bendede aynı sorun vardı birara birsüre sonra düzeldi ama peşine düşmek lazım türknete sık sık bildirin olmadı btk ya bildirin tekrardan.Santrallik bir sorun bu.
dun btk sıkayet yazdım ttnet de ıken 2 gunde dolan akn 12 gun oldu 50 gb olmus :D
evet bugun tanıdık bır tekıp ekıp buldum bır arkadasın vasıtası ıle ve saha doabıba gıdıp yenı porta yerlestırdıler hattımı yenı eskı hat değerlerım bunlar; ama bunların sonucunda bısey degısmedı download hızım gene 16 upload 0.80 bunlar kesın sıstemden ksıyorlar
Arkadaslar ayni sorunu ben de yasamaktayim, yaklasik 10 aydir hizmet aliyorum, ilk 6 AY sorunsuz idi. 50MBPS 200GB AKN VDSL paketim var, tam hiz indirebiliyordum her yerden. Sonrasinda birden PING sorunu yasamaya basladim derken, kopmalar basladi ve ardindan hizim artik 200-250KBps'yi geçmiyor. Hattimin 50MBps oldugunu soyleyip duruyorlar, sorun olmadigini soyleyip duruyorlar ama oncesinde ne kadar tam hiz indirebildigim adres varsa artik kafayi yedirtiyor, 200'u geçmiyor..
Hollanda'dan buraya geldim, 500/500MBIT fiber'e 39 euro oderken.. Su dustugum halden dolayi artik lanet okuyorum, cildirma noktasina geldim artik. Ariza kayitlari, sikayetler hic biri fark etmiyor.. adamlar umursamiyorlar. Ayni cadde uzerinde 250 metre ileride uydunet var ve turkcell fiber'de var, ama bizde yok.. bunlara kaldik.
Isin ilginc tarafi, STEAM'de genellikle 40-45MBIT'e kadar cikiyor, Torrent'te genellikle 15-20MBIT arasi, bazen orda da 40-50yi vuruyor. League of Legends sunucusundan da sorun yasamiyorum, hizim normal. Ancak bunlar disinda çok ama çok yavas.
LaythianL
kullanıcısına yanıt
maalesef türk telekom bu sorunu bile bile çözmüyor siz bulunduğunuz bölgenin telekom müdürlüğüne gidip ilgili birimlerle konunun detaylı açıklamasını isteyin düzeltmelerini isteyin boşuna para ödenmiyor sonuçta.
Evet arkadaşlar konuya editi yaptım o işlemle sorun giderilmedi ve sorunun santral yoğunluğundan kaynaklandığı söylendi ama ne yoğunluk fena bir şekilde sıkıntı var öğlen 12 den sonra ping 500-600 seviyelerine sabitleniyor hızda 1 mbit civarına düşüyor yani internet sadece sinyal olarak var kullanamıyorum bu sorun yaşandığı zaman.Şunuda ekleyeyim bunların ne kadar çirkef olduğunu görün: Daha önceden gündüzleri sorun yoktu ve akşam saat 16 civarından sonra sorun başlayıp gece 00 a kadar devam ediyordu şuan ise gündüz 12 den sonra çok kötü duruma düşüp akşam 18 veya 20 gibi düzeliyor ve akşam boyunca idare eder değerler alıyorum demekki sorunun yoğunlukla ilgisi tam olarak yok hadi yoğunluk etkiliyor desek geçen gün 1002 ping değeri ölçmem çok abes değil mi? Yoğunluk olsa bile en fazla 100-200 e çıkar bunlar yüksek pingler.Ama telekom daki hileci kişiler kesinlikle sunucuları kısıtlıyor ve sadece bulunduğumuz ilçede genel bir sorun yaşanıyor en azından bulunduğum kasabada herkeste var bu sorun.Herşeye rağmen bu sorunu hem ilçe santral hem il santrali biliyor farkındalarmış sorunun ve ilçe telekomda sürekli bildiriyormuş il'e ama ildeki neidüğü belirsiz kişiler halen sorunu çözmüyorlar.Aylar geçti hala aynı sorun abicim bir vatandaş kendi ülkesinde böyle kötü bir internet kullanmaya mahkum mu ya.Telekomdan nefret ettiğim kadar başka hiçbirşeyden nefret etmedim hani modeme gelen değerde bir sorun olsa tamam benden kaynaklı derim ama adamlar modeme hep 12 mbit vermesinde rağmen güniçinde belirli saatten belirli saate kadar pingi 600-700 e hızıda 0.5-3 arası değerlerle veriyorlar hep bir dalgalanma sözkonusu ve ben google ı bile 10 saniyeden az sürede açamıyorum.Bu kadar vahim bir durum ve sorunun farkında oldukları halde 500 e yakın şikayete rağmen çözmüyorlar.Daha nereye şikayet edelim heryere ama heryere şikayet ettim.Allahın cezası telekomun sahipleri size o kadar sövdümki içimden artık söyleyecek tek sözüm kalmadı Allah hepinizin cezasını versin kendi ülkemde rezil oluyorum!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme