opera'daki vpn'yi açıp denedim şu an hiç bir sorun yok kaynakta donmadan izleyebiliyorum. Akk ile falan alakası yok yani bunun aynen kısıtlama uyguluyorlar.
3kb/sn ile download yapıp 10 mblik dosyaya yarım saat süre verdiren adam gibi adam TTNET sana helal olsun.Verdiğim 70 TL ye lanet olsun.
aynı duyguları paylaşıyoruz emin olun
Son 2 haftadır akşam 5 den gece 12 ye kadar pingim 300 e çıkıyor gece 1 den öğlen saatlerine kadar normal 100 kere aradım hiçbir çözüm yok ne yapmamız lazım anlamadım deliriyorum resmen interneti sırf online oyun için kullanıyorum resmen gece 1 i bekliyorum ki oyun oynayalım 2 kuruşluk eğlencemiz vardı artık o da bize dert oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: SkeironnWH
aynı sorun bendede var hocam su sıralar yok ama gayet iyi anliyorum sizi 1 senedir oyun yüzü görmedim keşke başka yerde otursam diyorum bazen oyun oynamaya korkuyorum artık
Şu sıralar oyunlarda ortalama ne kadar ping alıyorsunuz? Umarım düzgün şekilde devam eder.
Haftasonu gece gündüz fark etmiyor artık tüm gün boyunca 300 ping bu nasıl bir iş arkadaş sadece bizde mi böyle
Modem Değerleri BKZ: Türk Telekom Hız Testi Sonucu BKZ: Speedtest Hız Testi Sonucu BKZ: Tracert CMD TEST BKZ: Pingtest Server Frankfurt yurtdışı çıkış değerlerim BKZ:
İP ile ilgili
bu sorun tesadüf olamaz milette 10 gündür başlamış sorun. umarım yakında düzelir !!! HIZIMIN OLMASI GEREKEN 16 MBPS (8 E DE RAZIYIM) AMA 3-4 MBPS ALIYORUM(DÜN BAĞLANDI İNTERNET, AKK AŞMADIM KONTROL ETTİM) AMA HİSETTİĞİM HIZ DAHA DÜŞÜK . İNDİRİRKEN SN DE 30 KB İNDİRİYOR. LANET OLSUN BİR DE 2 YIL TAHATTÜT VAR! MH DESEN BİŞEYDEN ANLAMIYOR........ ÇILDIRCAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Gencbeyiin
kullanıcısına yanıt
sizin santrale bağlanma süreniz çok fazla tracertteki 2. satırın 15 den yüksek olmaması gerektiği söyleniyor sizinki yüksek arıza kaydı bırakın çözmediler btk ya şikayet edin yalnız bu görselleride yüklemeyi unutmayın eğer eve gelen kablolarınızda sorun yoksa kesin santrallik bir durum var ayrıca port değiştirmede işe yarayabilir ama bende değiştiremedim portumu buda ayrı bir konu.
arkadaşlar hepimizde aynı sorun var geçen gün yine 18-21 arası pingi geçtim artık hız bile 1 mbps ye düşüyor ping bir 300 e bir 200 e çıkıyor akşamları herkeste ama herkeste bu sorun var galiba yatırımı kestiler tamamda bunlardan hala alınmıyor türk telekomun yönetimi bende bunu anlamıyorum !
ayrıca ping geceye kadar düzelmedi lanet kurum !
Malesef dün bende de başladı 24 megabit olan hattım snr değerleri mükemmel olan hattım 17 megabit çıkıyor ama malesef arıza kaydı bile oluşturulmuyor ve hala sorun yok deniliyor bu sorunu nasıl çözücez arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: burak550
Malesef dün bende de başladı 24 megabit olan hattım snr değerleri mükemmel olan hattım 17 megabit çıkıyor ama malesef arıza kaydı bile oluşturulmuyor ve hala sorun yok deniliyor bu sorunu nasıl çözücez arkadaşlar
evet sorun yok bizde diyorlar arıza kaydı bile oluşturmuyorlar sanki belli sitelere (twtich,youtube ) yapıyorlar bunu. eskiden aak aştığımda video bile izlerken şimdi öğlen-gece 12 arası net yavaş bu siteler de. gece 12den sonra hızlanıyor
ttelekom bu ay erken başladı yurt dışı çıkşlarını kısmaya 24 Mbit hız var AKK geçmediğim halde yurt dışı testleri 2 - 3 Mbit çıkıyor. AKK kaldırsalar ne olacakki gizliden gene kısıtlıyorlar allah belanızı versin telokaom çalışanları milletin hakkını yiyorsunuz.
3.kez btk şikayet yazdım ama kımse umursamıyor artık btk aldırıs etmıyor etse Turknet herhangıbır sorununuz yok dıye msj atmaz zahmet edıp arar
türknette nasıl bir sorun yaşıyorsun ?
werday
kullanıcısına yanıt
aynı duyguları paylaşıyoruz akk den önce halledilmesi gereken çok büyük bir sorun bu. Maalesef birçok kişide bu sorun var ama millet genel olarak google a girse interneti hızlı zannediyor genellik bu şekilde genellik hakkını aramıyor daha doğrusu bunun bilincinde değil.Birkez daha o parayı alıpta hızı kısıtlamakta kimin sorumluluğu varsa Allah kahretsin onları.
bende hipernet 50mibt kullancısıyım yılbasından sonra yanı bu ayın basından ıtıbaren ındırme hızım 16 mbit i yukleme hızım 0.80 ı gecmıyor . kesın ksııtlama yaptılar adamları arıyorum hat degerlerınız normal dıyorlar dedım bende goruyorum hat degerlerımı yenı modem aldım tp lınk vr600 ev ıcı hatı yenıldeım hala aynı adamlara dıyorum ksııtlamamı var hayırt efendım olurmu dıyorlar olsa sıstemde goruyorlarmıs pff ne yapıcam kapatıcam en sonunda hattı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChiefMeister -- 9 Ocak 2017; 21:52:56 >
insan bir umutla bekliyor işte birşeylerin değişeceği umudu ile sadece umut..
quote:
Orijinalden alıntı: ChiefMeister
bende hipernet 50mibt kullancısıyım yılbasından sonra yanı bu ayın basından ıtıbaren ındırme hızım 16 mbit i yukleme hızım 0.80 ı gecmıyor . kesın ksııtlama yaptılar adamları arıyorum hat degerlerınız normal dıyorlar dedım bende goruyorum hat degerlerımı yenı modem aldım tp lınk vr600 ev ıcı hatı yenıldeım hala aynı adamlara dıyorum ksııtlamamı var hayırt efendım olurmu dıyorlar olsa sıstemde goruyorlarmıs pff ne yapıcam kapatıcam en sonunda hattı.
btk'nın yayımladığı kurallar çerçevesinde 50mbps hızının en az %75'ini sağlamak zorunda olduğunu içeren mesaj atın.
Birkaç gün sonra düzeltirler. Düzeltmezlerse btk'ya farklı günlerde aldığınız hızları içeren çıktılarla şikayet edin. Kısa sürede sonuç alırsınız.Burada önemli nokta, hukuken dayanak noktanızın olması.