Geçen yıl Kütahya da üniversitede kirada oturduğum eve ADSL bağlattım ve yıl sonunda bu hattın butun borçlarını ve hattı İzmirden kapattım. Daha doğrusu kapattıgımı sanmışım. Cok dikkatli TT veznedarı benim borçlarımı kapatıp hattı kapatmamış. 2gün önce yeni evime net bağlatmak için başvurdugumda Benim üzerime kayıtlı bi hattın icrada oldugunu ögrendim.300 ytl ile bu konuda bi hak iddaa edebilirmiyim? Mağdur durumdayım.
Bie avukatla bu konuyu kanuşman gerekir.
Avukatla konusmadım ama TT'den yetkili birisiyle konustum ve dekontlarım olmadıgından dolayı magdur olacagımı söyledi.
aslında o tarihte o ewden ayrıldım ve o tarihten sonra ewdeki hattan hiçbirşekilde yararlanılmadı. Bunu kanıtlayabilirmiyim, ya da TT magdur aboneleri ile bu kadar ugrasır mı?
adsl kota bilgileri telekomdan kaydediliyor ya onlardan o tarihlerde kunnamadigini kanıtlayabilirsin.
Mahkeme kararına rağmen Tüketiciden sabit ücret adı altında soygun yapan Türktelekom, sizden de bu ücreti söke söke alır.
quote:
Orjinalden alıntı: black_sea_28
Mahkeme kararına rağmen Tüketiciden sabit ücret adı altında soygun yapan Türktelekom, sizden de bu ücreti söke söke alır.
+100000000000000
aramızda avukat ya da bu konu hahhında yol göstericek arkadaslardan yardım bekliyorumm
ödeyip kurtulman daha kolay bence burası türkiye mahkeme en az 1 sene sürer.
ayrıca adsl sözleşmesinde mutllaka telekomu haklı çıkartan bir madde mevcuttur.
telekom o parayı alır malesef :( ama sende dava aç ve görewli görewini yapmadiği için zararın tazmini hakkında. ama burası turkiye güçlü kazanır
peki dostum izmirden kapattigini söylüyorsun=? elinde hic makbuz filan yokmu? bi belge olmasi lazim. eger attiysan biraz zor kanitlarsin. yanı sonucta adamlar hakli görünüyor sen nekadarda hakli olsanda
walla arkadaşım simdi onu yap bunu yap desek bi sonuc alamayacaksın.bi de benım anlayamadıgım adsl iptali icin bi dilekce gibi birsey doldurman gerekmiyor mu.eger doldurduysan bunun bir nushasını da sana vermiş olmaları lazım.elinde bu tip belgeler olmadıgı surece uzgunum ama o 300 ytl yi odemek zorundasın.senin davan ile ilgilenen avukatın telefonunu alıp bi gorus en azından faizlerini odeme durumunu anlat yardımcı olacaktır.
kardeş hemen gidip telekazığa yolunma iyice araştır mücadeleni et para kolay kazanılmıyor haksız yere bir kuruşunu verme
verdiğiniz fikirler için cok teşekkür ederim arkadaslar sanırım en mantıklısı benim dosyaya bakan avukattan yardım istemek olcak (faiz konusunda tabi ki) salakça işler yapan tt çalışanlarına
Arkadaş senin de suçun var biraz,çünkü ADSL kapattığında sana kapatıldığına dair bi kağıt v.s veriyorlar,sen bunu almadığın için veznedar ile görüşmeliydin durumu.Sadece makbuzu alıp çıkmakla zaten olmaz...
Sonuçta asıl suçlu sen değilsin,ama yine de o parayı ödersin gibi geliyor bana...
verdiğiniz fikirler için cok teşekkür ederim arkadaslar sanırım en mantıklısı benim dosyaya bakan avukattan yardım istemek olcak (faiz konusunda tabi ki) salakça işler yapan tt çalışanlarına
walla arkadasim ben sana bu konuda katilmiyorum. bence sen adsl hattini kapatmadin sen kapattigini saniyorsun? belge var mi diyoruz ? ortada belge fiş makbuz dilekçe hicbişey yok? nasil kapatma işlemi bu anlamadim? bende 18 ay önce internetimi kapattim gittim bi form doldurdum ve imzalayip bana geri verdiler. sonrada sorunsuz kapandı.
şuç ttnet çalışanlarda olabilir fakat en büyük şuç sende bence
o gun dilekçe doldurdum, va veznedara kurdugum cumle abartısız aynen su şekildi; bu hat için başka işlem yapmama ya da tekrar gelmeme gerek varmı aldıgım cevap hattınız kapanmıştırdı. 1 seneyi geçiyor bu olay ve ben o dilekçenin nerde oldugunu bilmiyorum eger sucluysam tek sucum elimdeki belgeleri kaybetmektir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme