Şimdi Ara

Türk Telekom mağduriyeti, aşımsız pakette olduğum için 30 tl internet ücreti almışlar !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Türk telekomun 35 tl lik faturalı "BOL VE HIZLI 3 gb" paketini kullanıyorum. Bu ay biraz interneti çok kullanmışım ve 3 gb olan kotayı geçmişim farkında olmadan. Bir gün mobilden faturama baktığımda +30 tl taktıklarını gördüm. Müşteri hizmetleri de diyor ki aşımsız pakettesiniz aşmışsınız ve faturayıda çakmışız. Ee neden haber vermediniz arkadaşım. Herşeyi ben mi takip edeceğim? İnternetiniz bitti ek paket alın diye mesaj atın bari. aşımlı paketleride varmış ama onların fiyatı 49 tl den başlıyormuş. Ben kullanım haklarımı aşamayım ve engel olsunlar diye 49 tl mi ödemem gerekiyor. Dolandırıcılık sahtekarlık diz boyu. Bu mudur kalite hizmet yahu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asimsiz pakette nasil asim ucreti uygulamislar ki

• Pardon yanlış yazmışı. benimki aşımlı paketmiş aşımsızlarlarıda varmış demek istemiştim😃nasıl aldılar bilmiyorumda haram zıkkım olsun

• yaw telefon kullanmayı bilmiyorsunuz sonra operatörleri suçluyorsunuz.Güzel insan bi takip etmezmi insan kullanım haklarını hayret yani.
  • greenman G kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben parayla hizmet alıyorum. Her ay faturanı yatır diye 5 10 kere mesaj atmayı biliyorlar. Ne var internetinizin bitti paket alın diye yönlendirse. Benim bunları takip etcek kadar boş zamanım yok hocam bilip bilmeden artistik yapma

• Kota bitimine yakın mesaj geliyor normalde ama size geldi de görmemiş olabilir misiniz ? Hangi paket olursa olsun haber vermeleri gerekirdi.
    Ben telefondan ayarlıyorum kota mı 3 gb ise 2 gb a geldiğinde uyarıyor 2,5 gb ise mobil veriyi kapatıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.