Şimdi Ara

Türk Telekom taahhüt sorunu ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Türk telekomda taahhütlü Yaz Festivali 6 gb kullanıcısıyım yaklaşık 2 ay önce beni Türk Telekomdan aramışlardı ve saçma sapan bir fiyat sunmuşlardı. Bende biraz düşünmek için zaman istemiştim. Ne zaman arayalım diye sorduklarında yarın bu saatlerde arayabilirsiniz demiştim. Ama o günden sonra arayan soran olmadı. Neyse gelelim asıl konuya. Yarın paket yenilenecek ve sanırım taahhütsüz fiyat üzerinden fiyatlandırılacak. Türk telekomun avantajlı bir teklif sunması için ne yapmam gerekir? Forumda 15 gb 35 tl muhabbeti dönüyor, böyle bir durumdayken bu paketten nasıl faydalanabilirim? Ne gibi bir yol izlemeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNightMare. -- 9 Temmuz 2019; 19:58:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 15GB için faturasıza geç, 1-2 ay kullan teklif gelirse geçersin. Mevcut müşteri olduğun için paket fiyatları yüksek olacak. 5GB için 40 lira bayılmıştım.

Tabi faturasıza geçmemen içinde teklif yapabilme ihtimalleri yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 9 Temmuz 2019; 17:30:44 >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Faturasıza geçmemem için 6 gb 29 tl teklif ettiler, reddettim. Şuan faturasızdayım. Bu süreç içinde paket yaparsam sıkıntı olurmu? Sıkıntı olmazsa tavsiye ettiğiniz faturasız paket vs. var mıdır acaba?

• Paket yap tabi niye sıkıntı olsun yahu

Bana 15GB 35 teklifi geldiğinde selfy xl kullanıyordum.

Uzman paketler hakkında bilgi verir. Ama mevcut müşteri olduğun icin uygun birşey bekleme. TT bu konuda acımıyor.

• TheNightMare. T kullanıcısına yanıt
    Belli bir süre faturasız kullandığınızda daha sonra size özel şeklinde faturalı paket önerileri görünecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom Modem İadesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.