Şimdi Ara

Türk Telekom'un şikayetimizi haklı bulması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babam 1 aralıkta vefat etti. 1 hafta geçtikten sonra Türktelekom bayiisine gittik ve ölüm belgesi vererek vefat nedeniyle hattın iptali talebinde bulunduk. Bu sırada ödenmemiş bir fatura olduğunu söylediler ve onu ödedik. Daha sonra bir fatura daha çıkacağını ve gelip ödememizi söylediler. 23 Aralık tarihli eve posta geldi babamın hattının iptal edildiğine dair

geçen hafta bayii ye gidip sordum tekrar fatura çıktı mı diye. Biri aralık dönemi 30 tl diğeri ocak dönemi 46 tl iki fatura daha olduğu söylendi. Aralık neyse de Ocak nasıl çıkar dediğimde detay göremiyoruz dediler.

Müşteri hizmetleriyle bir kaç defa görüştüm, önce numara sahibi olmadığım için bilgi veremeyeceklerini felan söylediler. Sonra nene kızlık soyadımı felan vererek fatura detayını öğrendim. 46 tl fatura babamın verdiği taahhüt bozulduğu için cayma bedeli olarak yansıtılmış. %20 indirimli kullanıyormuş, iptal olunca bu indirimler cayma bedeli olarak yansıtılmış. Vefat eden birine bu bedelin kesilmemesi gerektiğini düşündüğümü söyledim, müşteri hizmetleri biraz beklemeye aldı sonra vefat da olsa cayma bedeli alınıyormuş dedi.

borçlarını ödemek konusunda sıkıntı yok, işin parasında da değiliz. Ama vefattan sonra cayma bedeli olarak kesilen bu faturanın haksızlık olduğunu düşünüyoruz.

düzeltme: şikayetimizi haklı bulup 46 tl faturayı iptal edeceklerini söyledikleri için başlığı düzeltiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsamuray1 -- 2 Şubat 2017; 23:15:59 >

• Allah rahmet eylesin,sabırlar diliyorum.

Vefat etmiş amcamızın elinde vefat belgesi ile müracaat eden evladına borç çıkartan bu anlayışı kınıyorum.

İnsanlar acılarıyla başbaşayken bu yapılan hiç hoş değil.

Bu gibi durumlarda bir kolaylık olmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle başınız sağ olsun.

Geçenlerde bir konu vardı Avea Türk telekom olduktan sonra bir sene içerisinde neler değişti diye.

Gördüğüm gözlerini para bürümekten başka değişen hiçbir şeyin olmadığı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah Rahmet Eylesin Bunlari Biryere Sikayet etmek lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah razı olsun, sağolun. Şikayetvar sitesine yazdım, bir de kendi sistemleri üzerinden şikayet kaydı oluşturdum. Bakalım çözüm olursa buraya yazarım. yoksa da 30 tl lik aralık faturasını ödeyeceğim ama 46 tl lik ocak faturasını ödemeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsamuray1 -- 31 Ocak 2017; 9:42:33 >
  • sonsamuray1 S kullanıcısına yanıt
    basiniz sagolsun mekani cennet olur insallah
    tahattunameleri okudum bu gibi durumlari yazmiyor mallaesef eger ugrasmak istemiyorsaniz odeyin faturayi
    2 yil once yine bu sekilde konular vardi sonuc degismemusti hatta yalnis hatitlamiyorsam haberlede sunu polisin bir tanesi operasyonda sehit olmustu anne babasi yoktu tek kardesi vardi fatura kardesine gelmisti polisin arkadasi kendi aralarinda para toplayip odemisti
    http://www.nevzaterdag.com/tebrikler-vergi-borcu-mirasina-kondunuz/

http://www.avea.com.tr/web/media/Files/bireysel/AVEA-Bireysel-Abonelik-Sozlesmesi.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutalvarol -- 31 Ocak 2017; 12:37:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Aynısı bizim başımızada geldi Allah bunları bildiği gibi yapsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArkadaŞlar,

ParaYLa iLgiLi sorunLar gene Para iLe çözüLür.
  • bugün annemi arayıp şikayeti haklı bukduklarını ve 46 tl lik faturanın iptal edileceğini söylemişler. 15 şubata kadar iptal olurmuş. en azından şikayeti dikkate alıp iptal etmeleri sevindirici. açıkçası bemim hattımda türktelekom , evde ttnet kullanıyorum. düzeltmeselerdi belki iptal ederdim. destek olan arkadaşlara teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.