|
Bildirim
Şimdi ben anlamadım :)
Bu ülkeden para kazanıp bu ülkeye kurmadığı 5G'yi pazarlayacak ülke mi arıyorlar Yoksa haber aşırı anlam karmaşalı yazıldığı için bambaşka bir şey anlatıyor da ben mi anlamadım :) Endüstriyel mendüstriyel, parası neyse verelim :) Yanlışımı düzeltin de boşuna bu kadar dua etmeyeyim Allah razı olsun diye |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 21 Şubat 2024; 16:31:3 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Arkadaş bu yerli milli 5G safsatasından dolayı Afrika'nın da gerisine düştük 5G'de. Saçma sapan bekleniyor hala. BTK kadar...... Neyse... |
|
Bir an önce 5G’ye geçmemiz lazım. Dünya 6G çalışmalarını yapıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar şimdi ben yurtdışında daha yeni geldim. 1 yıldır yoktum. Şimdi siz bana, ülkeye hâlâ 5G gelmediğini mi söylüyorsunuz? hahahaaaaa < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
5G ne olaki :) Ekmek banabiliyor muyuz, yoksa çatalla mı yiyoruz :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ofofofofofofofof Cama ekmek banalım biz :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Paramın üstünü ver baarırım bak.... :) :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 22 Şubat 2024; 16:49:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|