Şimdi Ara

Türkçe Oyunlar hakkında (23 Studios) Gran Turismo 5, KillZone 3, Start the Party, Mount&Blade, Trine (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.360
Cevap
3
Favori
65.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elinize sağlık. Harika bir iş yapıyorsunuz, üstteki mesajınızı okurken bile tüylerim diken diken oldu. Rütbemden anlaşılacağı gibi benim de az çok bu konularla ilgi ve birikimim var. Yardımcı olabileceğim bir konu varsa PM atmaktan çekinmeyin.
  • valla sahsen 2tane cihazım var türkce oyunların destek için Misal Pes 2011 ü türkce kitapcıklı GG'den aldım ama legal midir bilemem . ama sahsen gidipte araldan vs 150e oyun almam.sony yapsın 99a seve seve türkce oyunları alırım. god of war III ü 99a sony shoptan almıstım ama ondan önce 30dan fazla oyun zavvi shopto gibi yerlerden aldım.
  • bence bu ps3 hack olayı çok sürmez o hackletenlerinde ps3leri bozulunca görürüm onları.Forever orjinal game
  • ARKADAŞLAR ORGANİZE OLUP VE YİNE ORGANİZE BİR ŞEKİLDE SÜREKLİ ARAL VE SONY'E MESAJLAR ATSAK ?

Derdimizi dile getirsek belki SONY bizi dinler ? Bu organizeyi sağlayacak abilerimiz var forumda onlar bir el atsın , mail atmak hiç zor değil , PES'e attığımız gibi bunada atalım...Belki bir sonuç çıkar...

EKLEME : Haa birde unuttum , saat 7 gibi okula giderken sizin konunuzu Gördüm (23 Studios) , teşekkür etmeyi unuttum gecikiyorum diye. Teşekkürü bir borç biliriz...Birde Arkadaşlar ORJİNAL - SAHTE olayı çok geçerse bu konuyuda siler yöneticiler ona göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarjinaLs -- 5 Kasım 2010; 19:18:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy
    Aslında şöyle bir reklam yapabiliriz:

Bir alışveriş merkezinde oyunun çıkışından önce gece yarısı herkes toplanır. Sony Türkiye'ye önceden haber verilir ve fazla sayıda oyun getittirilir. Battaniyeler, yiyecekler, içecekler alınır ve sabaha kadar sohbetler, eğlenceler düzenlenir. Çok uzun uzun kuyruklar oluşur, ajansa haber verilir. Haberlere konuk olur. Röportaj bile yapılabilir. Stand bile kurulabilir. Sabaha karşı herkes hazır ola geçer ve alışverişe gelenlere merak uyandırır neyin nesidir diye. Haberlere konuk oluruz. Çok ciddiyim bu konuda arkadaşlar. Bıyık altından gülmeyin.

süper bir fikir ben varım.Kimse gülmesin bir şekilde dikkat çekmeliyiz.

+1 Diyorum.
    Bu olay gerçekden güzel oluyor deneyimim var.World of warcraft ek paketleri satışlarından.D&R'ın önünde yattığımı bilirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: maxalanya

Burda asıl sorulması gereken soru Türkçe oyun için ne kadar fazla ödersiniz?

Türkiyedeki ARAL VB firmaları dikkate bile almamak lazım.

Shopto.net firmasından 80 TL ye aldığınız oyuna ne kadar fark ödeyerek Türkçe oyun oynamak istersiniz? %10 - %20 - %30 ?

Tüm soru budur.

Ben %10-%15 arasında bir rakama itiraz etmem açıkçası ama %16 kesinlikle kabul etmem. Elin ingilizinden daha zengin değilim nitekim.

dogru soze ne denirki.sonucta shopto gg vs sitelerden aldıgımız oyunlarda orjinal niye ordan alıyoruz cunku turkiyedeki satıs fiyatının yarısına satılıyor.tamam vergiler yuksek itirazım yok ama her seyi tuketicilerden yani bizlerden beklemek ne kadar dogru sizce.uygun bir satıs politikası uygulansın biz ustumuze dusen gorevi fazlası ile erine getiririz bundan kimsenin suphesi olmasın.crysis cıktıgı zaman pc min ekran kartı yanımıstı.oyunu almıstım nasıl br duygu anlatamam bir ay oyun bana ben oyuna baktım cocuklar gibi.o hazzı hissetmek bile oyun oynamayla es degerdi inanın.onceden oyunları sırf bitirmek icin oynardım.sonra bu beni kesmemeye basladı yav bu adamalr neyin niye bu boyle oluyor ne icin bunları yapıyoruz oyunlarda demeye basladım.artık konuyu anlamak istiyordum.dedidigim gibi herkes tasın altına elini soksun sonuna kadar bizler arkanızdayız buna emin olabilirsiniz.

• İsterse oyun Türkiye'de geçsin , oyundaki karakterler Türk olsun , hiçbir şey değişmez . Bir oyuna 180 lira vermeyecek kadar çok aklı selim insan var . Hal böyle olunca kazanan her zaman spotçular ve shopto olur . Zerre kadar beyin yok şu aralda demiyorlar ki şu oyunların fiyatını düşürelim , spotçuların tekelini kıralım hem biz hem de oyuncular kazansın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Orijinalden alıntı: benis

bence bu ps3 hack olayı çok sürmez o hackletenlerinde ps3leri bozulunca görürüm onları.Forever orjinal game

Aferim sana biri benim yildizlardan birini arkadasa taksin. Cok sosyal bir icerik verdi, dumur oldum kaldim. Hemen eve gidince JB yi makinadan cikarip kirip aticam. Sonrada simdiye kadar Ps3 e harcadigim 3000+ TL nin bana vermis oldugu huzurla, belki biraz vicdanimim sizlamasi gececektir.

Allah razi olsun sen ve sen gibi insanlardan. Siz olmasaniz JB nin seytan icadi oldugunu insani dogru yoldan dondurdugunu ogrenemeyecek, basta elin japonunun olmak uzere oyun fiyatlari artmali bu fiyatlardan zarar ediyoruz diyen Mr. Kotic in ardindan hic utanmadan sıkılmadan hersene ayni oyunu makyajlayip makyajlayip bize yutturan firmalarin biraz daha zengin olmasini engelleyecektik.

Ayrica elimde jb ve epey backup olmasina ragmen eve gittigimde yada canım sıkılıp oyun oynamak istedigim de ps3 te actigim tek sey SNES emulator u. Bu aralar en cok oynadigim da Snes oyunlari.

Bu arada disarda bir hayat oldugunun, hayatin kendisinin oyun olmadiginin farkina varamayan gencler umarim bir gun silkelenip kendilerine gelirler.

Türkçe Oyunlar hakkında (23 Studios) Gran Turismo 5, KillZone 3, Start the Party, Mount&Blade, Trine

Nur içinde yatsınlar...

O zaman ki gençlerin verdigi savasa bak, birde simdiki genclerin verdigi savasa...

Not: Gonul rahatligiyla bu mesajimi sikayet edebilirsiniz. Kenidimi sikayet etme gibi bir olayim olsa ederdim.

Arkadaşım Türk tarihindeki hiç bir ordu böyle sefil bir duruma düşmemiştir. Bu resim kesinlikle propaganda amacı ile çekilmiştir. Bir resim vardı bulursam paylaşırım. Osmanlı ordusu çanakkalede namaz kılarken hepsi üniformalı idi.

• sony tr'nin yaptığı tüm türkçe çalışmaları destekleyeceğim. yalnız start the party'yi move oyunu olduğundan edinmeyeceğim. ps3'ü olan arkadaşlarıma kz3 ve gt5 i sevmeseler dahi aldıracağım zorla umarım tüm ps3 severler destek olur bu olaya
  • Öncelikle Merhabalar.

Satrt The Party oyunu Türkçe olarak Ne zaman Çıkacak.Bunun hakkında bir bilginiz varmı?

Birde Gow 3 ün çıkma arifesinde Türk Televizyonlarında Reklamlar Dönüyordu.Hatta geçenlerde Fifa 11 in reklamına da rastladım.Bu yeni çıkacak oyunlar için Türk Televizyonlarında Reklamlarını görebilirmiyiz?

Tüm Ekibe Kolay Gelsin diyorum

Saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamyonlu34

sony tr'nin yaptığı tüm türkçe çalışmaları destekleyeceğim. yalnız start the party'yi move oyunu olduğundan edinmeyeceğim. ps3'ü olan arkadaşlarıma kz3 ve gt5 i sevmeseler dahi aldıracağım zorla umarım tüm ps3 severler destek olur bu olaya

o oyunalrı sevmeyen ps3 sahibi olurmu ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Aslında şöyle bir reklam yapabiliriz:

Bir alışveriş merkezinde oyunun çıkışından önce gece yarısı herkes toplanır. Sony Türkiye'ye önceden haber verilir ve fazla sayıda oyun getittirilir. Battaniyeler, yiyecekler, içecekler alınır ve sabaha kadar sohbetler, eğlenceler düzenlenir. Çok uzun uzun kuyruklar oluşur, ajansa haber verilir. Haberlere konuk olur. Röportaj bile yapılabilir. Stand bile kurulabilir. Sabaha karşı herkes hazır ola geçer ve alışverişe gelenlere merak uyandırır neyin nesidir diye. Haberlere konuk oluruz. Çok ciddiyim bu konuda arkadaşlar. Bıyık altından gülmeyin.

Valla ağzımdan aldın dostum ben diyecektim böyle birşeyi gerçekten çok isterim. GT5 gelince yapabiliriz hatta birkaç gün öncesnden açarsın konusunu kesin gelirim.

Bu rada sonuna kadar destek vermeye hazırım zaten orjinal alıyoruz ama uygun fiyattan olduğu için spottan alıyorum umarım spot larda satılan fiyatların 10-15 tl vfazlası olurda destek için sony shoplardan alırız...

• DURUM ORTADA!!!

Neden başka bir konsol değil de Ps3'te başladığını, umarım hepinizi daha iyi anlıyorsunuzdur.

Yukarıda MİLLİYETÇİLİK yapan bir arkadaş var. Ona söylemek istediğim birkaç şey var sadece.

Oyun oynamak bir lükstür. Bunun aksini düşünenlerle zaten muhatap olunmaz. Sen bu kadar laf saymışsın da aldığın Ps3'te Türk malı değil sonuçta. Onu kırdırarak emin ol Türkiye Cumhuriyetine bir yararın dokunmuyor. Ha eğer bir yararım olsun diyorsan, yabancı marka bir şey almazsın ki eminim, üstündeki kıyafetten tut, bilgisayarına kadar her şeyin (en az %90'ı) Türk Malı değildir. Bu nedenle burada gelip de boş MİLLİYETÇİLİK yapma. Eğer "Milliyetçiyim ben, zamanında üstsüz başsız savaşan askerleri düşünün." diyorsan, topraklarımızın dahi satıldığını biliyor olman gerekir. Aldığın malların çoğunun, üretiminin, üretimi geçtim, pazarlamasının bile bir Türk firması tarafından sağlanmayan mallar olduğuna adım gibi eminim. Türkiye'de ki MALLARIN %80 hatta %85'i zaten yabancıların elinde.

Ayrıca 23 Studios çalışanlarına, "OYUNGEZER'e" ve SONY'ye sonsuz teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ps3fan -- 5 Kasım 2010; 21:34:47 >

• Fiyat konusunda ise; buyrun yeni çıkan bir oyunun SHOPTO satış fiyatı.
    Call of Duty Black Ops
    PlayStation 3
    £42.85

2.50£'da kargo diyelim eder 45.35£.

1 GBP = 2.26237 TRY

45.35 GBP = 102.598 TRY

Yeni çıkan bir oyunun Shopto fiyatı 102.5 TL.

Sony eğer 99 TL veya 129 TL kampanyası yürütür ve oyunların çıkmasının üstünden zaman geçtiyse de, Fiyatları yavaş yavaş aşağıya çeker, altı ay ile bir yıl arasında bir süre içerisinde fiyatlar 49 TL civarına gelirse. Türkiye satışlarında gözle görülür bir artış görülür. Hala Shopto'dan veya spotçulardan oyun alanlar olursa da onları güzelce uyarırız. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ps3fan

DURUM ORTADA!!!

Neden başka bir konsol değil de Ps3'te başladığını, umarım hepinizi daha iyi anlıyorsunuzdur.

Yukarıda MİLLİYETÇİLİK yapan bir arkadaş var. Ona söylemek istediğim birkaç şey var sadece.

Oyun oynamak bir lükstür. Bunun aksini düşünenlerle zaten muhatap olunmaz. Sen bu kadar laf saymışsın da aldığın Ps3'te Türk malı değil sonuçta. Onu kırdırarak emin ol Türkiye Cumhuriyetine bir yararın dokunmuyor. Ha eğer bir yararım olsun diyorsan, yabancı marka bir şey almazsın ki eminim, üstündeki kıyafetten tut, bilgisayarına kadar her şeyin (en az %90'ı) Türk Malı değildir. Bu nedenle burada gelip de boş MİLLİYETÇİLİK yapma. Eğer "Milliyetçiyim ben, zamanında üstsüz başsız savaşan askerleri düşünün." diyorsan, topraklarımızın dahi satıldığını biliyor olman gerekir. Aldığın malların çoğunun, üretiminin, üretimi geçtim, pazarlamasının bile bir Türk firması tarafından sağlanmayan mallar olduğuna adım gibi eminim. Türkiye'de ki MALLARIN %80 hatta %85'i zaten yabancıların elinde.

Ayrıca 23 Studios çalışanlarına, "OYUNGEZER'e" ve SONY'ye sonsuz teşekkürler.

üstad atladığın bir husus var bu durumu milliyetçilik olarak yargılaman yanlış bence tamam Türk malı değil ps3 ama Polonya malı değil burada Türk insanını şu veya bu sebepten öteleme var ben bunun kasıtlı yapıldığı inancındayim kasıtlı derken Türk insanına 2.sınıf insan muamelesi yapmak manasında demiyorum baska ülkelerde katlandıklandıkları belli riskleri burada Türk insanina yüklüyorlar örnegin şu satış rakamının altına düşersek Türkçe desteği olayından vazgecmek gibi ama aynı endişe bir polish altyazı meselesinde olmuyor ben buna kesinlikle karşıyım marka değerini korumak istiyorsan standart ol sonuçta aynı hizmeti bir ingiliz ne kadar alıyorsa fransız ne kadar alıyorsa türkte alabilmeli yok sen spot alıyorsun bilmem ne diyerek sen müşterilerini öteleyemezsin Sony bunu yapıyor bazı arkadaşlarda çanak tutuyor bu oldukça yanlış bence, bir diğer husussa kullandığımız ürünün ne malı oldugunun o kadar önemi olmamalı bence pekala milliyetci bir insanda mercedese binebilir vergisini ödedikten sonra ülkesinede yararı dokunmuş olur benim amacım tartışmak değil sadece bize yapılmış olduğunu düşündüğüm bu saygısızlığın ülkemizde de destek bulmasini anlamlandıramadığım için nacizane bir çıkış, işin özü Türkçe oyun oynamak için neden daha fazla bedel ödemeliyim onu kavrayamıyorum Sony benim binbir emekle kazandığım parayı bir ingilizden daha kolay mı kazandıgımı düşünüyor avrupada bulunan çoğu ufak tefek ülkeyi Türkiye'den daha ayrıcalıklı kılan unsur nedir bu noktada tıkanıp hiddetleniyorum ve bu tür firmalara elimden geldigince yuksek zarar vermek istiyorum bu noktada ne yapabilirim en kolayı jb yapmak ama ben oyle yapmadım bilmiyorum onun yerine sadece boykot ediyorum normalde şimdiye kadar çoktan almış olacağım birçok ürünü almadim almayıda düşünmüyorum ps3 de elimde tutmamin tek sebebide gt5 i bekliyor olmam. Benim tepkimle veya boykotumla birşey değişmeyecek belki ama olsun sonucta ben Sony'nin bana gösterdiği saygıdan daha fazlasını onlara göstererek kendi tepkimi dile getirmiş oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: sk8ata

quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Orijinalden alıntı: benis

bence bu ps3 hack olayı çok sürmez o hackletenlerinde ps3leri bozulunca görürüm onları.Forever orjinal game

Aferim sana biri benim yildizlardan birini arkadasa taksin. Cok sosyal bir icerik verdi, dumur oldum kaldim. Hemen eve gidince JB yi makinadan cikarip kirip aticam. Sonrada simdiye kadar Ps3 e harcadigim 3000+ TL nin bana vermis oldugu huzurla, belki biraz vicdanimim sizlamasi gececektir.

Allah razi olsun sen ve sen gibi insanlardan. Siz olmasaniz JB nin seytan icadi oldugunu insani dogru yoldan dondurdugunu ogrenemeyecek, basta elin japonunun olmak uzere oyun fiyatlari artmali bu fiyatlardan zarar ediyoruz diyen Mr. Kotic in ardindan hic utanmadan sıkılmadan hersene ayni oyunu makyajlayip makyajlayip bize yutturan firmalarin biraz daha zengin olmasini engelleyecektik.

Ayrica elimde jb ve epey backup olmasina ragmen eve gittigimde yada canım sıkılıp oyun oynamak istedigim de ps3 te actigim tek sey SNES emulator u. Bu aralar en cok oynadigim da Snes oyunlari.

Bu arada disarda bir hayat oldugunun, hayatin kendisinin oyun olmadiginin farkina varamayan gencler umarim bir gun silkelenip kendilerine gelirler.

Türkçe Oyunlar hakkında (23 Studios) Gran Turismo 5, KillZone 3, Start the Party, Mount&Blade, Trine

Nur içinde yatsınlar...

O zaman ki gençlerin verdigi savasa bak, birde simdiki genclerin verdigi savasa...

Not: Gonul rahatligiyla bu mesajimi sikayet edebilirsiniz. Kenidimi sikayet etme gibi bir olayim olsa ederdim.

Arkadaşım Türk tarihindeki hiç bir ordu böyle sefil bir duruma düşmemiştir. Bu resim kesinlikle propaganda amacı ile çekilmiştir. Bir resim vardı bulursam paylaşırım. Osmanlı ordusu çanakkalede namaz kılarken hepsi üniformalı idi.

o zaman şartlar buydu kardeşim acitasyon yapmayın şu resişmleri verip.devir değişiyor normal olarak hem dünya hem insanlar değişiyor.çıkmış çanakkale ruhu falan filanbu zamanki gençlik o zamanda yaşasaydı cephede forever orijinal oyun diye değil Allah Allah diye bağırırdı emin ol.nasılda çarpıtıyorsunuz işinize gelmeyince.şimdi neden bu memleketein hala 3.dünya ülkesi olduğunu daha iyi anlıyorum.aşağılık kompleksi içinize işlemiş.o yüzden Allahın amerikalısı nevadada bir binbaşı ile afganistanı yerle bir ederken bizim zibilyon askerimiz g.doğuda bir avuç köpeği tasmalayamadı.nefret ediyorum şu kendinizi acındırma duygusundan.sen Türksün dik dur biraz .

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_sast
    üstad atladığın bir husus var bu durumu milliyetçilik olarak yargılaman yanlış bence tamam Türk malı değil ps3 ama Polonya malı değil burada Türk insanını şu veya bu sebepten öteleme var ben bunun kasıtlı yapıldığı inancındayim kasıtlı derken Türk insanına 2.sınıf insan muamelesi yapmak manasında demiyorum baska ülkelerde katlandıklandıkları belli riskleri burada Türk insanina yüklüyorlar örnegin şu satış rakamının altına düşersek Türkçe desteği olayından vazgecmek gibi ama aynı endişe bir polish altyazı meselesinde olmuyor ben buna kesinlikle karşıyım marka değerini korumak istiyorsan standart ol sonuçta aynı hizmeti bir ingiliz ne kadar alıyorsa fransız ne kadar alıyorsa türkte alabilmeli yok sen spot alıyorsun bilmem ne diyerek sen müşterilerini öteleyemezsin Sony bunu yapıyor bazı arkadaşlarda çanak tutuyor bu oldukça yanlış bence, bir diğer husussa kullandığımız ürünün ne malı oldugunun o kadar önemi olmamalı bence pekala milliyetci bir insanda mercedese binebilir vergisini ödedikten sonra ülkesinede yararı dokunmuş olur benim amacım tartışmak değil sadece bize yapılmış olduğunu düşündüğüm bu saygısızlığın ülkemizde de destek bulmasini anlamlandıramadığım için nacizane bir çıkış, işin özü Türkçe oyun oynamak için neden daha fazla bedel ödemeliyim onu kavrayamıyorum Sony benim binbir emekle kazandığım parayı bir ingilizden daha kolay mı kazandıgımı düşünüyor avrupada bulunan çoğu ufak tefek ülkeyi Türkiye'den daha ayrıcalıklı kılan unsur nedir bu noktada tıkanıp hiddetleniyorum ve bu tür firmalara elimden geldigince yuksek zarar vermek istiyorum bu noktada ne yapabilirim en kolayı jb yapmak ama ben oyle yapmadım bilmiyorum onun yerine sadece boykot ediyorum normalde şimdiye kadar çoktan almış olacağım birçok ürünü almadim almayıda düşünmüyorum ps3 de elimde tutmamin tek sebebide gt5 i bekliyor olmam. Benim tepkimle veya boykotumla birşey değişmeyecek belki ama olsun sonucta ben Sony'nin bana gösterdiği saygıdan daha fazlasını onlara göstererek kendi tepkimi dile getirmiş oldum

Türkiye, on yıl öncesine baktığımızda, hatta bırakın on yılı beş yıl öncesine baktığımız'da "OYUN" konusunda, o söylediğiniz ülkelerden gerideydi. 23Studios çalışanı arkadaşın da söylediği gibi, aslında bu bir öteleme değil. Türkiye'deki oyuncu potansiyeli daha yeni yeni açığa çıkıyor. Daha doğrusu Türkiye'deki oyuncular yavaş yavaş bilinçleniyor. Bilinçlenmekten kastım, Ps3 kullanıcılarının hepsinin orjinal oyun alıyor olması. Fiyat konusunda ARAL'ı katmayalım. Zamanında Sony'nin God of War gibi oyunlarda yaptığı kampanyaları, daha doğrusu "OLMASI GEREKEN" fiyatları, sürekli kılması gerekir. Açık bir şekilde ARAL'ı kimsenin takmadığı ortada. Ayrıca bir yukarıdaki mesajda yaptığım hesapta ise, Sony eğer bu fiyat politikasını uygularsa, "elin" İngiliz'inden veya küçük ama "OYUN" konusunda bizden ileri olan ülkelerdeki fiyat uygulamasından hiçbir farkı yoktur. Günümüzde Almanya'da oyunlar 50-60€ arasında raflara giriyor. 100-120 TL arası çok ideal bir rakamdır ve bu da "elin" O'sundan, Bu'sundan daha fazla para ödememektir. Umarım Sony oyunları 99-129 TL arasında satışa sunar ve zaman geçtikçe 49 TL dolaylarına çekerse ve bizlerde (Kesinlikle diğer ülkelerden alınan oyunlarla aynı fiyatta.) bu oyunları ülkemizden alırsak, daha fazla Türkçe oyun görür, ARAL tekeline darbe vurmuş ve Türk oyun sektörünü ileriye taşımış oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ps3fan -- 5 Kasım 2010; 22:09:07 >

• Destekliyorum
  • 23 Studios eger söylediginiz gibi Sony, GT5 ve Killzone 3 ü 100 lira civarında satarsa ben spotcudan almam, gider Sony bayisinden alırım. Ayrıca Aral'ın kazıkçı olduguna zaten emindim ama iyice emin oldum artık. Siz de söylemişsiniz bunu: "Aralın fiyat konusundaki "vergi" muhabbetine gelince, inanın öyle değil, inanın vergiler binince o kadar olmuyor. Sony nin 99 tl ye 129 tl ye satttığı oyunda da aynı vergi var."
  • Aral'ın piyasadan elini ayağını çekmesi lazım başka türlü olacağı yok yoksa...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.