|
Bildirim
|
Konsol üssünden murat Abi çok doğru demiş. Siz hem istiyorsunuz ki her oyuna türkçe yama yapılsın( girin bakın türkçe yama istek kısmına. tonla oyun yazmış herkes. zannediyorsunuz ki insanlar hazır bekliyor çevirmek için) hemde istiyorsunuz ki hiç para istemesin bu gruplar.
irili ufaklı her grup ve proje eninde sonunda ticari bir model kurmadıysa batmaya ve dağılmaya mahkumtur. Hani çok sevdiğin bir oyundur zevktir falan oturur uğraşır çevirirsin ücretsiz de sunarsın bunu. tatmin duygusunu alırsın. ama en fazla 1 olur 2 olur. 3. de adam der ki napıyorum lan ben? niye yapıyorum? dünya üzerinde yok böyle bir şey. emek harca harca karşılığında bir kaç kişinin teşekkürü size sadece... maalesef insanlar ikiyüzlü davranıyor. hem sürdürebilir gruplar istiyor sürekli yeni oyunlar çevirsinler istiyorsunuz hemde 5 kuruş para ödemeyelim. bir akıllı sizsiniz zaten. köşeye sıkışınca da ama bu iş illegalll, ühühüh sizi şikayet edicez, alın başınıza belayı diye saçma bir tavırlara giriyorsunuz sonuçta bu oyunu ücretsiz de dağıtsan illegal bir iş, paralı satsan da illegal bir iş. bedava olunca kimseden ses seda yok ama o zaman gayet güzel gidip oyunu türkçe türkçe oynuyorsunuz. işte ikiyüzlülük burada devreye giriyor. hani nerede o eski gruplar? hani nerede skyrım'ı çeviren ekip? hani nerede the witcher 3 'ü çeviren ekip???? Çünkü ticari bir modele bağlanmadığı sürece bu gruplar ASLA KALICI O-LA-MAZ-LARRRRR. gerçek dünyaya hoşgeldiniz, kimse babanızın oğlu değil. kimse sizin hayrınıza gecesini gündüzünü katıp sürekli oyun çevirmez hiç bir karşılık almadan. sen istiyor özel hizmet? sen verecek o zaman parasını gerektiği zaman ![]() |
yama talep eden kitle kendisini belli etti, daha önce söylemiştim şimdi de söylüyorum, azıcık kendisine saygısı olan adam bu kitleye tek kelime bile çevirmez. yama işi gönüllü olmalı diyen arkadaşlar çevirsinler oynayalım, oturdukları yerden konuşup, yama beklemek dışında bir şey yaptıkları yok. sen gez toz eğlen, adamlar sana yama hazırlasın özel hayatından feragat edip, sonra da vay efendim gönüllü olmalı.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 19 Temmuz 2020; 13:53:0 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 19 Temmuz 2020; 13:49:16 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 29 Temmuz 2020; 3:31:33 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilenthillDream -- 29 Temmuz 2020; 23:39:30 > |