Şimdi Ara

türkçe yükleyince summer board düzgün çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

niffob da türkçe dil paketini yüklediğimde summerboard ikonlarının bazıları default haline dönüyor ve düzeltemiyorum.
    bilgisi olan var mıdır? yada aynı sorunu yaşayan?

ama kanaviçe themeyi yükleyince niffobdan o düzgün çalışıyor. veya kırık theme.
    nifob dışında yüklediğim bütün theme ler yarım çalışıyor.
    teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noxanax -- 10 Mart 2008; 0:09:59 >

• senin diğer temalarında iconların isimlerinden kaynaklanıyor kullanabilmen için iconların isimlerini uyarlaman gerekiyor tek tek yada ingilizce kullanacaksın başka çözüm yok
  • Ya ing. Kullan tüm temalar senin olsun
    yada Türkçe kullan sadece niffob' un temalar senin olsun
  • BİŞEY SORMAK İSTYRM BENDE 1.1.3 VER.TEL VAR BEN BUNA İNSTALERDAN TÜRKÇE YÜKLEMEK İSTİYRM NASUL YAPABİLİRİM SOURCHE NE YAZMALIYIM YARDIM EDERSENİZ TŞKKR EDERİM..
  • quote:

Orjinalden alıntı: alprak

BİŞEY SORMAK İSTYRM BENDE 1.1.3 VER.TEL VAR BEN BUNA İNSTALERDAN TÜRKÇE YÜKLEMEK İSTİYRM NASUL YAPABİLİRİM SOURCHE NE YAZMALIYIM YARDIM EDERSENİZ TŞKKR EDERİM..

niffob.com/triphone.xml
  • quote:

Orjinalden alıntı: OwaR

quote:

Orjinalden alıntı: alprak

BİŞEY SORMAK İSTYRM BENDE 1.1.3 VER.TEL VAR BEN BUNA İNSTALERDAN TÜRKÇE YÜKLEMEK İSTİYRM NASUL YAPABİLİRİM SOURCHE NE YAZMALIYIM YARDIM EDERSENİZ TŞKKR EDERİM..

niffob.com/triphone.xml

TEŞEKKÜR EDERİM ARKADŞIM ONU YAZDIM TÜRKÇE İPHONE DİYE BİR BÖLÜM ÇIKTI ANCAK TÜRKÇE DİL SEÇENEĞİYLE ALAKLAI HİÇ BİRŞEY TOK YAZAN ŞEYLER TÜRKÇE KLAVYE Q,F V.B ŞEYLER BULAMADIM YANİ ONU
  • daha önce yüklemişsin demekki.. unistall dan sil.. yenden yükle..

bu arada komiktir.. dili ingilizce yaptım summerboard temaları düzeldi..
    ama takvim türkçe..
    bonus gibi

heheheh
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.