Şimdi Ara

Turkcell 3 tl ye m.facebook tan video izleyememe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bende nokıa E61 model cep var turkcellın kampanyasına uye oldum fakat bıturlu m.facebooktan vıdeo zleyemıyorum operadan gırdıgımde vıdeonun uzerıne tıkladıgımda ındıreymı dıye soruo ındırdıgınde extra ucret odermıyım yoksa bole mı ızleycez burdan nasıl vıdeo ızleycez bı bılen varsa yardım edebılır mı?

• turkcell olduguna gore odersın orası kesın cunkı bunların her olaya kılıfı hazırdır iyi tanırım bu kan emıcı şebekeyı, o nedenle vodafone al ve keyfıne bak ayda 8 lıraya sınırsız ile ama evdekı adsl hızını bekleme aldanırsın...

turkcell e bir kutu mokar hedıye benden :)))
  • cihazınız destekliyor mu video izlemeyi?
  • Ben iphonedan sadece Facebook kendi serveri den paylaşılan videoları o 3 tl lik paketle izliyorum 3 günde 430 mb civarı kullanım yaptım başka sitedeki videoları acarsanız kontör yiyor bende şaştım Turkcell'e ama eminim yakında video izlemeyi durdururlar ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: excavator07
    arkadaslar bende nokıa E61 model cep var turkcellın kampanyasına uye oldum fakat bıturlu m.facebooktan vıdeo zleyemıyorum operadan gırdıgımde vıdeonun uzerıne tıkladıgımda ındıreymı dıye soruo ındırdıgınde extra ucret odermıyım yoksa bole mı ızleycez burdan nasıl vıdeo ızleycez bı bılen varsa yardım edebılır mı?

opera proxy kullandığı için opera ile m.facebook.com a girdiğinizde ücretlendirilirsiniz.
  • bendede e72 var eğerki izlenebiliyorsa bende kayıt olayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafasezer54@gmail

bendede e72 var eğerki izlenebiliyorsa bende kayıt olayım :)

e72 video izlemeye destek vermediği için, ancak bir şekilde indirip izleyebilirseniz olur. nokia'nın pisliği işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.