Bildirim
Turkcell alt paketlere geçiş yok.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Turkcell kullanmak hata. -
quote:
Orijinalden alıntı: AMC
Turkcell kullanmak hata.
Bulunduğum yerde sorunsuz çeken tek operatör türkcell hocam hata bunun neresinde. -
Yalnız baya samimisiniz 😊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: canmania
Yalnız baya samimisiniz 😊
Cengaver diye müşteri temsilcileri koymuşlar genciz diye kanki manki diye konuşuyor. -
sanki başka operatörlerde var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: 4hill
sanki başka operatörlerde var mı?
Bunda vardı bu sefer olmaması tuhafıma gitti. -
İnternetinizi kademe kademe düşürmeniz gerekecek. Mesela Paketiniz 6 gb ise 5gb a düşürün. Ertesi ay 4gb a. Sonra 3 e falan. Direk geçtirmiyorlar ama bu taktik iş görüyor -
quote:
Orijinalden alıntı: mnihatgokcek
İnternetinizi kademe kademe düşürmeniz gerekecek. Mesela Paketiniz 6 gb ise 5gb a düşürün. Ertesi ay 4gb a. Sonra 3 e falan. Direk geçtirmiyorlar ama bu taktik iş görüyor
Hocam kullandığım paketin alma süresi bitince sözleşme yenileyerek gnç 4 gb paketine geçiş yaptım. Dediğiniz gibi düşündüm olmuyor. Paketin yeni olması, yeni sözleşme gerektirmesi ve sistemsel olarak alıma hemen alınamaması falan sorunlardan fırsat olarak görünmüyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 25 Şubat 2018; 0:29:34 > -
Sözleşmem bitti ama alt tarifelere geçemiyorum bir yolu var mı
faturazıa gecir ordan faturalıya tekrardan. Hem ilk ay da 30gb hediye kazanırsın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X