Şimdi Ara

Turkcell bayilerin işgüzar halleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı Bayiler faturasız hat taşımam sim kartım yok diyor bazı bayiler ne kadar hat varsa getir yıl bitmeden diyor bazısı taşırım ama 3ay bizden çıkamazsın diyor.
    Bu ne tuhaf iştir altı üstü faturasız bir hat taşımak istiyorum. Garip garip tavırlar tripler çekiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Söylediklerinin hepsi pirim alabilmek için uydurdukları yalanlar. Müşterinin ne istediğinin falan önemi yok, bayiler sadece bu işten en çok parayı nasıl kazanırım derdinde. Hepsi palavra, hepsi yalan dolan.
  • Ben de faturasız için taşımaya gitmiştim, herif çaktırmadan faturalıya taşımıştı. Ben farkedip geri dönünce de işlemi iptal etmedi, üstelik git istediğin yere şikayet et deme cüretini bile çekinmeden gösterdi. Sonra ben turkcelle şikayet ettim ama hiç bir şey yapmadılar. Yani herifler avını bekleyen avcı gibi bekliyorlar resmen. Turkcell de buna göz yumuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scoopi kullanıcısına yanıt
    sözleşmeyi imzalarken bakmadınız mı bi nüsha da almadınız mı imzaladığınız evrağın =?
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Dikkat etmedim imzalarken, tabi insan bilemiyor bu tür üçkağıtçılık yapabileceklerini. Yer de sıradan bir yer değil, istanbul aksaray meydanındaki özdemsan tim bayi. Dikkat ettim işlem yaparken bir birlerinin kulağına fısıldıyorlardı zaten. Bu konuda vodafone daha duyarlı, bi ara bayiyi şikayet ettim, bayideki eleman hemen arayıp özür dileyerek yanlışını düzelttii. Turkcell ise iplemedi bile. Twitterdan kağan terzioğluna bile yazdım, ordan bile tatmin edici sonuç alamadım. Yani herifin yaptığı yanına kar kaldı.

• orhunn O kullanıcısına yanıt
    Artık üstünde kurumsal tabelası olana bile güven kalmamış. Firma da göz yumuyor zaten. Birileri bunlara bu ortamı sağlamasa yapamazlar zaten.

İmzaladığınız sözleşmenin bir nusasını her zaman alın isteyin

Bide telekomda ikametgah alıyorlar yada üzerine fatura istiyorlar yada diğer faturalı hattın varsa referans peki nasıl faturalı yaptılar bole bili almıyorlar mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Numara taşıma formunda isaretlese bile faturaliya geçirme şansı var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Aklımda olsun artık bir nüshasını isterim.

Yok bir şey istemedi uyanık. Zaten müşteri temsilcisi evrakları 1 ay içinde teslim etmezseniz hattınız kısıtlanır demişti. Eksik evrakla işlem yaptığı için kayıt açın dedim, bazen evrağa gerek kalmıyor dedi bu sefer. Amaç faturalıya geçir, pirimi al, sonrası müşteri uğraşsın dursun. Heriflerdeki mantık bu.

Ipadden dolduruyor online artık. ekranı imzalatıyor formu. Onu mail olarak talep ediliyorsa zor olmasa gerek

Çalışana ceza kesip yaptırımda bulunuyorlar işin tekniğimizde anlattı kuzen online işlemlerde söZleşmende evrakların görünüyor oradan bi bakın neler var ne yapılmış taşıyan kişinin de imzası oluyor

• Hepsi şerefsiz afedersiniz. Yaptıkları daha ağır hakaretleri söylemeyi gerektiriyor ama.

• Avukatlar, Galericiler ve Emlakçıları saymazsak, dünyanın en kolay yalan söyleyebilen, her türlü dümeni hiç utanmadan çevirebilen, her türlü sahtekarlığı utanmadan yapabilen, yalan söylemeyi sanat haline getirmiş meslek gurubu hangisi dense, hiç çekinmeden Telefoncu derim.
  • Judge Man kullanıcısına yanıt
    Düşünmedim değil, ama sonuçta sözleşmeyi imzaladığım için bir sonuç alamazdım.

• Ankara atlantis avm de ki turkcell bayii faturasız hat için ayrı sim kart olduğunu ve ellerinde olmadığını istersem faturalıya taşıyabileceğimi söyledi kabul etmedim. Akvaryum avm de ki turkcell bayii hiç sıkıntı çıkarmadan faturasız hatı taşıdı. Sim kart üzerine faturalı faturasız ayrımı yok. Çok kulağını çınlattım diğer bayinin.

• Ben de yakın zamanda faturasız hat taşıdım Turkcell'e küçük bir ilçede tek Turkcell İletişim Merkezi var zaten. Önce faturalı taşıyalım diye ısrar ettiler sonra 20 TL istediler bu hattınıza yüklenecek dediler, 20 TL vermeniz lazım dediler. Hat açıldıktan da iki gün sonra yüklediler, galiba haftasonuna denk geldiği için geç oldu, ben o arada yine TL yükledim. Bir kere işiniz düştü ya para kazanabilmek için her türlü üç kağıt olabiliyor bunlarda yine ben ucuz kurtarmışım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.