Şimdi Ara

Turkcell bayisi tarafından kandırıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 13.12.2018 tarihinde turkcell bayisinden iphone x aldım. Küçük ilçede olduğum için alacağım tek yer vardı fakat ellerinde sadece teşhir ürünün kaldığını, bir hafta beklersem sıfır kutu ürün göndereceklerini söylediler. Bunu almak istersemde fiyatta yardım ederiz dediler. Telefonu incelediğimde gayet temizdi. Fatura adıma olacağını ve hattı takınca garanti başlayacağını söylediler. Telefonun temiz olmasından dolayı beklememek için almaya karar verdim. telefonum kendi kendine son zamanlar kapanmaya başladığı için bugün garantiye göndermek istedim fakat garantisinin bittiğini görünce çok şaşırdım. Appleyı aradım teşhir olduğu için garantisinin 1 yıl olduğunu öğrendim. Turkcelli aradım bizde 2 yıl biliyorduk biz kendimiz tamir ettirelim dediler ama kabul etmedim. Bu konuda tüketici mahkemesine versem sonuç çıkar mı sonuç olarak 14 aydır kullanıyorum telefonu ? Yoksa üzerine bir bardak su mu içmeliyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşhir ürününü kendin almışsın . Yalanla dolanlada olsa seni kandırıp satmışlar. Senin bilinçli olman lazimdi . Üzerine soğuk bir su iç . 200 300 ucuza alican diye teşhir ürünü mü alınır .o güne kadar 1000 kişi eklemiştir onu en az

• teşhir ürünü hayatta almam. yarı fiyatına olsa bile. bataryası 1-2 yıldır orda sarjda . batarya performansı yarıya inmiştir.

bilerek almışsınız. garantisini kontrol bile etmemişsiniz. yapacak bir şey yok
  • teşhir sıkıntı özellikle telefon hususunda. kimbilir kaç bin tane keko aldı kurcaladı telefonu.
  • Hocam garantisini kontrol ederek almıştım ama iphoneda hat takılmadan aktive edilmiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.