Şimdi Ara

Turkcell Çalışanı Üstüme Kredi Çekmiş Olabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün AVM deki turkcell mağazasına gittim.Telefon arıyordum bunun için bir tane çalışan yardımcı oldu.Kampanya yapabilriiz vs dedi bilgisayardan biyerlere giriş yaptı ve şifre geldi telefonuma 2 kere onları söylememi söyledi.Bugün turkcell finansmandan mesaj geldi ''Turkcell Finansman AS ye yaptiginiz basvuru talebiniz uzerine belirlenen kredi tutariniz 4600 TL'DİR.diye. Elemanın benim üstüme kredi çekme gibi bir durumu varmı zaten hat benim üstüme değil.Finansman hizmetlerini aradım şimdi adam o işlemler için imza atılması gerekiyo öyle bişey olmaz dedi ben yinede kıllandım bi bilgisi olan var mı ?

• Kredi başvurusu yapılmış o kadar. Onaylanması için ıslak imza alınması gerekiyor.
  • Gelen ve personelin istediği şifre sadece kontrol amaçLı, Kredi çekilMEmiş yani.

Taahhütlü cihazlarda Turkcell o mesajı 1 senedir gönderiyor. O şifre gelmeden gelen o sms'teki limiti göremezsin..

Kredinin çekilmesi için ısLak imza lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 28 Mayıs 2017; 14:33:20 >
  • Valla aynı şeyi bende.güvenip yaptım sıkıntı olmaz inşallah. Burası türkiye aradım müşteri hizmetlerini ama doyurucu cevap alamadım pek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.