Şimdi Ara

Turkcell den bir tarife önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell'den 3-4 gb interneti olan bi tarife önerir misiniz. Hazır kartta yim su anda. 30 liralık falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnternette varmı aynı paket bilmiyorum ama turkcell şubeleri pos cihazı üzerinden 4gb 500dk 1000sms 29tl ye veriyor eğer hala devam ediyorsa paketi yapmadan önce bip'ten 30tl yükle 1gb kazan kampanyasına başvur 1gb da ordan alırsın 5gb olur.
  • Super üçlü 3gb paketi 30 TL

500 dk 1000 SMS 3 GB internet

SUPER 3GB yaz 2222 gönder

• quote:

Orijinalden alıntı: Efsane6842

Super üçlü 3gb paketi 30 TL

500 dk 1000 SMS 3 GB internet

SUPER 3GB yaz 2222 gönder

Avantajlı Teklifler Kampanyası kapsamında sunulan Süper Üçlü 3 GB Paketi'nden son 3 ayda en yüksek aylık harcaması 29 TL olan veya son 3 ay içinde Süper Üçlü 3 GB Paketi'ni almış olan ve son 12 ay içinde en fazla 5 kez bu paketten yararlanmış bireysel Hazır Kart’lı müşteriler faydalanabilir.
  • Musteri hizmetlerine sorun bazen uygun paketleri soyluyor ama tabi istisna olabilir

• hocam asla ama asla turcell i önermiyorum. tam bir soygun. 30 liralık faturan her ay 10 lira fazla girecek. yol yakınken dön. geçen gün sims cluptan teknoloji sms haberi alın 200 mb internet verelim pop up ı geldi. hiç bi yerde faturada yazmıyodu. tamam dedim. ardından aylık 10 tl yi soktuk bi tarafınıza isterseniz iptal edin mesajı geldi. 50 tl fatura girdi. bu da bi anımdır. üstelik pop up lar için iptale bassanda defalarca aynı pop up karşına çıkıyor
  • kanaryalıyık kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom mu daha iyi sence. Vodafone mu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Turkcell de tarife değil paketler vardır.
  • bende araştırmıştım bu aralar hazırkartlıyım yap boz paket var dedmişti danışman 250dk 100sms 3gb 26tl gibi bir rakama geliyor dk ve sms sıkıntı değilse uygun gibi duruyor yalnız hat faturalıya geçmek gerek paket aşımıda olmuyormuş duran paket gibi bişey söylemişti sende bi araştır istersen bana mantıklı gibi gelmişti kendim henüz geçiş yapmadım lakin en kısa zamanda bende öyle bir paket düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.