Şimdi Ara

Turkcell'den hediye tablet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.649
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell fiber internet bağlattığınızda reeder m7 go tabeti hediye olarak veriyolar biz bugün bağlattık onu da verdiler direkt yanında. baya da iyi yani iş görür kullanışlı sevdim ben tarifeye ek bi ücreti de yok tabletin. ayrıca bu fiber internetlerde akk yokmuş artık. baya şu an kotasız internetimle yazıyorum sizlere güzel bi duygu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kulakver -- 6 Aralık 2018; 17:24:28 >

• Aynı mevzuyu geçen sene de yaşadık. Tablet ücretsiz hediye ediliyor diye konu açtılar, "öyle bir kampanya yok" dediğimizde inatlaştılar. M.H.'yi aramıştık birkaç arkadaş üşenmeden, onlar da böyle kampanya yok demişlerdi. Neyse sonra konuyu açan arkadaşın bayi olduğu, tabletin de ek ödemeyle faturaya yansıdığı ortaya çıkmıştı. Normal net fiyatını bilmeyen insanlara, tabletli fiyatları normal fiyat diye dayamışlardı. Yine öyle vir mevzu olabilir.
  • O tabletin parasını eklemiştir hocam. Sen rahat ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi tarife fiyat ne?

• Haber manşeti gibi konu başlığı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaan Terzioğlu’na 2016 yılında AKK kaldırılması için tweet attığımızda engelliyordu bizi. Nasıl da yola geliyorlar şimdi.

• Onun parası faturaya eklenir iptal etmek istediğinde onun fiyatını da isterler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    vergiden düşmek için faturaya eklenmiş gösteriyorlar bazen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • m.superonline.net
    reeder M7 Go Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE
    https://m.superonline.net/kampanyalar/cihaz-kampanyalari/reeder-m7-go-kampanyasi

15mbps akk'siz paketle 24 ay taahutle 90 tl'ye geliyor.

24 aydan once iptal halinde cihaz ucreti faturalandiriliyormus, e zaten taahut veren kisi neden iptal ettirsinki belki isinize yarar bu kampanya.

• 24mbps kullaniyorum 75gb den sonra 8mbps ye dusuyor internet kullanimi ps4 proya oyun indirirken birtek daha fazla işe yariyor normal kullanimim tvboxa turkcell tv kutulu oradan surekli tv izleriz internet kullanimi oradan fakat takilmiyor 8 de, youtube de de ayni zamandq 1080p le izlesem takilmiyor, youtube yerine netflix izlesem yine 8 yetiyor. Benim icin 8mbps ye dusmesi sorun olmuyor eger ps4 e hala yulleyeveklerim varsa gece 02-08 arasi baslatiyorum veya oyun oynarken 24mbps le indiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: eternalsun

https://m.superonline.net/kampanyalar/cihaz-kampanyalari/reeder-m7-go-kampanyasi

15mbps akk'siz paketle 24 ay taahutle 90 tl'ye geliyor.

24 aydan once iptal halinde cihaz ucreti faturalandiriliyormus, e zaten taahut veren kisi neden iptal ettirsinki belki isinize yarar bu kampanya.
    Ne? 15mbit 90 lira mı

Ben 2 ay önce vodafone fiber bağlattım

25mbit ilk 12 ay 40 lira, diğer 12 ay 50 lira :) türkcellde 25mbit 109 lira yuh..

• Fiyatlar mı artmış 90 çok bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba ben aradim turkceli tablet veriyor musunuz diye ama oyle bir kampanyamiz yok o gecen senenin kampanyasiydi dedi bana

• Aynı mevzuyu geçen sene de yaşadık. Tablet ücretsiz hediye ediliyor diye konu açtılar, "öyle bir kampanya yok" dediğimizde inatlaştılar. M.H.'yi aramıştık birkaç arkadaş üşenmeden, onlar da böyle kampanya yok demişlerdi. Neyse sonra konuyu açan arkadaşın bayi olduğu, tabletin de ek ödemeyle faturaya yansıdığı ortaya çıkmıştı. Normal net fiyatını bilmeyen insanlara, tabletli fiyatları normal fiyat diye dayamışlardı. Yine öyle vir mevzu olabilir.

• bedava otomobil verse almam, sevmem, hazzetmem!!!!

• eternalsun kullanıcısına yanıt
    tabletin 3 katı fiyat çıkartmışlar

65 tlye, sınırsız kotasız 32 mps, türknet

• bedava diye geldim ,paralıymış gidiyorum :)
  • 59 normalde 25 mbit. 75 gb Akk

Tabletin parasını alıyorlar tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepeli06 -- 6 Aralık 2018; 23:58:32 >
  • paketiniz taahütünüz ve fiyat yazabilirmisiniz?
  • 6 yıllık Superonline ve 21 yıllık Turkcell kullanıcısıyım; herhangi bir şeyi ücretsiz verdiğini görmedim.

Ayrıca; AKK'nin resmiyette kalkmasının gerçekte bir anlamı yok; zaten fiilen resmi olanın dışında bir de daha altta başka bir AKK daha vardı; herhangi bir dosya paylaşım sitesinden yüklü bir indirme yaptığınızda, o site ve bağlantılı tüm servislerinde internetinizi yavaşlatıyorlar. En kötüsü de Google Drive'a yönelik kısıtlama; aynı sunuculara bağlı olan Youtube bile yavaşlatılmış oluyor.

AKK'nin kalkması, kısa vadede hizmet kalitesinin düşüşü, uzun vadede ise daha yüksek fiyat olarak tüketiciye yansıyacak.
  • Ben de 6 yıldır SOL-Turkcell abonesiyim, sevme sevmeme olayını bir kenara bırakıyorum, ehven-i şer diyelim, mevcuttaki hizmetler arasında en tercih edilebilir gelen bu olmuştu halen de öyle. Üstteki arkadaşın da dediği gibi Turkcell'den bedava hiçbir şey almam istemem, varsa bir ihtiyacım parasını verir alırım. 2016 da bedava dediler zorla Turkcell+ verdiler kutusu vs, 1 yıl içinde 1 gün kullanmamışımdır, o aboneliği iptal ettirene kadar akla karayı seçtim, hikaye uzun detaya girmeyeyim. O tablet hediye falan olmaz, bilakis parayla hiç kimsenin almak istemeyeceği bir tablet 100TL ise size 150-200TL ye fatura edilir taahhüdü bozarsanız. Almayın aldırmayın benden size tavsiye. İlla paketli kampanya istiyorsanız en mantıklı seçenek ev interneti+gsm paketi olan tarifelere bakın, 4 mü 5 mi bir arada denen paketler. Yazın 125TL ye cepte 5gb lık Lifecell paketi+25mb AKK siz (gerçek AKK siz) paket aldım ona devam ediyorum, sıkıntım yok şu ana kadar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.