Şimdi Ara

Turkcell'den kaçış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum turkcell kaliteli ama çok pahalı operatörümü değiştirmeye karar verdim. Önceliğim internet paketinin bol olması (gece gündüz şartı olmadan minimum 10GB) malum internetsiz birşey yapamıyoruz artık. Ne önerirsiniz. İkametgah İstanbul Yılda 11 ay :)

Ayrıca bilmeyenlere bir not ileteyim. Turkcell e cihaz taahüdüm devam ediyor. Tarife taahhüdüm bitti. Bu durumda operatör değişikliği hakkınız var. Tarifeyi x firmaya telefon taksitini turkcelle vade sonuna dek taksit taksit ödeyebiliyorsunuz. Bilmeyip operatör değiştirmek isteyenlere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SRKN32_IST -- 25 Şubat 2019; 20:36:24 >

• Turk telrkoma bak en cazipleri oldu. Faturasiz gec faturaliya yaparsin ozel teklif vs alirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turk telekom faturasıza geçebilirsin
    faturasız dene 1 ayhttps://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-tasima-yapana-uygun-paketler--136790148
    ben 28tl lik selfy e geçtim 5gün önce. 25 yaş altı bir tc bulman gerek.
    sonra faturalıya geçmek istersen 15gb 1000dk 35tl den veriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 25 Şubat 2019; 21:1:40 >
  • Konumunda Türk Telekom iyiyse ilk tercih olmalı.

• Bende Turkcell kullanıyordum tarife bitince fiyat artışından dolayı TT ye geçtim ama tekrar Turkcell gecicem. konuşmada sıkıntı yaşamadım ama internette sıkıntılı Tt. Turkcell çalışanı dedi git bir ay kal başka op.da sonra uygun tarifeye yine geçersin dedi öylede yapicam memnun kalan elbette vardır ama ben memnun olmadım TT de .

• hocam ben bu olayı çok araştırdım aynı şekilde cihaz taahhütüm devam ediyor tarife taahhütü haziran'da bitiyor,operatör değiştirirsem nasıl ödüyoruz taksitleri? ceza vs var mı? patlamayalım sonra :)

eğer sorun olmazsa hiç düşünmem haziran'da taşırım hattı, tarife ücreti belimi büktü iyice :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

hocam ben bu olayı çok araştırdım aynı şekilde cihaz taahhütüm devam ediyor tarife taahhütü haziran'da bitiyor,operatör değiştirirsem nasıl ödüyoruz taksitleri? ceza vs var mı? patlamayalım sonra :)

eğer sorun olmazsa hiç düşünmem haziran'da taşırım hattı, tarife ücreti belimi büktü iyice :)
    sakın ha çıkma kalan taksitler peşin olarak yansır faturana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kalan taksitlerinizi finanscell e taksit taksit ödemeye devam ediyorsun. Peşin ödeme gibi birsey yok.

• Taksitleri kimlik numaran ile turkcell iletişim merkezlerinden yada internet bankacılıgından finanscell sirketine eft ile ödüyorsun

• SRKN32_IST S kullanıcısına yanıt
    Hocam onu kesin olarak öğrenmek lazım daha 3000’e yakın taksit var kol saati olmasın sonra :) hiçbir yerde detaylı bilgi de yok bununla ilgili. Eğer ceza vs olmuyorsa güzel ama hem ceza hem de tek seferde öde derlerse sıkıntı olur.

• 0850 200 0532 arayabilirsiniz.

Turkcell'den kaçış

• quote:

Orijinalden alıntı: SRKN32_IST

0850 200 0532 arayabilirsiniz.

iletişime geçeceğim,teşekkürler :)
  • Bimcell öneririm eskisin yenisin derdi olmaz girip forumda kampanya kovalamak zorunda kalmazsın. 5 GB 30 TL , 10 GB 40 TL istediğini seçersin takılırsın. Şahsen öyle yapıyorum. Ankara merkez için söylemek gerekirse , çoğu yerde çekim gücü Turkcell'den iyi ama interneti bir iki tık düşük. VoLTE kullandırmıyor ama köylü kurnazı TT faturasız olduğun için.
  • valla dediğin gibi turkcell kaliteli bence kaçman gerekmiyo sana istediğin gibi bol internetli hem de uygun fiyatlı bi tarife önereyim. fazla uzaklaşmadan lifecell'e geçebilirsin 50 gb internet yıllık abonelik yaparsan 49 lira şu anda. uygulamalarda geçerli 25 gb + her türlü kullanabileceğin 5 gb. zaten uygulamalar için internet harcadığından bence çok mantıklı bunun 25+9 gb olanı da var o da 63 lira. yanına dakika falan da veriyo tabi ben bi bak derim

ayrıca turkcelle cihaz taahhtün olduğu için lifecell'e geçmen de daha mantıklı olabilir. bu durumda cihaz taahhütü başına bela da olmaz diye düşünüyorum bi araştırırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekkanatlı -- 26 Şubat 2019; 15:17:30 >

• SRKN32_IST S kullanıcısına yanıt
    Turkcell'den kaçış

Turkcell'den kaçış

Bu şikayet ve yazışma size mi ait? Yani buradaki Serkan sizmisiniz?

• Hayır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.