Şimdi Ara

Turkcell den telefon aldım fiş kesmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    17.08.2014 pazar günü kontratlı Xperia Z2 aldim. Gerekli islemler sorunsuz oldu telefonu aldim sira fis kesmeye gelince sorun yasiyoruz pazartesi gel dediler. Pazartesi geldim ogleden sonra gel dediler benim isim var aksama dogru geleyim dedim tamam dediler. Aksam vardim kapanmis. Bugun sabah vardim birsuru fisin arasindan benimkini aradi bulamadi ve pazar gunu gel verelim dediler.

Ben simdi ilk maliyeyimi arayim yoksa turkcell musteri hizmetlerinimi. İlk defa basima geldi bana bir yol gosterin.

Simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önce MH arayın bence , onlarda sorunu çözmezlerse nereye başvurulacaksa başvurun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkur ederim

baska arkadaslarinda fikrini almak benim icin iyi olur.

• Fiş, fatura olmayınca garanti nasıl işleyecek mi? Biran önce faturanızı alın bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazlarda fiş kesimi yoktur,fatura kesilir. cihaz garantisinin başlamasının fatura ile alakası yok.servisler artık fatura istemiyor ,onlar kendi sistemlerinden görebiliyor garanti süresini.ama yinede mutlaka faturanızı isteyin.
  • Fiş değil fatura alacaksın. Fatura her zaman lazım olur.Sadece garanti için değil, 2 Gün sonra imei kopyalanır fatura olmadan ıspatlayamazsın.
    Ayrıca servislerde genelde distribütör çıkış tarihi tutulur. (Genpa-Turkcell gibi ortaklıklar hariç) Fatura tarihi bundan daha sonra olacağı için garanti süresi konusunda kaybınız olabilir.

Gidip son kez faturanızı isteyin, kesmiyorlarsa eğer aldığınız yer TIM ise öncelikle Turkcell'e durumu bildirin ilgi alaka göstermezlerse de Maliyeye şikayette bulunun.
  • Çok çok teşekkür ederim. Saolun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Faturayı elle yazıp stickeri yapıstırsınlar bayi kaşesi vursunlar bu kadar basit olay uzatılmamalı diye düşünüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.