Şimdi Ara

Türkcell diğer cep dakikalarım düşmüyor yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hem bizbize kampüs teklifini hem de diğer cep 150 paketini birlikte kullanıyorum kampüs teklifimin uzun zaman önce bitmesine rağmen diğer cep paketinden hiç bir dakika düşümü olmadı. iki kere müşteri hizmetlerini aradım onlar da benim gördüğümü gördüklerini detaylara bakabilseler ancak ozman müdahale edebileceklerini söylediler bu da fatura kesiminden 2 gün sonra olabiliyormuş. benden fatura kesiminden 2 gün sonra aramamı istediler.hatadan kaynaklı arama ücretleri faturaya yansıyacak ben iptal etmediğim için diğer cep paketimi önümüzdeki ay da almak zorunda kalacağım fazladan para vermiş olacağım ne yapmamı tavsiye edersiniz.

• turkcell online işlem merkezine girip, Tarife işlemleri kısmında Paket ve Kampanyalar kısmında diğer cep 150 olup olmadığını kontrol et. görünüyorsa tıkla, 150 dakikadan ne kadar kullandığın görülür. net bilgi sisteme 48 saat gecikmeli yansıyabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

turkcell online işlem merkezine girip, Tarife işlemleri kısmında Paket ve Kampanyalar kısmında diğer cep 150 olup olmadığını kontrol et. görünüyorsa tıkla, 150 dakikadan ne kadar kullandığın görülür. net bilgi sisteme 48 saat gecikmeli yansıyabiliyor.

hocam biliyorum onu. takip ediyorum sürekli ama işte düşmedi hiç en az 5 6 gündür takip ediyorum ki daha öncesi de vardır çünkü kampüs teklifim olan 120 dk biteli çok oldu ve sürekli diğer cepleri arıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell TL çalıyor, dikkat!!!
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.