Şimdi Ara

Turkcell faturalıyı kontörlüye çevirip başka operatöre taşıyabilir miyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaklaşık 1.5 ay önce turkcel faturalı hat aldım.ama memnun değilim.3ay olmadanda hattı diğer operatöre taşıyamiyorum.faturalı hattımı kontörlüye çevirip sonra başka operatöre çevirme imkanım oluyor mu? Arkadaşlar aranızda Böyle birşey yapan oldumu? Yardımcı olursanız sevinirim.

• Mümkün. 3 ayı beklemen lazım ama faturasız da olsan. Bir de kesilecek ilk faturaya tüm vergilerin eklenecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 10 Ekim 2010; 11:52:23 >
  • Ben de her yöne 300 tarifesini kullandım ama memnun kalmadım 29 gelmesi gereken faturam hep 40 geldi taahütlüydü 5.ayda ne olursa olsun kapattım.94 tl ücret ödedim.Ve gidip yeni vodafone faturalı hat aldım çok memnunum..
  • Yani turkcell 532 hat bulursam bunu alıp sonradan başka bi operatöre kontorlü hat olarak taşıyabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brcsrdr

Ben de her yöne 300 tarifesini kullandım ama memnun kalmadım 29 gelmesi gereken faturam hep 40 geldi taahütlüydü 5.ayda ne olursa olsun kapattım.94 tl ücret ödedim.Ve gidip yeni vodafone faturalı hat aldım çok memnunum..

Bende geçen ay kapattım faturalı hattımı aynen 94 kusur ama mesaj ve internet paketide vardı
  • yani turkcelle 3fatura ödeyip öyle kurtulacağım :( :( :(
  • allah kurtarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dboz
    Yani turkcell 532 hat bulursam bunu alıp sonradan başka bi operatöre kontorlü hat olarak taşıyabilirim?

alınan her yeni hat için 90 gün beklenmesi gerekiyor. 90 gün sonrasında gün beklemeden istediğiniz kadar numara taşıyabilirsiniz yani op. değiştirebilirsiniz..
  • turkcell yıllardır ebemia ğlattı 532 li kullanıyorum sonunda böyle bişi çıktıda biraz vergi 32 li sözleşmesi iptali diye bi takım haraçlar alarak kontorluye çevirdiler hemen yakamı kurtarıp aveaya geçtim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.