Şimdi Ara

Turkcell’in alt markası Lifecell Ukrayna’da 4G ihalesini kazandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell’in sermayesinin tamamına sahip olduğu alt markası Lifecell, Ukrayna’da 4G ihalesine katıldı. Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada Lifecell’in lisans almaya hak kazandığı duyuruldu. Lifecell, Ukrayna’ya 4G hizmeti verecek.

İhalede Lot 1 ve Lot 2 için en iyi rakamı teklif eden Lifecell, Ukrayna’da en geniş bantlardan birine sahip 15 MHz genişliğinde 2600 MHz lisansının sahibi oldu. Lifecell 15 yıl boyunca lisans hakkını elinde bulunduracak. Ukrayna’yı ilk defa 4G şebekesini hizmete açan operatör, 4G teknolojisi için teknoloji ihracatına devam edecek.

Turkcell Stratejiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlter Terzioğlu, basına verdiği demeçte “4G ihalesiyle birlikte Türkiye ve Ukrayna arasındaki en önemli ekonomik bağlardan birini, bir üst seviyeye taşıyoruz. Ukrayna’yı ülke çapında 4G ile buluşturmanın gururunu yaşıyoruz.” dedi.

Turkcell tarafından KAP’a yapılan açıklama şu şekilde:

"Şirketimizin, sermayesinin tamamına sahip olduğu bağlı ortaklığı Ukrayna'da yerleşik lifecell LLC'nin ("lifecell") başvuruda bulunduğu 4G Lisans İhalesi'nin 2600 MHz için olan kısmı bugün gerçekleşmiştir. lifecell ihalede, Lot 1 ve Lot 2'nin toplamı olan 15 MHz frekans bandına 909.250.551 Grivna teklif vererek 15 yıl süreli lisansı almaya hak kazanmıştır.

4G Lisans ihalesi kapsamında 1800 MHz frekansının ihalesinin 2018'in ilk çeyreğinde yapılması beklenmektedir.

Yükümlülük Grivna cinsinden olup, 31 Ocak 2018 tarihli Ukrayna Merkez Bankası ABD Doları/Grivna kuru olan 28,01 ile hesaplandığında 32,5 milyon ABD dolarına karşılık gelmektedir. Dönüştürme ücreti dahil toplam tutar ise 39,1 milyon ABD dolarıdır."

• Helal olsun.. TURKCELL 'DEMEK KALİTE Demektir.. ☝️

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazik Cell oralarda napacak bakalim

Bu arada adi tamamen Lifecell olacak galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 1 Şubat 2018; 23:33:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Helal olsun.. TURKCELL 'DEMEK KALİTE Demektir.. ☝️

Kalite/Kazık oranı yüksek olmasa bende sizi desteklerdim.

• Yazık oldu ukrayna halkına lifecell ocaklarına incir ağacı diker artık.

• Lene kullanıcısına yanıt
    Tcell Demek Kazık demekdir

Tt vodafone da ayni kalite ama bu fanboyluk nedir

• Apple, Coca Cola, Fenerbahçe, Turkcell, McDonalds, Sony... vs vs vs. Kalite pahalıdır elbette...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok ya ne Fanboyluk, takılıyoruz işte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o değilde ukraynaya 4g daha yeni mi gidiyor. demek bizden daha geri de olan ülkelerde varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 1 Şubat 2018; 23:28:18 >
  • Tabi satmaz Vodafone burda Deutschcell veya Germancell adıyla sunulsa kim kullanır?

• Ben sevdim bu lifecelli . Lvive gitmeyi düşünüyordum gitmişken uğrar xiaomi alırız 😀

https://m.lifecell.ua/en/gadgets/xiaomi-redmi-note-5a-gold/

• Rachsuchtig kullanıcısına yanıt
    Ozaman burdada adi tamamen lifecell yaparlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

o değilde ukraynaya 4g daha yeni mi gidiyor. demek bizden daha geri de olan ülkelerde varmış.

Övüyormuş gibi yaparak gömmek
    Sevdim bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

quote:

Kalite/kazık oranı yüksek olsa az kazık atmış olur

• Kushimat0 K kullanıcısına yanıt
    Kazık mazık onlar ülkelerin içindeki rekabet durumuna göre ve iç piyasalarına göre şekillenir. Ukrayna'da hakim operatör durumunda değilse, kazık fiyat vermesi imkansız. Ha hakim operatör durumunda ise de uygun fiyat vermesi imkansız. Vodafone vs. de hakim konumda bulunduğu ülkelerde rekabet ihlali cezaları vs. yiyor.

Ha bu arada Turkcell kalitesine yetişmeleri için hala yolları var ama eskiye göre çok geliştiler. Avea'daki gibi yurtdışını aradığımda alakasız kişi ya da ülke çıkmıyor artık. :D
  • Merak etmeyin orada uygun tarifeler çıkaracaktır.Ülkemiz firmalarının genelinde olduğu gibi bunların da kazıklığı Türk halkına!

• quote:

Orijinalden alıntı: mail_er

quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

quote:

Kalite/kazık oranı yüksek olsa az kazık atmış olur

Hayır bunları doğru orantılı olarak düşünün. Kalite arttıkça kazığıda artıyor.

Fiyatı düşük performansı yüksek operatör olsa ters orantılı olurdu.

• sadece şu fiyata bakarsak ne kadar kazık bir bedelle ülkemizde 4g bandlarının 3 operatör tarafından anlaşım yapılarak nasıl paylaşıldığını, görüyoruz. üstelik adamlardan 5 milyar tl alacağımız var vermiyorlar üzerine de khk ile alacaklar da sıfırlanıyor, yaklaşık 1.2 milyar euro. sonra da köprü yaparsın, tünel yaparsın yerini bilmeyen ayşe, fatma teyzenin emeklisine, 65 aylığına atarsın cebini. kdv'yi ötv'yi yükselterek.

Allah biliyor ya hiçbirinin yatacak yerleri yok öteki tarafta, çok şey yazardım da neyse. nasıl soyulduğumuzu kısaca kıyaslama ile anlatmaya çalışayım.

ukrayna; nüfus 45 milyon, savaş var(halk bariz istediğini yapamıyor, ülkede düzen; pamuk ipliğine bağlı, ülke 2'ye bölünmüş ve işgal altında), ülke komşularınca yoksul statüde, 2600 mhz F1 BANDI(15 MHz'lik band) için ödenen para 39 milyon dolar. 15 yıl [147 milyon tl]

Türkiye; nüfus 80 milyon, terör var(halkımız "özgür" yaşayabiliyor, ülkede düzen; siyasi ortama ve krizlere rağmen mevcut), ülke çoğu komşusundan daha zengin. 2600 mhz F1 BANDI(15 MHz'lik band) için ödenen para o günün kuru ile hesaplanırsa; 19.3 milyon euro, 15 yıl. [63 milyon tl]

kısa anlatayım dedim ama aptala anlatır gibi oldu umuyorum herkes anlamıştır.

ayrıca fatura bedeli kıyası yapmadım. onları da katarsak çok daha zevkli oluyor konu.

• Orda Ensar Vakfı'nın şubesi felan var mı acaba direk sponsor olsunlar.

• Eminim ülkemizde verdiği hizmetin 10 katını yarı fiyatına verir orada

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.