Bildirim
Turkcell'in dijital ihracat hamlesini Kaan Terzioğlu ile konuştuk
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ya kardeş, bu şirketin reklamından bıkmadınız mı? Yakında bu adamın tuvalete gittiğini bile haber yapardınız.
Anlıyorum, paranın hakkını vermek istiyorsunuz da bu tür ısmarlama, reklam haberler tiksinti yaratıyor. Bilin.
-
forumada yöneticiler bile savunuyor bırak reklamını yapsınlar -
TV+ ve Lifebox baya bi işe yarıyor, gerisi tırt.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mobile adam gibi net tarifesi getirsinler 50gb nete 350 tl istiyolar -
Her hafta turkcell haberi sonra paralar yatmış deyince kızıyorsunuz
-
REKLAMLARI İZLEDİNİZ -
Her malın bir alıcısı vardır, sabah akşam ayfon reklamı yapılsa sesiniz çıkmayacak
eğer tuvalete gittiğinin haberini yapması için yeterli eft 'yi yaparsa, onu da haber yaparlar kardeş. hatta canlı yayın, bi de üstüne karşılaştırma testi...quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
Ya kardeş, bu şirketin reklamından bıkmadınız mı? Yakında bu adamın tuvalete gittiğini bile haber yapardınız.
Anlıyorum, paranın hakkını vermek istiyorsunuz da bu tür ısmarlama, reklam haberler tiksinti yaratıyor. Bilin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 4 Mart 2019; 20:40:59 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yapma gözünü seveyim ya. Şuan telefonumda 2 hat destekleyen bi tel değil ama bip sayesinde 2.hattimi kullanabiliyorum . Sms geliyo normal arama yapabiliyorum karşımdaki kişinin bip olmasına gerek bile yok. Yanı mükemmel bisey. Sadece bu yönüyle değil whatsapp dan bi cok yonuyle daha iyi. Ama tabi herkesde whatsap oldugu için bende whatsap kullanıyorum. Orası ayrı.quote:
Orijinalden alıntı: Jazzalyn
TV+ ve Lifebox baya bi işe yarıyor, gerisi tırt.
Şu reklamdaki babacan selocan için bu abimizdenmi esinlenmişler acaba? bir ben mi benzettim acaba? -
Ben sadelikten yanayım. BiP gereksiz kalabalık, ben sadece görüntülü görüşme için kullanıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: bugrayeyer
Hocam yapma gözünü seveyim ya. Şuan telefonumda 2 hat destekleyen bi tel değil ama bip sayesinde 2.hattimi kullanabiliyorum . Sms geliyo normal arama yapabiliyorum karşımdaki kişinin bip olmasına gerek bile yok. Yanı mükemmel bisey. Sadece bu yönüyle değil whatsapp dan bi cok yonuyle daha iyi. Ama tabi herkesde whatsap oldugu için bende whatsap kullanıyorum. Orası ayrı.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bedava saç ektirmekten sonra işleri büyütmüşsünüz.
-
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Anlıyorum, paranın hakkını vermek istiyorsunuz da bu tür ısmarlama, reklam haberler tiksinti yaratıyor. Bilin. |
mobile adam gibi net tarifesi getirsinler 50gb nete 350 tl istiyolar
|
Her hafta turkcell haberi sonra paralar yatmış deyince kızıyorsunuz
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X