Şimdi Ara

Turkcell İyice Bozdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen günlerde Turkcell tarifemin (Platinum Black Ekstra) faydalarında Goller Cepte uygulamasında ücretsiz İddaa Paketim olduğunu öğrendim. Ama hattıma tanımlanmamıştı.

Turkcell İyice Bozdu
    Ardından mh aradım (dün) ve uygulamada bir hata olabileceğini ve uygulamada hesap bölümünden bir ss alıp, DO yardım kısmından talep oluşturmam gerektiğini söylediler. Bende DO girdim fakat talep oluşturmak istediğimde canlı destek kısmı açıldığı için twitter üzerinden destek alayım dedim. Twitter'dan yazdım ve verdikleri cevap;

Turkcell İyice Bozdu

Ardından benim yazdığım mesaj ve onların verdiği cevap;

Turkcell İyice Bozdu

Diğer operatörlere göre çok fazla fiyat farkın var, eyvallah daha iyi hizmet alıyoruz diyoruz ama iyice saçmaladılar. Bakmadan etmeden ezbere cevap veriyorlar.

Arkadaş parasıyla adam akıllı hizmet alamayacakmıyız? 1 tane 4-4lük hizmet verecek operatöre ne zaman kavuşacağız?

Siz siz olun sosyal medyadan destek talep etmeyin. Bilgisiz, ezbere konuşan adamları oraya koymuşlar ve resmen dalga geçiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 28 Şubat 2019; 9:53:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de bu enflasyonla mücadele kapsamında paketlerin 2'ye katlanmasıyla ilgili bir şey sormuştum. Paket 4GB gözüküyor, diyorum ki bu enflasyonla 2'ye katlanmış hali mi? Ocaktan sonra 2GB mı olacak diyorum lafı gevelediği yetmiyormuş gibi bir de yanlış bilgi veriyor. Kendim buldum cevabı da yapıştırdım suratlarına. Şurada konuşmayı izle;

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

Ben de bu enflasyonla mücadele kapsamında paketlerin 2'ye katlanmasıyla ilgili bir şey sormuştum. Paket 4GB gözüküyor, diyorum ki bu enflasyonla 2'ye katlanmış hali mi? Ocaktan sonra 2GB mı olacak diyorum lafı gevelediği yetmiyormuş gibi bir de yanlış bilgi veriyor. Kendim buldum cevabı da yapıştırdım suratlarına. Şurada konuşmayı izle;
    https://twitter.com/mali5481/status/1069704783731326976
    Sosyal medyada görevli olanları kökten postalatmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    bizden fazla bir şey bildikleri yok, bizim ulaşabileceğimiz bilgilere ulaşabiliyorlar aslında onlar da, turkcell sitesinin ayaklı hali işte aynı bilgiler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.