Şimdi Ara

Turkcell kontratlı iphone hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Turkcell'in kontratlı iphone paketlerinden küçük paket ile almayı düşünüyorum.Ancak 150 SMS yetersiz gelecektir faturasız abonelerin kullandığı sms kampanyalarından yararlanabiliyor muyuz veya 3 smsden sonra ücretsiz sms olayı geçerli mi ? Birde sanırım axess finans gibi kredi kartlarıyla olmuyor bonusla yapılabiliyor galiba orda 105 x 18 direk mi karttan çekiliyor yoksa 18 ay ayrı ayrı mı çekiliyor?

• ayrıntılı bilgilere turkcellin sitesinden cihazlar bölümünden iphonu seçerek ulaşabilirsin
    ancak şunu söyleyim ek olarak ses paketi alamazsın yani 300 dk 30 tl gibi paketler alamazsın
    ama sms veya internet paketlerinden istediğini ek olarak satın alabilirsin
  • Günlük dakikda paketleri alınabiliyor, 3 liraya 8 saat gibi bişey demişti bana müşteri hizmetleri paketimin bittiği günler için alıyorum fena olmuyor
  • şöyle diyeyim avea hattım var eğer turkcell de 150 sms yetmez idare etsem bile 1000-1200 sms gene kullanırım ortalama eğer turkcellde faturalıya ek olarak bunun masrafı bana fazla olarak dönerse bi yandan aveayı da sms için kullanmak zorunda kalıcam..ve bir diğer konu da msj da yazmıştım kontrat ücreti tek çekim mi yapılıyor aylık olarak mı çekiliyor ?
  • aylık olarak ödüyorsun ama kart limitine bloke koyuyorlar...
  • anladım küçük paket alıcam, yani 409 lira vericez 1890 liralık limite bloke koyulcak ancak 105 105 düşücek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone ve İphone 3gs
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.