Şimdi Ara

Turkcell Superonline 1.000 Mbps simetrik fiber internet sunuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
5
Favori
8.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben hala 100 mbps bile alamıyorum. Çünkü; İstanbul'da yaşamıyorum. Küçük şehirlerde su başlarını tutanların zihniyetleri de tamamen kapitalist. Ancak sitelere fiber götürüyorlar. Mahalle mahalle kablo döşemiyorlar. Önümüzdeki 5 yıl içinde herhangi bir şeyin değişeceğini düşünmüyorum. Hatta 10 senede bile değişmez. O yüzden Türkiye'nin 3'te 2'si için fiber hala hayal.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Superonline şu konuda gerçekten çok iyi. Birkaç yıl öncesine kadar Fiberde bile 100Mbps üstünü satmıyorlardı ona da Superonline öncü oldu artık herkes satıyor. Bu da öyle olacaktır Türk Telekom da bir süre sonra benzer bir tarife çıkarıp yan operatörlere bu hakkı verecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce hızı düşür sonra fiyat yükselterek hızı da yükselt. Ne güzel ülke.

• -Apeiron- kullanıcısına yanıt

O kadar üzülmeyin hocam. Ben İstanbul'da merkez semtte sitede yaşıyorum. 15 senelik FTTB 100 Mbps switch var. Fiber ama yersen. Sansür ve yavaşlatmadan dolayı VDSL'den kötü. Diğer firmalara gelin lütfen fiber çekin diye yalvarıyorum, çıt yok. Parasıyla bile yapmıyorlar. Bizim durum bile böyleyse sizleri düşünemiyorum ama orası doğru.

Bunların insiyatifine kalınca işte böyle oluyor. Adam akıllı liyakatlı insanlar olmazsa, torpil, akraba ve mülakat olursa durum böyle oluyor maalesef.

• Alphonsus kullanıcısına yanıt
    Bu yüzden biz de Antalya'ya falan taşınmayı düşünüyoruz. Küçük şehirlerde kozmetikten ve hamasetten başka bir şey yok. İnsanlar boşuna İstanbul'a akın etmiyorlar. Türkiye'nin yatırım sorunu var. Hizmet de buna paralel olarak ilerliyor. Ulaşımda da aynı durum var. Mesela havalimanı yapılmasaydı, insanlar hala otobüslere mahkum kalacaklardı. Başka ulaşım şekli yok. Şehirlerin ekonomileri de bu yatırımlara paralel ilerliyor. Yatırım varsa şehir kalkınmaya başlıyor. Yoksa geri kalıyor. Ücretler de düşüyor. Bu gibi nedenlerden dolayı insanlar imkanların olduğu yerlere göç ediyorlar.

• Mert kuşkapan bi ek bilgi yayınlamış. 1000/1000 sunulmayabilir demekmi bu?

Turkcell Superonline 1.000 Mbps simetrik fiber internet sunuyor
  • Oha fiyata gel. TT’de 1000/50 600 lira civarı diye hatırlıyorum. Simetriği onların olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 25 Şubat 2025; 16:29:4 >
  • Kimsede olayın asıl sorumlusuna laf söylememiş, devlet isteseydi bugün fibersiz il kalmazdı. Yüzünüze gülüp internet firmalarını sırtüstü süründürüyorlar.

• Zamanında TurkNet 1000/1000 verdiği hizmeti 450 TL yapınca bizim çok bilmiş forum kullanıcıları demediğini bırakmamıştı. Konular havada uçuşuyordu , herkes TurkNet den kaçmaya çalıştı farklı isslere. O zaman da dedim , şimdi de diyorum. Bu para bu hizmeti sunabilecek farklı bir sağlayıcı yok şuan. Saçma sapan sağlayıcılara gidenler ya mağdur oldu ya da kaçmak için yer arıyor şuan.

Şimdi de malum iss 1000/1000 verecek diye sevinenler olmuş lakin fiyat 2500 TL

• Eee sunucu kuracak şimdi herkes :) tüm ülke hazırda bekliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alphonsus kullanıcısına yanıt
    Herşeyi iyi güzel diyonda bu serefsizlerden başka fiber altyapı yok onu napcaz reis

• Hızlar önemli tabi ama hızlar kadar ms ping vesaire de önemli. Şimdi oynadığım oyunda 50 ms alıyorum diyelim bu 20-30 a düşmedikçe sabit olmadıkça anlamı kalmıyor.

• 14 yıldır fiber olan evime max 100mbit veriyor ve bulunduğum bölgede(istanbul) hava koşulları kötüyse internet kesiliyor. Rekabet olamadığı çok rahat takılan firma...

• 3500 yapmışlar

• sansüronline kullanılır mı ya? türknet'in 6-7 katı para istiyorlar bide

• Bu olay 200-200 veya 500-500 gibi daha mantıklı ve daha ucuz paketlerin de yolunu açar umarım.

• Upload hizlarina da minimum DL hizinin %20 olabilir seklinde bir kural getirilmeli.Dalga gecer gibi 1000e50 veriyorlar.1000 e en az 200 vermeliler yani minimum %20 kadar seklinde olmali.

• SansürOnline, NAT 3 Online.

• Altyapı olmadıktan sonra neye yarar, isterse 10000 up olsun. 20 yıldır 100 mbps i geçmedi altyapı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.