|
Turkcell Superonline 1.000 Mbps simetrik fiber internet sunuyor (4. sayfa)

-
-
Bölgedeki duruma göre değişiyor aslında. Mesela biz baya memnunduk kendilerinden baya iyi performans veriyordu. Kıyas için söylersem 25Mbps paketle 4K Netflix donmadan çalışıyordu (ama internete de başka bir cihaz giremiyordu bütün hızı Netflix sömürdüğü için) sonrasında 100Mbps paketini de kullandık ne indirme yaparken ne yabancı platformlarda en ufak yavaşlık görmedim. Sadece bir ara 1000Mbps hediye edilmişti o hızda kullanırken Speedtest 1000 gösterse de platformlardan indirme hızım 300-500Mbps arası dalgalı gibiydi. Sanırım yüksek hızları gerçekten kaldıramıyor ama 100Mbps de en ufak yavaşlık olmamıştı.
Şuan ise Türk Telekom kullanıyorum (onun altyapısı vardı) aldığım paket 200Mbps ama sürekli anlık yavaşlama ve donma oluyor. Pratikte de 200 hiç göremedim en fazla 150-180 civarı indirme yapıyor.
Sansür konusuna katılıyorum, bazı normal siteler bile açılmıyor ya da geç açılıyor o saçma politika yüzünden, o mevzudan dolayı mobilde Turkcell kullanmıyorum onda da aynı çünkü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Fiyat 3500 TL. Olmuş 2500 doyurmadıysa demekki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu fiyat manipülasyonun sebebi bence insanların tahaahüt yenilemesini sağlamak. Fiyatlar gerçekten saçmalık 500/50 kullanıyorum misal bana suan stabil 130 uplaod geliyor. Yapsınlar yarı yarıya yada 1/4 ama yapmazlar. Amaç simatrik yüksek paket yapıp insanları kazıklamak.
-
Bu turkcell netgsmi batırdı, turkneti de batırıp rahat edecek
Hahaha insan utanır şu listeyi hazırlarken. He bu arada turkcell türkiye varlık fonu'na devredilmişti değil mi? Devletin eline düşen dubai çikolatasına dönüşüyor :)
-
varmı 1000 mpbs uploud lu paketi gören ben göremedim superonlıne nın sitesinde
-
Ben de bulamadim, merakla bekliyorum
m.superonline.net
Superonline 1000 Mbps Pro Modemli Simetrik Fiber İnternet Kampanyası 1000 Mbpshttps://m.superonline.net/ev-interneti/fiber-internet/1000-mbps-pro-modemli-simetrik-fiber-internet-kampanyasi/1000-mbps
Kampanya bu arkadaşlar 2200 TL taahhütlü bedeli
Müşteri hizmetlerini aradım. "Bize satışa açılmıştır şeklinde bilgilendirme maili gelir. Ancak henüz bir bilgi gelmedi. Ara ara bizleri arayıp güncel durumu öğrenebilirsiniz" şeklinde cevap aldım.
uçurmuşlar fiyatı hocam bu fiyata çok alan olmaz
-
2200 TL'nin 250 TL'si verdikleri çöp, ayarların çoğu kilitli olan modemden dolayı. Yani kendi PPPoE şifrenizi vermedikleri için kendi cihazınızı kullanmanızı engelleyip, her ay kullanmak istemediğiniz bir cihazı zorunlu kılıp sizden zorla her ay 250 TL alıyorlar.
Bu arada o verdikleri modemi 8750 TL olarak değerlendiriyorlar. Inanılmaz bir şey. Neymiş Wi-Fi 7 imiş. 8750 TL'ye kendiniz özgürce kullanabileceğiniz üç adet TP-Link BE230 alabilirsiniz ve evi Wi-Fi ile donatabilirsiniz. Her yerden çeker. Veya bir adet BE550 alabilirsiniz. Emin olun bunların vereceği her ayarı kilitli olan, TR-069 ile sizin gizliliğinizi ihlal eden modemden çok daha iyi olur. Ve her ay 250 TL vermeniz gerekmez.
Şaka gibi. Bu yasal olamaz. Birinin bunları dava etmesi lazım. Ama kimi kime şikayet ediyorsun...
Ben belki WiFi çok umursamıyorum. İstersem 10 yıllık veya daha eski gigabit router ile kablolu kullanmak istiyorum. Sana ne benim kurulumumdan? Sonuçta bana vermen gereken tek şey 1000 Mbps WAN hızı, ve bende de olması gerek tek şey Gigabit WAN portu. Bunu 15 senelik routerla bile başarabilirim. Neden bana 8750 TL'lik şeyi zorunlu kılıp her ay 250 TL alıyorsun? Neden kendi cihazlarımı kullanmama izin vermiyorsun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphonsus -- 1 Mart 2025; 16:11:14 >
-
Bu isplerin zorla kiraladıkları routerlar çok can sıkıyor. Forumca şikayetlerimizi dile getirsek acaba bir çözüm olur mu? Bununla alakalı bir konu var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YildirimMusa -- 1 Mart 2025; 16:23:11 >
Nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama şu an devletin kendisi TTelekom üzerinden istese dahi Türknet'i (GigaFiber) değil batırmak; rekabet ed-e-mez. Lokasyon sebebiyle faydalanamayanlar için bile ne maliyetlerle ne işler yapılabileceğini, insanların iliğine dek nasıl sömürüldüğünü kabak gibi gösteren ufuk açıcı bir hizmet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roby -- 1 Mart 2025; 21:30:10 >
bu uçuk fiyatlarla zor batırır, sol kullanan kaldı mı ki?
-
Fiyattan değil zorbalıktan
orası doğru arkasında malum kişi var
-
modem henüz değişmedi, kendi router kullanıyorum, haybeden değişiklik olacak
ha, mevcut abonelere de "Modem degisim ucretiniz 520 TL'dir" ücret çakıyorlar... dolapta duracak modeme değişiklik parası...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearl -- 3 Mart 2025; 13:49:7 > -
Evden çalıştığım ve upload gereksinimim olduğu için bende geçmeyi düşünüyorum.
Sizden 2 şey rica edebilir miyim?
1) https://proof.ovh.net Buradan bir hız testi yapabilir misiniz?
2) Onedrive, Google Drive gibi yerlere bir kaç gb lık dosya gönderip gerçek upload hızına bakabilir misiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X