Şimdi Ara

Turkcell TV + Çilesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
9.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Turkcell Tv+ da benim yaşadığım sorunları yaşayan varmı?

Turkcell den aldığım Tv+ ürününü belgesel kanallarını tabletimde izlemek için yükselttim. Lakin yükselttiğimden beri üzerine 5 ay geçmiş olmasına rağmen hizmet tarafıma sağlanmadı. Cihazım sıfır alınmış yazılımı oynanmamış yani ROOTSUZ bir Android tablet olduğu halde IOS cihazlardaki Jailbreak hatası alıyorum. Durumu çeşitli mecralarda kendilerine ilettim. Cihaz üzerinden uygulama üzerinden müşteri hizmetlerinden aradım. Şikayet yazdım yüz kereden fazla görüşme yaptım. Sonuç aynı. Müşteri hizmetlerine mesai saatleri dışı aranma isteği bildiriyorum şaka gibi 2 de 3 te arıyorlar. Bilişim dünyasında ilk kez Android cihazda Jailbreak hatası alıyorum...

ikinci olarak verdikleri ana cihaz kalitesi üzerine şikayetim oldu. Cihaz şuan kullanılan cihazın bir alt modeli olduğundan 50hz verebiliyor değişim talep ettim ondada bir sonuç yok. 4K tv de çamur gibi görüntünün yanında 50hz titrek görüntü alıyorum.

Turkcell TV + Çilesi
    Turkcell TV + Çilesi
    Turkcell TV + Çilesi

Hiçbir Turkcell gibi bir firmanın Tv+ ürünü olmamış...

Bu sorunları yaşayan yada aşabilen oldumu? Size tavsiyem bu ürüne pek yaklaşmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beacool -- 5 Mayıs 2017; 15:55:0 >

• sorun senin cihazda android mi o tablet uygulamayı sıfırla... olmadı tableti sıfırla... telefonuna kur dene yada... normal çalışıyor ama bazı yönlerden yavaş ve sinir edici...
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    Hocam 6 cihazda denedim... Her kanal değil bazı kanallarda yapıyor...
  • beacool B kullanıcısına yanıt
    garip bende o hata hiç çıkmadı... en kritik sorunlar kanal listesi yavaş ve hep başa sarıyor... izlenen kanaldan listeye devam etmiyor ve yavaş yükleniyor... tam çile... 8 çekirdekli işlemci ve 3GB ram ile bile yeterince hızlı değil...
  • Açıkçası Turkcell TV hakkında bilgim yok ama 6 cihazda denediyseniz ve olumsuz sonuç aldıysanız kullandığınız hesap ile alakalı sıkıntı olabilir gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • atomcu kullanıcısına yanıt
    Evet sanırım hesapla alakalı. Halen Turkcell den olumlu bir çözüm alamadım.
    üyeliği iptal edip bir kaç gün sonra tekrar üye ol cep full pakete üye ol...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell TV ve Turkcell TV Plus
    11 yıl önce açıldı
    Superonline ve tv+
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1080p ya da 4k kanallarda kaydedilememesi icin guvenlik onlemi olabilir. muhtemelen sistem dosyalarindan birinin yazilabilir olup olmadigina bakiyordur, gorunuse gore kotu kodlandigi icin dosya olmadigi icin hata veriyor.
  • TV Box ile denediğimde 2-3 kanalda ben de benzer hata ile karşılaşmıştım. Rootsuz Samsung telefon ve tablette ise herhangi bir sorun çıkmadı. 6 cihazda da aynı hatayı almak normal bir durum değil bence de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • apk edit edebiliyorsaniz

/assets/dmp_player.lic

icinde

enable_root_check_for_android=1
    enable_jailbreak_for_ios=1

var
  • tutankenshta kullanıcısına yanıt
    Olamıyorum taahhüt var :(
    Birader hata yok tıkır tıkır çalışyıor turkcell Tv sorun senin turkcell tv hesabında ya da cihazında
  • politiks kullanıcısına yanıt
    Haklısın hesabımda bir hata olduğunu sanıyorum. Çünkü 6 rootsuz cihazda kullandım. Sorun aynı. Hesabımıda kapatamıyorum taahhüt var. Ciddi bir mağduriyetim söz konusu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

Açıkçası Turkcell TV hakkında bilgim yok ama 6 cihazda denediyseniz ve olumsuz sonuç aldıysanız kullandığınız hesap ile alakalı sıkıntı olabilir gibi.

Ben tvplusi herseyde kullandim. Hic sorun yasamadim. Telefonum rootlu ve sorunsuz. Birde 6 cihaz nasil aktif edebildiniz. Maksimum aktif cihaz sayisi 5.

Turkcell TV + Çilesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ignatius kullanıcısına yanıt
    Kullanan ben değilim. Eğer hesap ekleme ve çıkarma varsa öyle olmuş olabilir
  • Sinematvlerde aynı hatayi alıyorum diger kanallar açılıyor.

Edit: Discovery grubu da ayni hatayi veriyor. Sanirim giris paketi kanallari izlenebiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 14 Haziran 2017; 0:12:15 >
  • Evet o eski kutunun yenileme hızı çok kötü. Haber kanallarinda altta kayan yazinin harfleri bile ic ice gorunuyor.
    Yeni 4k kutu daha iyi ama o da uydu yayinindan kotu.

• nofearl N kullanıcısına yanıt
    nasıl yapacagımızı açıklarmısınız ben bu kodları görebiliyorum değiştiricekmiyiz yoksa silcemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofearl

apk edit edebiliyorsaniz

/assets/dmp_player.lic

icinde

enable_root_check_for_android=1
    enable_jailbreak_for_ios=1

var

Bu kodları nereye yazacağız? Bende atlanta g4 mini android uydu var, jailbreak hatası veriyor. Cepte sıkıntı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.