Şimdi Ara

Turkcell->Vodafone->Turkcell yapabilir miyim?(kampanya için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tukcellde taahutum bitmis. Kavga dövüş 2+2+1 GB almıştim yok şu anda. 750 ya da 1000 dk +2Gb +1000 sn YETMİS İKİ(72) LİRA OLACAKMİS.

Çalıştığım yerde Vodafone u geçtim Turkcell zor çekiyor. Vodafone fatirasiza geçip 2-3 gün sonra ya da 1 ay sonra Turkcell'in yeni gelenler için olan tarifelerine geçebilir miyim. ?
    Ttelekom kanlı bıçaklı olduğumuzdan düşünmüyorum hiç bir koşul altinda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 1000 dakka 2 gb interneti 72 lira mi yoksa bi yanlişlik mi var. Vodafone bulunduğunuz yerde iyi çekiyorsa kolay paketleri var 20gb 25 gb 750 dakkali faturasiz paketler 30 lira filan deneyebilirsiniz illa turkcell derseniz hattiniz aktif olduğunda tekrar turkcele başvuru yapabilirsiniz geçiş için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: astanca111

1000 dakka 2 gb interneti 72 lira mi yoksa bi yanlişlik mi var. Vodafone bulunduğunuz yerde iyi çekiyorsa kolay paketleri var 20gb 25 gb 750 dakkali faturasiz paketler 30 lira filan deneyebilirsiniz illa turkcell derseniz hattiniz aktif olduğunda tekrar turkcele başvuru yapabilirsiniz geçiş için.
    12 Ay 2GB paketinizin gecerlilik suresi sona erdi. Avantajli kampanyalarimiz icinwww.turkcell.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. B002

10.06.2020 tarihinden itibaren GNÇ Avantaj paketinin aylik ucreti vergiler dahil 74,9 TL olarak guncellenecektir. Guncel ucret bu tarihten sonraki ilk faturaniza yansiyacaktir. Bol icerikli avantajli kampanyalarimiz ve detayli bilgi icin
    dijital.li
    Dijital Operatör Uygulaması
    https://dijital.li/hIeoM
    B002
    2+2 vermişlerdi gene 4 GB olacağı da belli değil malum durum bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihburak95 -- 3 Haziran 2020; 15:34:12 >

• En son bilgilerim şu şekilde;

Faturalıda hemen Turkcell'e geri dönebiliyorsunuz. Yeni müşteri olarak tanımlanıyorsunuz.

Turkcell faturasıza yeni müşteri olarak geri dönebilmek için, en az 30 gün başka operatörde kalmanız gerekiyor.

Turkcell Rahat'a yeni müşteri olarak geri dönebilmek için, en az 90 gün başka bir operatörde kalmanız gerekiyor.

• Çok resekkur ediyorum hocam saygular

• Bi göz atın derim. Git Gele gerek kalmadan uygun paketler vardır belki.

https://forum.donanimhaber.com/turkcell-kampanyalar-ve-paket-tavisyeleri-ana-konu--125852961-328
  • Vodafone'da 1 ay faturasız kolay paketler ile idare edin.Belkide bulundugunuz bölgede iyi cekiyorsa sizi memnunda edebilir vodafone.Ardından turkcelle geçebilirsiniz yeni müşteri olarak 1 ay durmanız yeterli,Rahat paketlere geçecekseniz 90 gün kalmanız gerekli.Fiyat resmen soygun 72 lira ödemeyin kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 6 Haziran 2020; 11:50:0 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone mu Millenicom mu?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yani şimdi 30 gün mü bekliyoruz, biri detaylı anlatabilir mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.