Şimdi Ara

Turkcell yeni hazır kart ücreti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk telekomda kullandığım hat babamın adına olduğu için numara taşımak yerine turkcellden yeni hat alacağım ama yeni hat ücreti nekadar tutuyor bilmiyorum. Mevcut hattı taşımak daha mı mantıklı acaba.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 100 TL civarı sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DEVİR işlemi yapabilirsiniz yeni hat almak yerine.
  • Vodafone 85
    TT 95
    Turkcell 135 ₺

• F.U. kullanıcısına yanıt
    135 çok fazla hocam kesinlikle değmez bence. En iyisi taşıma yapıp ilerde devir yapmak sanırım. Devir ücretlerini biliyormusunuz ?
    Eğer devir ücretleri de yakın ise hiç uğraşmadan yeni hat alayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DC74C27F3

135 çok fazla hocam kesinlikle değmez bence. En iyisi taşıma yapıp ilerde devir yapmak sanırım. Devir ücretlerini biliyormusunuz ?
    Eğer devir ücretleri de yakın ise hiç uğraşmadan yeni hat alayım
    Sanirsam devir ucreti 70-80 tl var en az. Yeni hat almaktan cok farki yok cunku devir yapinca yeni hat muamelesi goruyor ve 3 ya tasima yapamiyorsunuz.

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Ozaman uğraştırdığıma değmez sanırım. Teşekkürler yeni hat alacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DC74C27F3

Ozaman uğraştırdığıma değmez sanırım. Teşekkürler yeni hat alacağım.
    Siz teyid amacli yine bayiye veya musteri hizmetlerine sorun hangisi size daha karli gelirse ona gore hareket edersiniz.

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

• Bimcell hat alın (50 TL) 3 ay sonra turkcell'e geçersiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En mantiklisi bimcell almak en hesaplisi o. İlk ay tarife bedava zaten 2ayda ekstra yuklersiniz lira kullanirsiniz. Sonra gecersiniz.

• asabi kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 ay daha türktelekom şebekesini çekemem zaten geçme amacım çekmemesi. Telefon yanıyor elimde durduk yere çekmediği için

• Hazır faturalıda güzel tarifeler varken al bi hat bence.

• Ben de senin gibi faturasız hatta yöneldim. 96 tl Turkcell aldım çünkü turkcell dışında diğer operatörler pek çekmiyor ayrıca turkcell'in çok uygulaması var paketine ek olarak hediye internet alabiliyorsun. Faturasını dijital operatörlerden ödeyen herkes 2 gb internet alıyor. Memmunmusun dersen de memmunum

• Turkcell’de hat almanın bedeli 96TL. Üstelik Bu bedelin hepsi devlete ödenen vergi ve sim kart bedelidir. Üstelik 96 TL ye aldığınız TURKCELL faturasız hattıniçindeki hediyelerle ilk ay ek hiçbir ücret ödemeden 13 GB ‘a varan internet kullanımı yapabilirsiniz.
  • Zamanında (2017) 75 TL'ye almıştım Turkcell hattı. İçinde 35 TL vardı, Yeni hat açılışına özel aylık 2 GB, hafta sonu Turkcell'lilerle sınırsız konuşma. O zamanlar bip indirene, grup kurana, 5 gün mesaj atana 1 GB veriyorlardı. Hat açıldığı anda 10 GB internetim oldu toplam hepside aylık, o yüzden bip indirmedim bitince yaparım diye.

• kulakver kullanıcısına yanıt
    Faturasız 96 tl dediler bana da tim den. İldışına çıktığımda ile özel ile birleştirmeyi bekliyorum yoksa 1 dk durmam telekomda. Çektiği yerde güzel de çekmetince tamamen zarar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.