Şimdi Ara

Türkiye, Avrupa’da gelir dağılımı eşitsizliğinde 1. oldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye, Avrupa’da gelir dağılımı eşitsizliğinde 1. oldu.

Dünyada ise 28. sıraya yükseldi. Türkiye ile aynı ortalamaya sahip diğer ülkeler:

25- Uganda 🇺🇬

25- Togo 🇹🇬

26- Cabo Verde 🇨🇻

27- Arjantin 🇦🇷

28- Türkiye 🇹🇷

29- Cibuti 🇩🇯

30- Malezya 🇲🇾

ibrahim Haskoloğlu (@haskologlu) on Xtwitter
    Türkiye, Avrupa’da gelir dağılımı eşitsizliğinde 1. oldu. Dünyada ise 28. sıraya yükseldi. Türkiye ile aynı ortalamaya sahip diğer ülkeler: 25- Uganda 🇺🇬 25- Togo 🇹🇬 26- Cabo Verde 🇨🇻 27- Arjantin 🇦🇷 28- Türkiye 🇹🇷 29- Cibuti 🇩🇯 30- Malezya 🇲🇾
    https://twitter.com/haskologlu/status/1767509948429148395?t=licK63ksaMBsUQMSPsP_6A&s=19

Devler ligindeyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkiye'de ya patronsun çok para kazanıyorsun ya işçisin sürünüyorsun. Ceoda olsan bu durum değişmiyor.

• doğrudur memur,beyaz yaka kesimi hala lay lay lomunda elalem şimdiden otel ayarlıyor yaza kendini kurtarana türkiyede kriz mriz yok.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

otele gitmek zenginlik mi  istatistik diye bişey var ülkenin nüfusu 85 milyon 2 milyonu işi yaşıyor diye herkes böyle diyemezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 12 Mart 2024; 19:30:30 >
  • Olsun reisimiz ölmedi, kudus düşmedi, bayrak inmedi, ezan dinmedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z kuşağı için söylüyorum. Genç arkadaşlar siz sizden önceki kuşakların hatasına düşmeyin.
    Maaşınız ne ise sigortanızda o tutardan gösterilsin, dayatma diretmeye karşı nasıl bir yol izlersiniz bilemem.
    Ama başarın…

• Alala niye acaba... nas mas ayağına servet transferi yapıldığı için mi acaba  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AKP'yi daha çok destekleyerek dünya sıralamasında da liderliğe çıkarız. Niye böyle büyük bir başarıyı seçim için söylemiyorlar anlamıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kupamız nerde eyy Avrupa.

• Veriye bir sey demiyorum doğrudur ama kaynak nedir? Ben imf wb verisi veriyorum inanmiyor millet kaynaksiz verilere inaniyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "yetmez ama evet" - uçuyoruz...

• Biz de sözde kişi başına düşen milli gelir artıyor ancak alt tabaka avucunu yalıyor. Zenginler daha zengin oluyor fakirler ile aralarındaki makas daha da açılıyor.

• Türkçü Kayı kullanıcısına yanıt

Kapitalizm'in dibine vurduk bir nevi.

• kayıt dışı paralar nolacak? interpol tarafından kırmızı bültenle aranan uyuşturucu baronlarının, çeşitli terör örgütü üst düzey yöneticilerinin sürekli türkiyede yakalanması ne olacak? Bunlardaki paralar kayıtlı değil misal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F9095222 -- 13 Mart 2024; 15:44:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.