|
Bildirim
|
rahat olun araplar ve kürdolar arttırır o oranları
|
erkekler gözünü açtı artık evlenipte zindanda yaşamak ve boşandıktan sonra kendilerine nafaka adı altında duyun-u umumiye muamelesi yapılmasını istemiyorlar
|
millet işi uyandı artık kimse evlenmek istemiyor kolay kolay...ekonomi malum....e bi de standart normal bir eş adayı bulmak da çok zor haliyle biliyorsunuz..toplumun hali ortada.
|
Dünyanın artık fazla insana ihtiyacı yok.Sadece parası maddi durumu çok çok iyi olan insanlar evlenip çocuk yapmalı.O çocuğa kaliteli eğitim kaliteli bir biret yetiştirmek için.Asgari ücretli adam için sadece mutsuzluk ve huzursuzluktur evlilik.Ömür boyu çalış sadece fatura öde ev kirası öde çocuk okut bunların dışında hiçbirşey yapama sonra pisikolojon bozulsun hayata nefret kusan bir birey ol.Çevrendeki insanlara saldıran sen mutsuzsun die herkezi hor gören dışlayan bir insan ol çık. İnsanların mutluluğa ve huzura ihtoyacı vardır Asgari ücrete çalışıyosan evlendimi mutlu olmanın imkanı yok arkadaş.Apartmanda görüyorum birtane adamın 4 tane çocuğu var adamın suratı gülmüyor nezaman görsem asık suratı. birgün asansörde oh valla hayat size güzel falan dedi adamın halinde anladım 😅
|
İşin sorumluluk kısmı diğer faktörlerin yanında devede kulak kalır. Asıl sorun aileyi parçalamak amacıyla dört bir taraftan saldıran ve erkeği hedef alan uygulamalar veya onları bilinçli olarak kötüye kullananlardır. Yoksa evlenenlerin hepsi olmasa da büyük çoğunlugu sorumluluklarını yerine getirmediği için boşanmıyordur diye düşünüyorum.
|
Vardı da ne oldu boşanırken daha fazlasını veriyorsun 😂😂😂
|
Bu kanunlarla kim evlenir?
Paran var kızın malı mülkü birşeyi yok evleniyorsun ayrılırken suçlu olmasan bile nafaka ödüyorsun. Neymiş yokluğa düşmesinmiş. Bana ne? Ben ayrıldıktan sonra ne hale düşeceği beni ne ilgilendirir? O imzayı atmak sadece erkeğe yük yükler. Dokunmasan bile beni dövdü dese kendi tapulu evine giremiyorsun kanuna bak. |
Nafaka sektorunde calisan kadinlar olduktan kim evlenir ?
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 15 Şubat 2020; 21:43:10 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jhudaverdi -- 9 Nisan 2020; 20:15:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jhudaverdi -- 9 Nisan 2020; 20:13:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KapMet -- 15 Şubat 2020; 23:24:36 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jhudaverdi -- 9 Nisan 2020; 20:10:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 16 Şubat 2020; 0:14:22 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |