Şimdi Ara

Turkiye'de evlilik anlayisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar foruma bikac yildir uyeyim ama pek aktif degilim ama genelde konulari takip ederim.kizlarla ilgili bircok konu gorunce genc arkadaslarima yonelik bir konu acayim dedim.

21 yasindayim ingilizce ogretmenliginden bu sene mezun oldum. Insallah agustosta atanicam. Bu konuyu universitede kiz arayan ama bulamayan ve umitsiz olan genc kardeslerime belki bi faydasi olur diye acmak istedim. Size tavsiye vermek tabi ki bana dusmez ama sadece bi tecrubemi aktarmak istedim.

Ben de gerek yakisikli olmama gerekse kizlarla muhabbeti pek sevmememden dolayi universitede hic kiz arkadasim olmadi. Kiz pesinde kosan bi tip degildim zaten ama kossam da ayarlayamiyacagimi biliyorum :)

Ama mezun olup bi is sahibi olunca isler degisiyomus onu anladim. Akrabalardan ve tanidiklardan kizlarin bakislari degisiyo. Ben de boyle seylere aliskin olmadigim icin icim
    bi garip oluyo hakkaten :) evlenecek tip olarak goruyorlar demek ki.

Yani ne tipe bakiliyor ne de karizmatikligine. Oturakli bir erkek olman ve duzgun bir isinin olmasi yeterli bence.

Kisacasi size tavsiyem universitede illa ki de kiz bulacam diye degerli vaktinizi bosa harcamamaniz. Bolumunuzde kendinizi gelistirmeniz ve kitap okuyarak kulturlenmeniz bence ilerisi icin daha faydali olur sizler icin.

Allah hepimizi hayirli kisilerle karsilastirsin insallah. Benimle ayni kafada olan bircok yasitim oldugunu bildigim icin boyle bi dusuncemi paylasmak istedim. Tavsiye vermek bana dusmez zaten ama sadece bi tecrubemi aktardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Katılıyorum.
  • İyide öyle yaptığın bir evliliğin ne anlamı olacak? Gerçekten sır işin paran var diye seninle evlenen biriyle mutlu mu olmayı düşünüyorsun. Belki bana fazla romantik diyeceksiniz ama ben aşık olacağım kişiyi bulursam evlenmeyi bulamazsam evlenmemeyi düşünüyorum.
  • Tormintor kullanıcısına yanıt
    aşık olsan ne olacak o ne kadar sürecekki zaten. hepimiz hep sürecekmiş gibi aşık olduk ya karşıdaki bizden usandı yada biz karşıdakinden. tabi sevmek de önemli ama evliliğin temelini düzgün karakter ve maddiyat oluşturuyor bu bir gerçek. aşk bir yere kadar götürür sonrasında ise sevmek için sebeplere bakarsın.
    not: konuyu açan arkadaşa katılıyorum önce maddi durumu iyileştirmek gerek ama bundan sonra da çok çıkar gözetmeden uyuşabileceği sevebileceği insanı aramak mantıklı olanı
  • "Aşk karın doyurmuyor"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok aşk bitecek falan demeyin beyler lütfen dedem gibi konuşmayın, o mutlu yaşlarınız geri gelmeyecek başta kendi akrabalarımdan olmak üzere çoğu kişi mantık evliliği yapmış insanlar yani tipe, aşka,karaktere pek bakmadan ve bu insanlar 55-60 yaşına geldiklerinde genelde pişman olmalarına rağmen sürekli aşk geçer diye saçma sapan öğütler verirler.Siz siz olun 25 yaşında bir yaşlı konumuna düşmemek için sevdiğinizle evlenin.Ruhunuzu teslim etmeyin
    Bunu 18 yaşında küçük bir kardeşiniz yazdı tecrübem yok ama kendi fikirlerim bu yönde teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatin Amaci ve Ölüm
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.