Şimdi Ara

Türkiye de son kullanıcının alabileceği en hızlı internet ne kadar hızlı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir eve cekilebilecek baglanti ne kadar hizli olabiliyor? yani en hizli ne kadar baglanti alabiliyoruz_

• valla bizim ünide 34 mb sn hız gördüm apple serverından üstünü bilmem
  • 100mb oluyor
  • Superonline 100 MBit

Santrlaa yakinsan TTNET 32 MBit

ben santrala 100 metredeyim 8 MBit'e kadar var 400-500 cekiyorum eskien 950'ydi LANET OLSUN TTNET
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

valla bizim ünide 34 mb sn hız gördüm apple serverından üstünü bilmem

son kullanıcının eve alabildiği ne kadar ?

ayrıca fiyatı nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deville

quote:

valla bizim ünide 34 mb sn hız gördüm apple serverından üstünü bilmem

son kullanıcının eve alabildiği ne kadar ?

ayrıca fiyatı nedir ?
    üniversite yurt interneti bu eve verilemez bu hızda altyapı kaldırmaz
  • ben romanyadayım burda ki baglantımla 3.5mb/sn görüyorum genelde.Sözleşmede 100mbps yazıyor. cok hızlı oldugunda pc yetişemiyor zaten o kadar veriyi yazmaya. tabiki download yaptığım server o kadar sürat verebilirse. TL karşılığı ortalama 50 liraya filan denk geliyor TV yayını ile beraber. sadece merak ettim. orada ne kadar diye
  • quote:

ben romanyadayım burda ki baglantımla 3.5mb/sn görüyorum genelde.Sözleşmede 100mbps yazıyor. cok hızlı oldugunda pc yetişemiyor zaten o kadar veriyi yazmaya. tabiki download yaptığım server o kadar sürat verebilirse. TL karşılığı ortalama 50 liraya filan denk geliyor TV yayını ile beraber. sadece merak ettim. orada ne kadar diye
    biz 45 liraya 8mb limitsiz alıyoruz 15 gb indikten sonra hız 512 kbps ye düşüyor
    sizin dediğiniz şartlar daha yok burada
  • Santrale yakınsan ve kalabalık işlek biryerde isen 100Mbit ttnet de var. git abi GHDSL 100Mbit istiyorumde onlar verirler . . Ayrıca ttkomda 1Gbit internet de var yanlız bunu satıyorlarmı bilmiyorum . Kendileri 1Gbit kullanıyor buna bizzat şahit oldum, TTkomda stajımı bitirdim ve meraktan birkackez test yapmıştım Ping:0 ms, Download: 67.4 Mb/s, Upload: 65,8 mb/s Tabi hani 1Gbit idi diyen varsa bilgisayarda SDD olmadıgı için HDDnin hızı yetmedi bu degerlere

• koblo tv ile 40 mbiti bulanı duydum
    superonline 100 mbit verdiğini iddaa ediyor binaya kadar fiber çekiyorlarmış denemek lazım...
  • quote:

quote:

ben romanyadayım burda ki baglantımla 3.5mb/sn görüyorum genelde.Sözleşmede 100mbps yazıyor. cok hızlı oldugunda pc yetişemiyor zaten o kadar veriyi yazmaya. tabiki download yaptığım server o kadar sürat verebilirse. TL karşılığı ortalama 50 liraya filan denk geliyor TV yayını ile beraber. sadece merak ettim. orada ne kadar diye
    biz 45 liraya 8mb limitsiz alıyoruz 15 gb indikten sonra hız 512 kbps ye düşüyor
    sizin dediğiniz şartlar daha yok burada

Gelceğinide sanmıyorum

• SuperOnline 100mbps sınırsız veriyor fiberoptik kablo ile. Fakat 500 kusur lira.

Ayrıca herkese verilemiyor. Sadece belirli başlı illerdeki sitelere hizmet veriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 20 Eylül 2010; 0:29:33 >
  • evet süperonline fiberoptik interneti var, en yüksek 100 mbit. bir ara buraya ilk geldiğinde 1 ay denemesi bedava kampanyasından yararlanmıştım 10 mbit hızında, trrnt ile stabil olarak 1mb/s hızında indirme yapabiliyordum. o 1 ay ne sömürmüştüm ama, sırf onun için 1 tane daha disk alıp doldurmuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: jolawe

koblo tv ile 40 mbiti bulanı duydum
    superonline 100 mbit verdiğini iddaa ediyor binaya kadar fiber çekiyorlarmış denemek lazım...

tr nin nerdeyse ilk kablo internet kullanıcılarındanım :) onun bazı belli olayları vardı eski motorola modemlerle :)) hey gidi günler 56K modem cıktığında olay olmustu. birde 128K baracuda cıkmıştı taa ne zaman :)) 128 mb ramli pc p3 450mhz pclerin lux oldugu donemler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.