Şimdi Ara

Türkiye, hızlı trenin en ucuz olduğu ülke konumunda (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
1
Favori
6.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yasinadin

Sehitlerin sorumlusuda tayyip dimi acınası durumdasınız.

Zaten askerlikte 5 yıldızlı tatil köyü canım savas ciksada teror olsada asker savasmamalı sehit olmamalı ... sizin analarınız oglum ölurse sorumlusu tayyip teroru o baslattı savasın sorumlusu o diye dusunebilir ama bizim analarımız vatan saolsun 10 oglum olsa 10 nuda bu vatana feda olsun diye dusunur tabi sizde bunu anlayabilecek idrak yok...sizin gotunuz kasinsa ulan tayyip dersiniz ... gezi zekalısınız . Neyse sozcu okumaya ulusal tv izlemeye devam.

İnsanda az utanma olur. Adamlar silah depo ederken neredeydi senin uzun adamın. Adamlar hendek kazarken neredeydi.

Tabiki açılım yapıyordu ülkeyi teröriste bırakıp oy hesabı
    Yapıyordu. Sizin gibiler varken başka düşmana gerek yok.

Siz değilmiydiniz hdp yi siyasete biz soktuk diyen. Senin uzun adamın değil mi dağdan inin siyaset yapın diyen.

Ayıp ayıp gözünüze nasıl bir perde inmiş ki nasıl bir mama veriyorlar nasıl bir çıkar sahibi iseniz gerçekleri görmekten aciz siniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yasinadin kullanıcısına yanıt
    Sizde onur haysiyet şeref olsa zaten insan olursunuz ama olmadığı için böyle boş laf ile peynir teknesi yürütürsünüz

Siz gidin düne kadar elini öpüp bir yerini yaladığınız hocanız ile takılın. Pardon o paralel olmuştu değil mi. Ülkeyi el birliği ile yok etmeyi amaç edindiğiniz kişileri bile satan insanların destekçileri o yalan dediğiniz tarih sizi on kere gömer. Siz tarihi kafasına fes takıp oturduğu yerden boş laf edenlerden öğrendiniz ya ondan zor gelir doğrular.

Az beyin olsa var olan şeylerin ancak sizin havuz medyanız ile yalan mış gibi anlatıldığını anlarsın.

Şehide kelle teröriste sayın diyenin yandaşı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edirneli86 -- 16 Nisan 2016; 8:35:35 >
  • Yarın bir bakarsınız, tren ücretleri de akaryakıt fiyatları gibi bizi dünyada lider yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batyaz -- 16 Nisan 2016; 9:33:29 >
  • biz size yol yapmayın demedik, yolsuzluk yapmayın dedik
  • Asin bayraklari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirkadyen

quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

bu hızlı tren işi çok güzel

İnşaAllah dahada yaygınlaşır bu varken uçağa binilmez :)

bu sisteme bile laf atanlar var. onları güvenle görmezden gelebilirsiniz tek yaptıkları hükümet ne yaparsa her durumda eleştirmek

Tabi canım dört dörtlük iş yaptılar ya hiç eleştiri yapılmasın.

Haydarpaşa diye reklam yaptılar hızlı trenden bir iniyorsun karşında Pendik. Marmaray Marmaray dediler deniz dibine tüp indirdiler ama düz yola ray döşeyemediler banliyö trenleri de öyle gitti hala gelmedi. Buyur cevabın varsa bekliyorum pek sevgili hükumetinizin neden hala bunlara bir cevap veremediğini.

15 sene önce musluğundan su akıyor muydu xD

• Holey sonunda refah seciyesine ulaştık he.

• edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    Biz eninde sonunda ticari bir işletmeyiz ve bu nedenle incelemenin maliyeti bize çok daha fazla çekeceği ilgi ise yapılacak harcamaya oranla düşük olacaktır.

O yüzden enteresan değil. Bir arkadaş farklı bulmuş ücret hesaplamasını belki ilgili araştırmayı yapan kuruluş vergileri çıkartıp yapmıştır, belki hat ortalamasını belki en düşük bilet ücretini bilemiyorum. Tek tek de doğrulamasını yapmak bana düşmüyor bizim görevimiz haberi vermek kaynağı vermek denetleme yapmak değil.

Adı donanım olmasına takmışsınız ama bu tren konusunda bayağı aktifsiniz demek ki sizin içinde çok fark etmiyor nihayetinde bizde Türkiye ekonomisine bir katkı canlılık yaratmak için bu sektördeyiz 17 sene önce koyduğumuz isimden çok daha büyük farklı alanlara genişleyebildiysek ne mutlu bize.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tala Valkov T kullanıcısına yanıt
    Akıyordu sen yalaktan mı su içiyordun.

• gun kullanıcısına yanıt
    X telefon firmasının etkinliği için ülke ülke gezince maliyet olmuyor da ülke içinde trene binip basit bir GPS ile hız testi yapmak hangi mevkide kaç km ile gidiyor bakmak maliyetlli güzelmiş.

Neyse polemik yapmaya gerek yok cevap tarzınız yolunuzu ve yönünüzü belli ediyor.

Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tala Valkov

quote:

Orijinalden alıntı: Sirkadyen

quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

bu hızlı tren işi çok güzel

İnşaAllah dahada yaygınlaşır bu varken uçağa binilmez :)

bu sisteme bile laf atanlar var. onları güvenle görmezden gelebilirsiniz tek yaptıkları hükümet ne yaparsa her durumda eleştirmek

Tabi canım dört dörtlük iş yaptılar ya hiç eleştiri yapılmasın.

Haydarpaşa diye reklam yaptılar hızlı trenden bir iniyorsun karşında Pendik. Marmaray Marmaray dediler deniz dibine tüp indirdiler ama düz yola ray döşeyemediler banliyö trenleri de öyle gitti hala gelmedi. Buyur cevabın varsa bekliyorum pek sevgili hükumetinizin neden hala bunlara bir cevap veremediğini.

15 sene önce musluğundan su akıyor muydu xD

İlkokullu musun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: edirneli86

Ayda 1-2 kez akıyordu aynen , ayrıca şunu da belirteyim; eskiden kimse memurlara kız vermek istemezdi çünkü maaşlar yatmazdı. Herkes bu ay maaş yatacak mı acaba diye düşünür dururdu.
    Önce liseyi bitirin sonra böyle konulara yorum yapın. Hadi abim.
  • Akit tayfa baya mesai harcamış burada.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

1. ABD: 0,45 Euro

20. Türkiye: 0,03 Euro

11. Türkiye – Rekor Hız: 303 İşletim Hızı: 250

14. ABD – Rekor Hız: 265 İşletim Hızı: 240

Sizin gibi boş muhalefet yapan insanlardan nefret ediyorum

keşke milli geliri de yazsaydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinadin

Sehitlerin sorumlusuda tayyip dimi acınası durumdasınız.

Zaten askerlikte 5 yıldızlı tatil köyü canım savas ciksada teror olsada asker savasmamalı sehit olmamalı ... sizin analarınız oglum ölurse sorumlusu tayyip teroru o baslattı savasın sorumlusu o diye dusunebilir ama bizim analarımız vatan saolsun 10 oglum olsa 10 nuda bu vatana feda olsun diye dusunur tabi sizde bunu anlayabilecek idrak yok...sizin gotunuz kasinsa ulan tayyip dersiniz ... gezi zekalısınız . Neyse sozcu okumaya ulusal tv izlemeye devam.

Türkiye Cumhuriyeti ne isterse vermeye hazırım diyen bir leş faresi vardı. Bilmem hatırlar mısın? Sen insanın yüzüne söyleyemeyeceğin lafları burada klavyede erkeklik hormonunla eşdeğer salgılamadan önce, o farenin bugünkü durumuna, konumuna bir bak sonra konuşalım.

Benim annemle ilgili yorum yapmak, ne düşündüğü ile ilgili kritik yapmak senin haddine mi değil mi oralara hiç girmiyorum. Adam ol edebinle yaz.

Senin televizyondan izlediğin terörü yaşamış olan aileler de var. Az saygınız olsun.

Savaş haline 10 oğlu olan on oğlunu da toprağı için feda eder. Egemenliği vatanı namusu tehdit altındadır kendisini de feda eder.

Ama sen ve senin gibi çok hücreli organizmalar bir an bile düşünmezler ki nasıl oldu da bu hale geldik diye.

Siz düşünmediğiniz için zaten insanların evlerine ateşler düşüyor. Sizin bu biat zihniyetiniz o tepedekilere bu kadar pervasız, ben yaptım olducu, hareket etme lüksünü veriyor.

Sen git de #welaverdogan hastagine bir şeyler yaz. Maaşını hak et hadi.

• quote:

quote:

Ayda 1-2 kez akıyordu aynen , ayrıca şunu da belirteyim; eskiden kimse memurlara kız vermek istemezdi çünkü maaşlar yatmazdı. Herkes bu ay maaş yatacak mı acaba diye düşünür dururdu.

Eskiden kimse memura kız vermek istemez miydi? Arkadaş ne kafası yaşıyorsunuz siz bilmiyorum ki. Memur maaşı ne zaman yatmamış? Nasıl bir saçmalık bu.

27 senelik memuriyeti olan bir babanın çocuğu olarak hiç maaşın geciktiğini bilmem. Kimseden de duymadım. Siz bu elementleri nerenizden uyduruyorsunuz çok merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mısırdaki Dayım

quote:

quote:

Eskiden kimse memura kız vermek istemez miydi? Arkadaş ne kafası yaşıyorsunuz siz bilmiyorum ki. Memur maaşı ne zaman yatmamış? Nasıl bir saçmalık bu.

27 senelik memuriyeti olan bir babanın çocuğu olarak hiç maaşın geciktiğini bilmem. Kimseden de duymadım. Siz bu elementleri nerenizden uyduruyorsunuz çok merak ediyorum.

off benim babanın emeklisi de dahil maaşları kafasına göre kesilip yatıyodu o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Hesher

quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

1. ABD: 0,45 Euro

20. Türkiye: 0,03 Euro

11. Türkiye – Rekor Hız: 303 İşletim Hızı: 250

14. ABD – Rekor Hız: 265 İşletim Hızı: 240

Sizin gibi boş muhalefet yapan insanlardan nefret ediyorum

keşke milli geliri de yazsaydın

Milli gelir değil yavaş yazmış ondan yazdım. Her taraf dere tepe olan ülkede tüm yolu 240 ile giden tren yapabilirse yapsın o yorumu yazan vatandaş

• 70 tl nin neyi ucuz ucakla 59 tl ye gidiyorum ben 30 dk varoslarla bide trene 5 saat mi gidicem bide pendik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiçde hızlı tren değil fransadaki tgv 503km/saat japonyadaki 565km/saat hız apıyor 250 yi gördümü bu takla atar

hatta japonya baya bi ileride bu konumda 1200km/saat hız yapan tren yaptılar insansız denemelerde başarılı oldu ancak nsanlı denemeye korktular yani uçak gibi havada gitmiyor bu meret demirin üstünde gidiyor

netten aratın maglev ve tgv diye tren görsün gözünüz

bizde 500km hıza vurucaklar varya dağıır bu tenekeler.Bi kere altyapı buna uygun değil size şunu söyliyim izmir aydın arasındaki demiryolu nun yaşı 145 evet şaka değil gerçek o tonlarca ağırlığı taşıyan demirler 145 yaşında

izmirdede chp milleti kazıkladı 1671 boyunca ilrleyen karşıyaka eski demiryolu oldu sana metro metro tamamen yer altında gider hiç yer üstüne çıkmaz
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.