|
Türkiye'nin en güçlü motoru TEI-TF6000 Teknofest Karadeniz'de sergileniyor
-
-
Prof. Dr. Mahmut Faruk AKŞİT pek gündeme gelmiyor ama yaptığı iç çok önemli ve çok değerli, ALLAH ondan ve ekibinden emeği geçen herkesten razı olsun. ALLAH kolaylık versin. ALLAH a emanet olsunlar inşeALLAH.
DefensehereyoutubeTUSAŞ Motor Sanayii (TEI) Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut Faruk Akşit, Samsun Çarşamba Havalimanı'nda bugün başlayan TEKNOFEST Karadeniz'de Defensehere.com'a verdiği röportajda, Türkiye'nin şimdiye kadar geliştirmiş olduğu en büyük milli motoru TF6000'i anlattı. https://www.defensehere.com/tr/mahmut-aksit-turkiyede-simdiye-kadar-gelistirilen-en-buyuk-milli-motor-tf6000i-anlattihttps://www.youtube.com/watch?v=3MjJGv7vsio&ab_channel=DefensehereSavunma Sanayii DergilikyoutubeSavunma sanayiinin mobil buluşma noktası Savunma Sanayii Dergilik Mobil uygulamamızı, ücretsiz indirebilirsiniz: Google Play Store: https://goo.gl/crSM1x App Store: https://goo.gl/r3MBJKhttps://www.youtube.com/watch?v=N6c7H997aAw&ab_channel=SavunmaSanayiiDergilik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 31 Ağustos 2022; 16:53:26 >
-
Cehapeye inat düşmanlar çatlasın gümbğr gümbür geliyoruz (!)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu motor konusunda biraz daha hızlanmalıyız, kızıl elma nın yapılacağı çok önceden belliyken motoru şimdiye kadar teste girmeliydi.
-
vatandaş olarak çok isterim ülkem bişeyler üretsin diye lakin senelerdir havada kalan sayısız projelerden birisi olmasını beklememek çılgınlık olur. zira basit bir örnekle testlere başlanılan milli tankımız 2019'da sahada olacaktı. seçim yaklaşırken iktidardan soğumuş muhafazakar sağcı seçmeni kazanma çabası yine. keşke diyorum ama bizi bugüne kadar yanıltmayan akp yine aynı şişirme haberlerle halkı gaza getirmeye çalışıyor diye düşünmeden edemiyorum. üzücü olan halkın onlarca kanıtlı yalana rağmen hala inanıyor olması
-
Bu ülke için bir iğne bile üretenden ALLAH razı olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Mahmut Akşit Gerçekten anlamakta zorlanmayacak derecede her kesimin anlayacağı şekilde güzel anlatmış motor sürecini... Tebrik ederim vatanım devletim milletim adına sevindirici gelişmeler bunlar..
-
Amin
-
Arapça da H = "ha" diye okunur.
-
Altay tankının geciktiği doğru, Altay tankı da eninde sonunda seri üretime girecek. Altay tankına yalan demek haksızlık olur.
-
Uluslararası Patent çakışması var mı? uluslararası patent bilgileri nedir?
google da aratınca "tei tf-6000 google patents" aşağıdaki patent çıktı neden acaba?
Variable bypass turbofan enginepatents.google.comUS3514952A - Variable bypass turbofan engine - Google Patentshttps://patents.google.com/patent/US3514952A/en
--------------------------
-------------------------waff - world armed forces forum.WAFF - World Armed Forces Forum.-TF6000 engine, what could be this?https://www.tapatalk.com/groups/worldarmedforcesforum/tf6000-engine-what-could-be-this-t287689.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 31 Ağustos 2022; 21:23:44 >
-
Şef sen nasıl programcısın? Birazcık datarecovery algoritmalarını incele istersen. Testdisk'in kodu açık olmalı. Birşeyin kökenini bulmanda beynine düşünmede faydalı olabilir. Çok kaba taslak bakıp kandırılıyor olabilirsin. Bunu hiç düşündün mü? Bunlar hayati öneme sahip hem paran gider hemde o gün geldiğinde bloklanabilirsin. Altay// abramsın modifiye hali.. Gm.->usa->g.kore>hyundai üzerinden... hani uluslararası patentler? bir şey yapmadan önce mi patatent alınır yaptıktan sonra mı? // önce kendini eleştirmeyi öğreneceksin ki başkası eleştirmeden önce tüm kapıları almış olasın. Bu ülkeler içinde geçerli. Gün gelir catsa yaptırımı adı altında milli dediğin dalga elinde kalır. O zaman gerçekler çıktığında çöp olur dünyadan bloklu olursun ekonomik bankacılık sistemine kadar hemde... ki Tr savaşa girmeden TR de %80 tuik hissedilen %300. savaştaki ukrayna da enflasyon %15 ne dediğimi anlayıp düşünebiliyormusun? * (buna göre şimdiden buğday üretimini arttırman lazım yoksa ekmek 50tl olursa politikalarını bile uygulayamazsın tarım politikası dışa bağımlı milli gelirin %1i tarıma ayrılması kanunda emrettiği halde vermiyorlar. Her şey birbiri ile bağlı... ve kuraklık artıyor çevre düzenini bile şimdiden ayarlamak lazım.. daha da ötesi var.. orak (tarım/toprak işlenmesi)ve çekiç(sanayi/maden, yeraltı işlenmesi) çok anlamlı bir sembol düşündürücü... kullanmak ve kullanmamak da düşündürücü satmak ve satmamak, .... derin düşünce gerekiyor. ) Bu buraya kadar olan adım ileriki hareketleri daha anlatmıyorum bile... rusyaya yanaşma ajan devlet rolü.... önce yukarısını anlarsan ancak diğer düşünce kapılarına gelebilirsin... bunun da sonrasında daha ilerisi var. 100 yıllık hesaplar.. ingiltere ve dünya hakimiyeti... büyük bir etraf sarma çembere alma var... ticari/askeri vs... çok aşırı basit gördüğünüzü anlıyorum. Tekrar ve tekrar yukarıdan itibaren okuyunuz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 31 Ağustos 2022; 21:53:55 >
-
Önce ağrı kesici sözde dinci/milliyetçi/milli, savunma sanayii.. haberler sonra ise...
::::::::!:::::::::YENİ ZAM :::::::::!:::::::: // 1Eylül 2022
#Elektriğe,
📌Konutta %20,
📌Esnaf, kamu ve özel hizmetler sektöründe %30,
📌Sanayide %50,
#Doğalgaza,
📌Konutlarda %20,4,
📌İşletmelerde %47,6,
📌Sanayide %50,8 #zam
Bir de devlet sübvansiye ediyor diyorlar. Kimin cebinden sübvansiye ediyorlar?!!!!
Akıl?
Zeka?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 1 Eylül 2022; 00:53:02 >
-
bazı arkadaşlar çok sızlanmış. neden işin içine zamları şunu bunu koyuyorsunuz, bu olayla ne ilgisi var. adam ülke için bir iş çıkarmış. bunu siyasetten bağımsız değerlendirin lütfen.
-
uluslararası patenti var mı? patent çakışması var mı? Uluslararası patentten doğru kimden hangi teknolojiden doğru gittiklerini anlarız.
Buna göre ileride bankalarımız bloke edilmez catsa vs... amerikanın getirdiği koyduğu adamlar tabi ki ya roys royce yada general motordan gidiyordur...tf-x bile oem g.koreden doğru usa tech... abramsta/altayda aynı.. uluslararası patenti çıkınca anlarız bu göstermelik şuanda... seçim için.. asıl siyasi olan bu...
Buna göre mimariyi inşa ettiğinde lisansı kimden aldıysan onun piyonu olursun. Kandırmada var ise bunu sonra anlarsan emekler ve para çöp olur. Efendine doğrultamazsın. Ekonomini çökertir. Bunun için ise milli iktisad gerekir. Onun için de Atatürk'ü takip etmen gerekir. Tarımdan başlaman gerekir-di. Herşey bir biri ile bağlı. Ben yutmam. Tuikten anla.. nasıl veri verildiğini..
Neden sen sormuyorsun da ben soruyorum uluslararası lisansını?
Önce kendini kendin tam 360 derece eleştireceksin ki diğerlerine fırsat verilmesin. Ülke için de geçerli. Hem de 84milyon kafa var. Kalkıp halkbank vs taklaya geliyorsa catsa yaptırımı çok defa düşünmen ve akıllanmış olman lazım-dı. Sonra tarih gerçekler ile sınar. Ben şak şukçu değilim. Önce emniyet sonra hareket.
Neden bu kadar yoruyorsunuz da kendiniz de böyle baştan düşünmüyorsunuz? Milyon defa yazı mı yazacağız forumda? * yada kitap mı çıkaralım? gazete mi satın alalım? medya? tv? Bak medyayı neden ele geçirmişler? Anladın mı?*
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 1 Eylül 2022; 04:09:30 >
-
ben senin dediklerini anlıyorum da sen bu foruma ağır gelirsin
-
Kitap çıkar kral.
-
buğday üretimi dediğin şey çok kolay, şehirde insanlar aç kalırsa köyüne göçer buğdayını eker, 1 yılda buğday sıkıntın kalmaz. insanlarımızın düşündüğü ekmek fiyatı değil. düşündüğümüz şey Playstation nın pahalı olması.
-
Türkiyede 1 yıllık patent başvuru sayısı 2000 yılında yaklaşık 200 iken bugün 10 binlere dayanmış durumda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 1 Eylül 2022; 08:50:19 >
Prof. Dr. Mahmut Faruk AKŞİT pek gündeme gelmiyor ama yaptığı iç çok önemli ve çok değerli, ALLAH ondan ve ekibinden emeği geçen herkesten razı olsun. ALLAH kolaylık versin. ALLAH a emanet olsunlar inşeALLAH. Defensehereyoutube TUSAŞ Motor Sanayii (TEI) Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut Faruk Akşit, Samsun Çarşamba Havalimanı'nda bugün başlayan TEKNOFEST Karadeniz'de Defensehere.com'a verdiği röportajda, Türkiye'nin şimdiye kadar geliştirmiş olduğu en büyük milli motoru TF6000'i anlattı.
https://www.defensehere.com/tr/mahmut-aksit-turkiyede-simdiye-kadar-gelistirilen-en-buyuk-milli-motor-tf6000i-anlatti https://www.youtube.com/watch?v=3MjJGv7vsio&ab_channel=DefensehereSavunma Sanayii Dergilikyoutube Savunma sanayiinin mobil buluşma noktası Savunma Sanayii Dergilik
Mobil uygulamamızı, ücretsiz indirebilirsiniz:
Google Play Store: https://goo.gl/crSM1x
App Store: https://goo.gl/r3MBJK https://www.youtube.com/watch?v=N6c7H997aAw&ab_channel=SavunmaSanayiiDergilik |
Bu ülke için bir iğne bile üretenden ALLAH razı olsun.
|
Cehapeye inat düşmanlar çatlasın gümbğr gümbür geliyoruz (!)
|
bazı arkadaşlar çok sızlanmış. neden işin içine zamları şunu bunu koyuyorsunuz, bu olayla ne ilgisi var. adam ülke için bir iş çıkarmış. bunu siyasetten bağımsız değerlendirin lütfen. |
Mahmut Akşit Gerçekten anlamakta zorlanmayacak derecede her kesimin anlayacağı şekilde güzel anlatmış motor sürecini... Tebrik ederim vatanım devletim milletim adına sevindirici gelişmeler bunlar..
|
Önce ağrı kesici sözde dinci/milliyetçi/milli, savunma sanayii.. haberler sonra ise...
::::::::!:::::::::YENİ ZAM :::::::::!:::::::: // 1Eylül 2022 #Elektriğe, 📌Konutta %20, 📌Esnaf, kamu ve özel hizmetler sektöründe %30, 📌Sanayide %50, #Doğalgaza, 📌Konutlarda %20,4, 📌İşletmelerde %47,6, 📌Sanayide %50,8 #zam Bir de devlet sübvansiye ediyor diyorlar. Kimin cebinden sübvansiye ediyorlar?!!!! Akıl? Zeka? |
vatandaş olarak çok isterim ülkem bişeyler üretsin diye lakin senelerdir havada kalan sayısız projelerden birisi olmasını beklememek çılgınlık olur. zira basit bir örnekle testlere başlanılan milli tankımız 2019'da sahada olacaktı. seçim yaklaşırken iktidardan soğumuş muhafazakar sağcı seçmeni kazanma çabası yine. keşke diyorum ama bizi bugüne kadar yanıltmayan akp yine aynı şişirme haberlerle halkı gaza getirmeye çalışıyor diye düşünmeden edemiyorum. üzücü olan halkın onlarca kanıtlı yalana rağmen hala inanıyor olması
|
uluslararası patenti var mı? patent çakışması var mı? Uluslararası patentten doğru kimden hangi teknolojiden doğru gittiklerini anlarız.
Buna göre ileride bankalarımız bloke edilmez catsa vs... amerikanın getirdiği koyduğu adamlar tabi ki ya roys royce yada general motordan gidiyordur...tf-x bile oem g.koreden doğru usa tech... abramsta/altayda aynı.. uluslararası patenti çıkınca anlarız bu göstermelik şuanda... seçim için.. asıl siyasi olan bu... Buna göre mimariyi inşa ettiğinde lisansı kimden aldıysan onun piyonu olursun. Kandırmada var ise bunu sonra anlarsan emekler ve para çöp olur. Efendine doğrultamazsın. Ekonomini çökertir. Bunun için ise milli iktisad gerekir. Onun için de Atatürk'ü takip etmen gerekir. Tarımdan başlaman gerekir-di. Herşey bir biri ile bağlı. Ben yutmam. Tuikten anla.. nasıl veri verildiğini.. Neden sen sormuyorsun da ben soruyorum uluslararası lisansını? Önce kendini kendin tam 360 derece eleştireceksin ki diğerlerine fırsat verilmesin. Ülke için de geçerli. Hem de 84milyon kafa var. Kalkıp halkbank vs taklaya geliyorsa catsa yaptırımı çok defa düşünmen ve akıllanmış olman lazım-dı. Sonra tarih gerçekler ile sınar. Ben şak şukçu değilim. Önce emniyet sonra hareket. Neden bu kadar yoruyorsunuz da kendiniz de böyle baştan düşünmüyorsunuz? Milyon defa yazı mı yazacağız forumda? * yada kitap mı çıkaralım? gazete mi satın alalım? medya? tv? Bak medyayı neden ele geçirmişler? Anladın mı?* |
Türkiyede 1 yıllık patent başvuru sayısı 2000 yılında yaklaşık 200 iken bugün 10 binlere dayanmış durumda
|
Benzer içerikler
- whatsapp yedeklenen mesajları geri getirme
- repost nasıl yapılır
- whatsapp sohbet teması
- whatsapp çevrimiçi kapatma
- whatsapp profil resmi ss alınca bildirim gidiyor mu 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X