Şimdi Ara

Türkiye'nin inanılmaz ibretlik bir ülke olması!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aga bu ülkeyi sezon, sezon dizi haline getireceksin.
    Her şeyi en ince ayrıntısına kadar çekip yayınlayacaksın efso olur efso!
    Yani var ya sana tüm samimiyetim ile söylüyorum, abartısız bak böyle ezik egolu ve mantık dışı bir halk yoktur dünya üzerinde!
    En basiti insanlar sürekli başkalarını eleştirme peşinde, başkalarını bırak arkadan en yakın arkadaşının dedikodusunu bile yapıyor yahu! lan olum biraz kendinizi eleştirsenize değişik herifler! ne ayak olum bu insanlar? yaw hadi onu da geçtim, mesela ceza suspus şarkısını açın youtube'da yorumların %85'i;

" 30 milyon <3 "
    " 50 milyonda görüşürüz "
    " 30 milyon izlenmeye ulaşmış bile!! "

sadece bu şarkı değil, bir çok şarkıda hep bu tarz yorumlar var! lan olum biri bana bunun mantığını açıklasın lan?
    30 milyon izlense nedir 100 milyon izlense nedir? senin başarın mı anasını satayım? senin başarın mı? sırf sen o şarkıyı seviyorsun diye, o şarkı ünlü olunca egonumu tatmin ediyorsun nedir gerçekten acıyorum lan bu ülkeye!

İnan Mustafa Kemal'in hatırına olmasa zaten biz solcuların çoğu terkeder ülkeyi sırf şu adamın hatırına ümitle bekliyoruz lan!

• YouTube kullanan haindir.
  • Terkedin kardeş sanki ülkeyi ayakta siz tutuyonuz

3 kuruş fazla paranız olsa zaten burda değildiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dynamic222 -- 20 Ağustos 2016; 19:49:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son cümle birçok şeyi açıklıyor zaten. Sorun da bu zaten sen de hala başkalarını eleştirirken, umutla beklemen. Harekete geçmemen.

• NTV de Dünyanın Köpügü adında bi program var dünyada olan saçma absürd haberleri gösterdikleri bülten oraya bakıyom bizdekinin 10da biri degiller

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tisuanzii

Son cümle birçok şeyi açıklıyor zaten. Sorun da bu zaten sen de hala başkalarını eleştirirken, umutla beklemen. Harekete geçmemen.

Cocuk ne yapsin haci? Evlerine gidip ilgilensin mi tek tek? Neyin hareketine geciyor?

• Beyler okumayın direk son cümleye bakın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Garip milletiz :D

• La gidin ülkeden ne faydanız var

Sizden başka herkesi küçük görmekten, aşağılamaktan başka ne biliyorsunuz ki?

• Git o zaman zorla tutmuyorlar seni ülkede

• Sakin ol şampuan

• Thesis Statement kullanıcısına yanıt
    Bu mudur yani benim hareketten bahsettiğim? Bahsettiğim onun da söylediğinden farklı bir şey yapmadığıydı.

• Madem Atatürk'ü seviyorsun vatanını sev,onun için çalış.Öyle beklemekle insanları aşağılamakla olmuyor o işler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Granes

Madem Atatürk'ü seviyorsun vatanını sev,onun için çalış.Öyle beklemekle insanları aşağılamakla olmuyor o işler.
    Yav he he pc başından ülkeme,insanlarıma laf atmayı kes.
  • Gidecek imkanım yok demıyor da hatır için kalıyorum diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Faıthful

Gidecek imkanım yok demıyor da hatır için kalıyorum diyor
    youtube dan ülke analizi yapmak <3 cia'in ortadoğu masası şefleri suskunlukla izliyor
  • Hayatında başka ülke görmemiş cücükler Türkiye'ye dok atmaya uğraşıyor.

Bir de Türkçe'yi bile tam öğrenememiş kara cahillerin 'yeaa Türkçe lastik gibi bir dil' deyişi var. Eșanlamlı kelimeler bir tek bizde var sanki.

• Çok mu istiyorsun ulan,

Hadi gel seninle Reis filmine gidelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Otganbıllık

Bir de Türkçe'yi bile tam öğrenememiş kara cahillerin 'yeaa Türkçe lastik gibi bir dil' deyişi var. Eșanlamlı kelimeler bir tek bizde var sanki.

Eş anlamlı ayrı yazılır cahil. Türkçe'yi öğren öyle ahkam kes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: Otganbıllık

Eş anlamlı ayrı yazılır cahil. Türkçe'yi öğren öyle ahkam kes.

Alıntıları Göster
    Olum bu insanları cidden anlamıyorum, eline 3-5 bin dolar versen uçağın kanadına oturup gitmeye razı hala ümitle bekliyoruz diyor ya bana gülme geliyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.