< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sumosu Destek -- 2 Eylül 2024; 16:5:51 > |
🔥 Türkiye'nin Su Arıtma Cihazı Markası: SUMOSU Forum'a Özel İndirim!
-
-
Ürüne sahibim ve memnunum ancak hiçbir kampanyanız, yıllık filtre setlerini kapsamıyor.
-
Memnun olmanıza çok sevindik. 0850 532 58 32 nolu çağrı merkezimiz üzerinden destek ekibimizle iletişime geçerseniz, sadece filtre setlerinde geçerli size özel bir fırsat olup olmadığını kontrol edelim.
Filtre setlerimizde herkese açık kampanyalar olmuyor. Genellikle kullanıcılara yönelik fırsatlar bulunuyor. -
Ben br senedir kullanıyorum. Kullanan arkadaşımın önerisi ile sahip oldum. Normalde arıtma suyundan hoşlanmam ancak bu markadan sonra hazır su içemez oldum. Umarım kalitesini bozmadan devam eder. Youtube videosu sayesinde filtreleri kendi başıma kolayca değiştirdim. Diğer markalara kıyasla filtresinin yılda bir kez değişiyor olması avantaj.
-
Yılda bir filtre değişimi herkes için geçerli değil, ne kadar kullandığınızz, suyun kalitesine göre değişir. 4_5 ayda bile fiktre değişen var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ilk defa arıtma cihazı taktırdım evime tereddütlerim vardı açıkçası o yüzden 100 gün sonra iade kampanyası olması tercihim de önemli rol oynadı ayrıca filtrelerin yılda 1 değişiyor olması da sumosu arıtma cihazımı tercih etmemde büyük rol oynadı suyun içimi tadı güzel biz ailecek beğendik hatta şimdiye kadar niye arıtma cihazı alıp kullanmadığımıza pişman olduk keşke daha önceden alsaymışız tavsiye ederim kesinlikle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kullandığınız plastiğin tam cinsi nedir borular ve su deposunda.
Bpa yoktur analiz raporu var mı?
Falat (phalate) ve PFAS PFAO yoktur raporu var mı?
Çıkan su ph nedir? Mineral ekleme katmanı var mı?
Cihaz almayı düşünüyorum su için teşekkür ederim
merhabalar TDS testi yapan var mı sonuçlar nasıl?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba aşağıdaki sorularımın cevaplanmasını rica ederim.
cihazların atık su oranı nedir ?
ihlas aura cebilion 3699 tl e satılıyor sizin cihazlarınızın bu cihazdan artısı nedir ?
montaj için gerekli olan 3 yollu musluk vb gibi tüm parçalar gönderiliyor mu.
bunu istanbulda akbulut tesisat firmasının hizmetini aldım. çok iyiler. Hiç sorun yaşamadım.
-
damacana mı bu mu
Benzer içerikler
- revizyonlu ürün alınır mı
- nofrost buzdolabı içine üstten su akıtıyor
- doğalgazlı ocaktan pat pat ses gelmesi
- arçelik 3340 s çamaşır makinesi programları
- evde nem oranı 70
- en iyi lazer epilasyon aleti
- kettle fiyatları
- en iyi elektrikli ızgara
- en iyi su sebili
- en iyi saç kurutma makinesi markaları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X