Şimdi Ara

TÜrkiye Sanırım bu Yüzden Gelişemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu Türkiyede herşey ciddiyetsiz ve saçmalıklar çerçevesinde işliyor..

Şimdi şu iki siteye bakalım

www.milliyet.com.tr

Türkiyede en çok girilen Medya sitesi

-anasayfa da Yok dekolte yok aşk serüveni yok ünlüleri hiç böyle görmediniz.
    -Amaç insanları tahrik ederek reyting almak ki başarıyorlar..

www.bbc.co.uk

bu da başka bir Medya sitesi

-İçeriğine bakarsanız düzeni anlarsınız.Saçma sapan haberlerin olmayışını insanları tahrik edebiledcek yok onun dekoltesi görüntü yok sarhoş kızların fotorafları falan
    -İşlerini cidden iyi yapıyorlar.Ve genelde haberleerin çoğu Somali-G.Afrika gibi ülkelerdeki sorunlara değiniliyor

• neden oldugunu biliyorum ama yazmiyacagim
  • sen medyanın üzerinde bir diktatörlük kurarsan,medyadan adam gibi bir haber yapmasını nasıl bekleyebilirsin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaggerPoison

sen medyanın üzerinde bir diktatörlük kurarsan,medyadan adam gibi bir haber yapmasını nasıl bekleyebilirsin?

süper cevap bence
  • quote:

sen medyanın üzerinde bir diktatörlük kurarsan,medyadan adam gibi bir haber yapmasını nasıl bekleyebilirsin?

Medya gayet özgür
  • Benim tercihim her zaman NTV dir.
  • quote:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün sinemaya gittigimde cok guldum neden baktim bir reklam insanlar ilerleyemiyor geride kalıyorlar reklamı tam beyendim ulan bi baktım zaman yazdı altta ulan bu reklami siz izleyin kendiniz icin yapın bu reklami itler

gericilik oldugu surece biz ilerleyemeyiz
  • http://www.ntv.com.tr/

buyur gayet ciddi bir medya sitesi.

Milliyetin magazinsel yönü daha baskın. BBC ile karşılaştırman çok yanlış kulvarları farklı. BBC gib sitelerle CNN turk ya da NTV gibi siteleri karşılaştırmak daha doğru.

BBC izlerken manken haberleri, magzinel haberler görüyor musun hiç belki az vardır varsa da, ntv ve cnn turkte. Ama hem milliyet bir gazete hemde magizinel yönü ağır basıyor. Bir haber kanalı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozoklar

quote:

Medya gayet özgür

aç artık gözünü uyan vatan elden gidiyo senin gibiler yüzünden
  • Turkiye nedenmi gelisemiyor ?

Turkiyede kacirilan vergi hat safada . sen ben ,komsu etrafimizdakiler kendine musluman der ama neden bu ulkede tahmin edilen %60 lik bir vergi kacakciligi var ? Bu vergi devlete daha fazla ek gelir olucagi icin vatandasa da daha fazla yansiycak .

Ayrica gelismenin en onemli sarti uretmektir . Turkiyede kadinlarin %80 i calismamakta . Boyle sacma bir orf adet olmaz. o yuzde 80% genel nufusun %10 una etki etse, turkiyenin yillik milli geliri yaklasik 730 milyar. bu orana &10 da eklersen 800 milyar dolara cikar. yani ulkemiz %10 dahada zengin olmus olur.

diger bir kalkinma ise sanayi uretimidir . Turkiyede kimse bana "Turk sanayi"sinden bahsetmesin. Turk sanayisi nedir ?
    Elin Amerikan Forduna , Elin Fransiz Renosuna , Elin Alman bosch'una amelelik yapmakmidir ? Neden kendi makina sanayimizi gelistirmiyoruz 70 yildir. yani turk malini dunya uzerinde bir marka yapmamiz lazim . Bugun dunyada makina dendiginde ilk akla alman geliyorsa , elektronik dediginde japon geliyorsa. Bu o ulkelerin bu alanlarda yaptigi atilimlar ve kurmus olduklari sistemler sayesindedir. Biz sanayi ulkesi degil , avrupanin amele ulkesiyiz.

sonraki sebep ise , bir zamanlar tarim ulkesiyiz diye ovunurduk. Artik onuda yapamiyoruz. Princ , makarna bilmem ne hep ithal mala dondu .

ek olarak , turk adini tasiyan , kamu mali yani devlete gelir getiren ve stratejik onemi olan kurum ve fabrikalarin avrupaya satimi. Dunyada nerde var ?
    Avrupanin buyuk bankalarindan Fortis baticakti. Belcika hollanda sattimi bankalarini ? Hayir ! hemen para yardimi yapti , kendisi aldi. Ozellestirmedide.
    ama bizde bunu anliycak devlette , yonetimde yok. Bizdekiler satar "ozellestirir" . Rusyada Putin devletin ekonomi politikasin uymayan is adamlarina " kamulastiririm" der , onlari yola getirir.

Yani Ataturkun bir sozu vardir " Bugun , actigimiz en kucuk fabrika bile. Ileride bu ulkenin bir kalesi olucaktir" diye (anliyana).bu durumu ozetliyor.

Son olarak biz osmanli denilen bir ulkenin kalintilarindan olusan bir ulkeyiz . Avrupada hala ( turklerden degil ) Osmanlidan bir korku var. Islerine geldiginde Osmanli bir imparatorluk oluyor , islerine gelmediginde Turkler osmanli oluyor . Bu yuzden oyalaniyor , dis kuvvetlein yaptirimlarina kaniyoruz .

en buyuk suc bizde aslinda . Bu ulkede uretmek isteyen adama herkez " deli " der , alay eder. Ama o adama amerika gelir , bir universitesinde burs verir. Fark budur iste.

Bizim memlekette insanlar , politikanin P sinden anlamamasina ragmen , hep en bilgiliymis gibi "kahvehane" politikasi yapmasidir .

yani turkiye , ne sanayi , ne ekonomi , nede askeri alanada caydirici degil . Askeri alani batirdilar zaten . Kina yaksinlar.
    yani boyle bir ulkenin neresi gelisir ? Cahillik orani ve geri kalmislik orani gelisir ancak.

gazetedeki,tvdeki magazin diziler , diger tvlerdeki belirli amerikadaki soytarilar icin yapilan propagandalar ancak cahilligimizi arttirir.

Ataturkun su sozlerini okumak lazim .

Tek bir seye ihtiyacimiz var caliskan olmak ( uretmek , insaa etmek )

Millete gidecegi yolu gosterirken dunyanın her turlu iliminden, kesiflerinden, gelismelerinden yararlanalim, ama unutmayalim ki, asil temeli kendi icimizden cikarmak zorundayiz ( Egitim, ama turkiyenin yaptigi , uretmeye el veren bir egitim )

ordumuz , Turk birliginin , Turk kudret ve kabiliyetinin , turk vatanseverliginin celiklesmis bir ifadesidir ( burda celik derken , guc unsurundan bahsetmekte . Ordunun ne kadar onemli oldugunda ) .

simdi bunlarin hangisi var veya yapiliyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluedevil86 -- 15 Kasım 2009; 22:23:42 >

• gelişmiş ülkelerde göremezsiniz böylelerini değil mi? dekoltenin en alası,saçma programların en önde gideni gelişmiş ülkelerde var. bu ülke gelişmiyor çünkü hala gözünüz milletin orasında burasında. bu ülkenin tek sorunu yarı çıplak kadın fotoğrafları. yarı çıplak kadın fotoğrafları olmasa gelişicez.
  • quote:

quote:

Medya gayet özgür

gülmekten düşüyodum. ya yalan atıyosun yada gerçekten özgür olduğunu düşünüyosun
  • Medya özgür değil evet ancak dünyada hiçbir grubun aynı anda 5 gazete çıkarttığıda görülmemiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oreilly

quote:

Orijinalden alıntı: ßlack$ouL

quote:

quote:

Medya gayet özgür

ne yapalim bir celenk bulup anitkabire kosup

atam ulke elden gidiyor su tayyibi basimizdan al diye salya sumuk mu agliyalim ?

yapacağın iş şu götünü devirip yatmak yerine okuyup adam olup vatanına faydalı bi insan olcan insanlar bilinçlenirse erdoğan gibi biri bidaha başa geçmez sonuçtada türkiye düzelir japonya atom bombasını yedikten sonra herifler kalkınana kadar yıllık iznini tam kullanan bi kişi bile çıkmamıs

• hala basbakan agzi ile konusnalar var !

20 yil oncedemi dogan vardi ?

yapmayin , insan olan dusunur , Akli olan dusnur .

yok yok yok ...

78 de olaylar nasil sag-sola dondu.

bugunde ayni oyunlar var

akp yi elestirirsin , hemen chp li derler. Chp neden derim " onlarida gorduk bu zaman kadar " derler .
    hangi zaman derim " aaaa iii ooo uuu " gibi sesli harfleri siralarlar .
    chp kac senedir vardi yonetimde ( chp li degilim ) . son 20 yil ben chp goremedim . Hatirlamam.
    90 larda ben 6 yasindaydim. Ozali bilirim , onun basbakani suleyman (dyp ile demokrat partiydi galiba ) birlesiminden olan parti geldi.
    yani daha eskisini hatirlamiyorum .

demek istedigim 78 de yaratilan ,sag sol kanadi .
    Bugun yine yaratilmakta. CHP son 20 yildir yokken , bugun ana muhalefet partisi.
    ama siz hala ,abi agzi ile konusun , hayatiniza devam edin. ogunleri yasamadim ama yasiyanlardan dinledim. kardesin kardesi vurdugu ve amerikanin bize demokrasi getirdigi gunleri yasarsaniz belki akillanirsiniz .

• quote:

quote:

quote:

quote:

Medya gayet özgür

atam ulke elden gidiyor su tayyibi basimizdan al diye salya sumuk mu agliyalim ?

senin aklın ona ermez merak etme.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Medya gayet özgür

yapacağın iş şu götünü devirip yatmak yerine okuyup adam olup vatanına faydalı bi insan olcan insanlar bilinçlenirse erdoğan gibi biri bidaha başa geçmez sonuçtada türkiye düzelir japonya atom bombasını yedikten sonra herifler kalkınana kadar yıllık iznini tam kullanan bi kişi bile çıkmamıs

sen onu bize degil muhalefete soyle

elalemin avrupalisi calisir, fabrika yapar uretim yapar, dogada ki bedava enerjiyi kendi vatandasina sunar geri kalanini dunyanin baska ulkelerine satar bizimkiler de izmirin yunana bakan kisminda Atatürk heykeli yaptirir sonra da heykele bir sey olmasin diye de basina asker diker

ne yapsaydık heryer cami kaynıyoken cami mi yaptırsaydık hastane yada okul yerine?

boş konuşuyosun kendini gösteriyosun bari konuşma da yerin dibine girme.

• quote:

Yani bu haberleri bu yüzden veriyorlar.Saçmalayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.