Şimdi Ara

▒▓███ Türkiyede Dizi Sektörü Çöküyor ▒▓███

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-2 aydır hergün tv izleyip gözlemliyorum. gördüğüm kadarıyla türkiyedeki dizi sektörü çöküşte.
    bilemiyorum,şaşırıyorum biride çıkıp 'dur' demiyor. bazı sitelerdede gördüğüm kadarıyla şu yorumlar yapılmış.

''şuanda yayında olan dizilere dikkat edin. zengin bir patron var. onun yanına giren sekreter, işçi veya stajer kız. aralarındaki aşk. şuanda bu konu üzerine kaç tane dizi var şaka gibi ya. şuanda televizyonu gezerken yeni başlayan bir diziye denk geldim ve saniyeler içinde aynı hikaye olduğunu fark ettim. artık isyan ettirme derecesine getirdiler insanı ve aptal yerine koyuyorlar göz göre göre''

''bizim ergenlerimizde özendiği hayatı orada görünce tutulup kalıyorlar. o kadar eleştirmen ve bu işin içinde olan adam var. hiç mi biri görüp ses çıkarmıyor. birileride çıksın doğru düzgün dizi yapsın''

''eskiden yine izlenecek diziler vardı şuanda inanın 1 veya 2 tanesi hariç bakılmıyor televizyona. yetmezmiş gibi haftasonu aynı dizilerin tekrarları karşımıza çıkıyor''

acilen bu diziler değişmeli! leyla ile mecnunu,behzat ç. yi, avrupa yakasını özledik özlüyoruz!

edit: konu yeri değişirse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeojawwed -- 9 Aralık 2015; 12:43:06 >

• Azıcık bile umurumda değil. TV izleyenler düşünsün. Ben senelerdir oturup ne var burada filan diye bakmamışımdır bile.
  • Öldü çoktan, zaten 2-3 kaliteli dizi vardı onları da bitirdiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 yıl öncesinde hergün izleyeceğim en azından bir dizi olurdu şimdi ise tv de izlediğim dizi kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyrek Disli Kötü Adam

Öldü çoktan, zaten 2-3 kaliteli dizi vardı onları da bitirdiler.

Kurtlar Vadisi hâlâ devam ediyor.

• ben son 2 yıldır televizyon izlemiyorum.beş para etmez diziler saçma sapan siyaset programları.internetten okan bayülgen ve beyazıt öztürk ün programlarını izliyorum
  • Doctor Who dan başka izlediğim dizi yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En son Kurtlar vadisini izliyordum oda sırf alışkanlıktan ama artık tahammül edemedim bıraktım. Diğer dizilere şöyle bir bakıyorum ve direk sinir oluyorum hele ergenlerin izlediği türden diziler bu kadar mı kötü olur ya. Ne kadar kaliteli yabancı diziler var hemde maksimum 50 dakika sürüyor bölümü bizim diziler sinema filmi gibi 2 saat sürüyor ve hiç senaryo da yok. Birde bazı milliyetçi takılan dingiller de batıya özeniliyor diye yabancı dizileri kötülüyor. Onlara hiç bir şey söylemiyorum zaten.

• Şimdi sabahtan akşama kadar o dizilerin tekrarları ve uyduruk evlilik programları var.Eskiden ne güzel eski filmler veya çizgi filmler falan çıkıyordu.Artık o da yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Best of CSB

YAV HE HE KIRALIK ASK DURUKEN NEREYE COKUYOR?

KATILAN KIRALIK ASK FANI ZAMKILER +'LASIN

Aynen suan kiralık aşk en iyileri digerleri fısss .d

• Poyraz karayelden gerisi tırıvırı
  • 3 yıldır Televizyonu sadece Beyaz futbol izlemek ve PS4 oynamak için açıyorum eskiden lise zamanlarımda sabahtan akşama kadar açık kalır sürekli izlediğim programlar olurdu.
  • Tutar

• Bez Bebek nana gibi yapımları daha cok gormeliyiz

• onu bunu bilmem gece yatarken açarım a sporu saçma salak muhabbet bana masal gelir

• Babamın canına tak etti eskiden Kanalturk'ten film izliyordu en azından onu da kapattılar. Bana film izliycek bi zımbırtı al dedi kartını verdi Blu Ray aldım hergün film izliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Best of CSB

YAV HE HE KIRALIK ASK DURUKEN NEREYE COKUYOR?

KATILAN KIRALIK ASK FANI ZAMKILER +'LASIN

ulan elim okadar alismis ki eksi vereyim diye arti verdim sonradan farkettm eskinin eksikligini eksi butonu gelsin artik

• Sektöre kızmamak gerek izleyici ne isterse onu veriyorlar sorun izleyenlerde trt dışında belgesel izleyecek yer bulamıyorum

• 4 senedir dizi izlediğim tek zamanlar yazlıkta bulunduğum zamanlar oda internet bulunmadığı için.Dizi sektörü gerçekten bitti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.