Bu gerzek dünyaya çocuk mu getireceğim. insanoğlunun (aramızdan bazılarının) kurduğu düzen yıkılsın. Yaratıcının planıda planladığı gibi gitmesin. eğer anlatılankar doğruysa yenilerini yaratsın, topraktan, çamurdan, artık nasılsa. Kimseye, hiç bir şeye taviz yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 13 Ağustos 2024; 18:40:19 > |
Türkler Dahil Bütün Gelişmiş Ulke Halklarının Soyu Kuruyor (2. sayfa)
-
-
He he
Aynen kanki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yoo bir bakıma doğru dindar fakirler daha fazla çocuk yapıyor fakir olsa dahi çünkü aile olmanın mutluluğunu dininin emirlerini parayla pulla ölçmüyor daha minimalist oluyorlar.
karşımda var bir tane kiracı sakallı karısı çarşaflı bütün gün çocuklarıyla oynuyor balkonda gayette mutlular ben uzaktan çatlıyorum yani
çok doğru ya az çocuklu yada hiç evlenmeyenlerin çoğu kısmı benim çevremdede kemalist kafa para merkezli insanlar dini inançları yaz az yada hiç yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Ağustos 2024; 19:5:56 > -
O yüzden gözyaşları dinmiyor
Değil mi.
Sen bak etrafına bence
Üreyenlerin hali ortada.
Göçlerden ülkekelerinin durumlarından belli.
Sanki dünyayı ele geçireceklermiş gibide seviniyorlar ya.
Birbirinizi yiyeceksiniz yani sizden olan nesiller.
Hazıra konmak kolay
Peki ya sonrası?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 13 Ağustos 2024; 19:10:9 >
Anti natalist ılıklar ve lgbtqxyzciler yüzünden. Haberleri yok ki beyaz ırk üremezse araplar, afrikalılar, hintler, pakiler üremeye devam edecekler. Dünya nüfusu her zaman artmaya devam edecek. Bu şekilde ancak kendi soyları kurur.
Yurtdışı alışveriş limiti düşmüş 30Eurya çoluk çocuğu ne yapacaksın şu ülkede.
-
Dostum siz niye kendinizin olan birseyi ona buna verme hevesindesiniz. Yani biri gelse kafana vursa elindekini alsa sus pus oturacaksın? Bu insanlığa yakışır mı?
Bu ülke bize ait o Suriyeliler defolup gidecek. Hepsini gonderecegiz . Sende şu öğrenilmiş çaresizliği bir kenara bırak.
Hayat bir mücadeledir Bu ülkeyi bize kimse vermedi, burada yaşamak için bile yuzbinlercw insan öldu senin olan şeylerden Bu kadar kolay vazgeçme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 14 Ağustos 2024; 0:29:19 >
Gelişmiş ülkeler üretim ekonomileridir. Ama bu ülkeler sanayi de getirisi az, hammaliyesi bol olan alanları 3.sınıf ülkelere bırakıyorlar. Ne yazık kiTürkiyede bunlardan biri. Yüksek teknolojili ve geitirinin yüksek olduğu alanları ise ellerinde tutuyorlar. Yazılım ve bilişim alanında şu an Türkiye ne durumda? Bizim hedefimiz her alanda üretim yapan çağdaş standartı belirleyen bir ülke olmak olmalı. Hizmet toplumları genellikle 3.dünya ülkeleridir. Tek amaçları paralı zengin ülkelere hizmet ederek döviz geliri sağlamaktır.. .
Son yıllarda patlama yapan yapay zeka da bu işin içinde olabilir. Milyonlarca kişiyi işsiz bırakacak ve üremelerini engelleyecek. Kalabalık toplumlar için sorun yok, onlar zaten işsizdi.
Liberal toplumlar / devletler hızlı şekilde çöküşe doğru gidiyor. Hedonizm, tüketim toplumu, çarpık özgürlük anlayışı çok "kar" getirdi, konfor ve hazzı köpürttü ama , insanı bencilleştirip yalnızlaştırdı. Fedakarlığı , Dayanışmayı , Aileyi koruyan Geleneksel toplumlar hiç bir şey yapmasalar bile, kendilerini korumaları halinde dünya mirası onlkara kalacak gibi duruyor.
-
Plan dünyevi hatta insan ürünü bir kavramdır. İnandığın Allah'ı insanlaştırıyorsun... Sırf birşeyler inanış uydurmak için. Sanki Kur'anı da varmışta ... Eklemeler paso 1400 yıldır devam ediliyor...
Sonrada İslam niye böyle veya gerçek İslam böyle değili isyan ederek söylenir kalır....
Bilimsel olarak: Korku veya terör dönemimde yani 9 ay sonrasında doğum sayısında anormal bir artış gözlemlenmiştir. 11 Eylül ilk aklam geleni .
Bilimsel araştırmalar boldur da örnekleri de isteyen rahatlıkla erişebilir.
Gıda terörü
Sağlık terörü yani yan etkiler ile oluşan şeyler....
Bunlar yaygın bir sorundur.
Planlı veya değil nüfus zaten azaltılması şart.
İnsan davranışları bencilliği düşüncesizliği doğa ile uyumu göz ardı ettiriyor. Bazen de olağan bilimsel doğal nedenler şeklinde de felaketler yaşanıyor.
Almanya'da 40 milyondan fazla Alman olmayan, çoğunluğu çatpat dışında Almanca bilmeyen vatandaş yaşıyor. (Ağırlık Ortadoğu)
İngilterede 30 milyondan fazla İngiliz olmayan kişi yaşıyor. (Ağırlık Hint/Ortadoğu)
Fransada yine 30-40 milyon civarı kökeni Fransız olmayan vatandaş yaşıyor. (Ağırlık Afrika)
Yani bildiğimiz Avrupa ırkları 5 yıl bilemedin en fazla 10 yıl içinde kendi ülkelerinde azınlık durumuna düşecekler.
Gelenlerde bambaşka kimlikler kültürler olduğu için çoğunlukla da tembel ve pis milletler olduğu için Avrupa hiç görülmemiş bir hızda içsel olarak çürüyecek.
Karanlık bir dönem yaklaşıyor...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X