Psikolojiden anlayanların yardımını bekliyorum lütfen yardımcı olun bana ruh halim cok kötü. Öncelikle ben kücükten beridir bilimle ugrasan kendi halinde bir insanım, kimseye zararım yok ve kimseye satasmam. 5 yasından 18 yasına kadar üvey babamdan dayak yedim, dedemde beni görür görmez üzerime küfür ederek ve kosarak geliyordu. Annemin aileside bana satasıyordu hatta teyzem bir kere cevirerek parmağımı kırdı. Okuldaki arkadaslarımda her gün beni dövüyor ve iftira atarak öğretmenlere dövdürüyordu. Okuldaki siddetede dayanamadığım icin okulu bıraktım ve calısmaya basladım ilk isimden patron bağırıp cağırarak kovdu, bir sürü ise girdim hepsindede patron bağırıp cağırarak kovdu hatta bir keresinden patron üzerime yürüdü s... git s... git diyerek kovdu, calıstıgım yerlerdeki insanlarda genelde beni isten cıkarmaya calısıyor ve beni dıslıyorlardı. Bir keresinden calıstıgım ve kovuldugum yerden paramı almaya gittiğimde dövmeye kalktılar. Psikolojim kötü olduğu icin iki farklı doktora gittip iki farklı doktorda bağırıp cağırarak benimle kavga etmeye calıstı ve sonra güvenliği cağırarak beni zorla hastaneye yatırdılar o kadar ağır ilaclar verdiler ki ne hale geldim bilmiyorsunuz. Yani Psikoloji okumus doktor bile bana saldırıyor bana kim yardım edecek? |
Bildirim