Bildirim
TurkNet Adsl'den Vdsl'e Ücretsiz Geçiş / 32-100 Mbps'e kadar Tüm hızlar (6. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: HasanAkdenz
Merhabalar Turknet ile görüştüm bana form gönderdiler doldurup göndereceğim internet ve telefon hizmetim kaç gün içinde açılır?
merhaba, evrak başvurusundan sonra ortalama 7 günde bağlantı yapılır hocam -
-
Sorunumla şahsen ilgilenip mh'nin eksik yanını tamamlayan doominsert kardeşime teşekkür ederim. Birkaç şey eklemek istiyorum.
ttnet yani türk telekom bölgemde ads ve hipernet olduğunu hızın 24mbit olduğunu söylüyordu hep. türknet adsl'de sorun yaşıyordum vdsl'e geçiş istedim. biraz ızdıraplı oldu ama geçtim ve hat değerlerini gördüğümde ağzım açık kaldı 87mbite kadar hız alabiliyormuşum modemin okuduğu hız bu. İlk gün sorunlu idi vdsl'e geçtim ama ping vardı hız yüksek değildi bugün 50mbite sabitlenmiş internetimde "bana yeter" seviyesinde hız alıyorum.
-
arkadaşlar merhaba ,
benim modemimim airties air 5442 adsl 2+ 300 mpbs diyor. ancak vdsl demiyor. şimdi ben vdsl ye geçsem mevcut modemim bunu destekler mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: classlord
arkadaşlar merhaba ,
benim modemimim airties air 5442 adsl 2+ 300 mpbs diyor. ancak vdsl demiyor. şimdi ben vdsl ye geçsem mevcut modemim bunu destekler mi ?
hocam selamlar, vdsl2 uyumlu olması şart -
quote:
Orijinalden alıntı: doominsert
quote:
Orijinalden alıntı: classlord
arkadaşlar merhaba ,
benim modemimim airties air 5442 adsl 2+ 300 mpbs diyor. ancak vdsl demiyor. şimdi ben vdsl ye geçsem mevcut modemim bunu destekler mi ?
hocam selamlar, vdsl2 uyumlu olması şart
dostum benim modemim uyumsuz demek istiyorsun değil mi ? -
modeminizin vdsl2 desteği yok. biraz araştırmacı olun, her şeyi bizlerden beklemeyin. google'da arama yaparak desteğinin olup olmadığını öğrenebilirsiniz. iyi günler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cruel35
modeminizin vdsl2 desteği yok. biraz araştırmacı olun, her şeyi bizlerden beklemeyin. google'da arama yaparak desteğinin olup olmadığını öğrenebilirsiniz. iyi günler.
tmm sağol. kızma ya -
Eminmisiniz. E KDR olmayanlarda AKK yoktur. Ben şu anda 32Mbit/2Mbit lik tarifeye 159TL internet+20TL Telefon ücreti ödüyorum..
REsimdekine göre;
Bence sizn bahsettiğiniz 60TL lik AKK li 1.sıradaki olsa gerek (E KDR olan kısım) En sondaki seçenek ise E KDR yok bence fiyat farklı olması gerekir. 1. seçenek ile 9. seçenek (En sondaki seçenek) arasındaki fark nedir? Fiyatları aynı mı?
Benim ISS de e kadarlarda Adil kullanım kotası var. E kadar ibaresi yok ise AKK yok.. Sizde durum nasıl?
-
Turknete geçişim tamamlandı.Teşekkürler Turknet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 21 Ağustos 2016; 15:56:35 > -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet_alp
Eminmisiniz. E KDR olmayanlarda AKK yoktur. Ben şu anda 32Mbit/2Mbit lik tarifeye 159TL internet+20TL Telefon ücreti ödüyorum..
REsimdekine göre;
Bence sizn bahsettiğiniz 60TL lik AKK li 1.sıradaki olsa gerek (E KDR olan kısım) En sondaki seçenek ise E KDR yok bence fiyat farklı olması gerekir. 1. seçenek ile 9. seçenek (En sondaki seçenek) arasındaki fark nedir? Fiyatları aynı mı?
Benim ISS de e kadarlarda Adil kullanım kotası var. E kadar ibaresi yok ise AKK yok.. Sizde durum nasıl?
Fiyat aynı hocam, AKN 150 GB yeni abonelikler için, hattın desteklediği uygun pakete geçiş yapabilirsiniz.
-
Merhaba benim sorum şu .Telekom apartman altına t11 kutu koydu .fakat sinyal henüz değişmedi .Turknet Fiber internet veremiyor bildiğim kadarıyla.simdi bu kutudan bize vdsl sinyal mi verilir.fibermi yani Turknet başvurabilirmiyim.kutudan daireye herhangi bir kablo çekilmedi.bakir ile geliyor daireye.telefonum Telekom da 3662127146 şuan adsl bağlantısı görünüyor.kararsiz kaldım sistem devreye girdiğinde ortada kalmak istemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
apartmanda t11 varsa ttnet harici kullanamazsın. -
arkadaşlar turknette upload ve download hız sınırlaması var lütfen konuyu inceleyin.
https://forum.donanimhaber.com/m_120048652//tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 2 Eylül 2016; 11:19:00 > -
selamlar bende perşemde günü başvurdum 50mbit desteklediğini söylediler ve 24 saat içinde adsl den vdsl ye geçişiniz tamamlanacaktır dediler modemim airties 5650TT bugün pazartesi ama hala bir değişiklik yok hala adsl :D bugün arayıp port belirleme işleminiz yapıldı 24 saat içinde geçeceksiniz dediler beklemedeyim.
birde port falan diyorsunuz nedir bu port olayı açıklayacak bir arkadaş varmı acaba ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ToxiCity_ -- 22 Ağustos 2016; 23:01:53 > -
quote:
Orijinalden alıntı: _ToxiCity_
selamlar bende perşemde günü başvurdum 50mbit desteklediğini söylediler ve 24 saat içinde adsl den vdsl ye geçişiniz tamamlanacaktır dediler modemim airties 5650TT bugün pazartesi ama hala bir değişiklik yok hala adsl :D bugün arayıp port belirleme işleminiz yapıldı 24 saat içinde geçeceksiniz dediler beklemedeyim.
birde port falan diyorsunuz nedir bu port olayı açıklayacak bir arkadaş varmı acaba ?
merhaba,
port seçimi yapıldı denildiyse vdsl işlemi için bir iş emri hazırlanıyor, iş emri onaylandıktan sonra bağlatınızın sağlanacağı port tahsis aşaması başlıyor.İşlem tamamlanınca modeminiz Ip almaya başlıyor. -
şu an itibarı ile hala vdsl ye geçemedim bekliyorum hala :( -
doominsert hocam hattınızı kontrol ettiğimde vdsl i destekliyor.işlemlerinizi iletiyorum size tekrar dönüş sağlanacak demiştiniz.
10 gündür ne geri dönüş oldu ne de sizden cevap? -
Beni de dün sabah saat 10 da aradı teknik eleman vdsl geçişinız sağlanmıştır diye ama hala hat adsl2+ ve akk sonrası hızda hattım nedense 3 mbps (kotam dolmadığı halde), tekrar arayıp kayıt açtırsam hem vdsl2 sinyali alamıyorum diye + hızım 3mps de akk dolmadığı halde desem, yine öbür gün aynı şekilde aranıp 2 sorununuzda giderilmiştir cevabı alacağım, kısaca 2 kere aynı şeyleri yaşamak istemiyorum, beklemekten başka çare yok gibi gözüküyor, 24 saat daha beklesemmi diye düşünüyorum.. Hızım 3mbps o sinir bozucu..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahruj -- 24 Ağustos 2016; 12:59:47 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X