Şimdi Ara

TurkNet Adsl'den Vdsl'e Ücretsiz Geçiş / 32-100 Mbps'e kadar Tüm hızlar (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
10
Favori
14.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Huawei HG658c modemi vdsl de kullanan var mı arkadaşlar benim internet ışığım yanmıyor geçiş oldu bu modem vdsl destekliyor gözüküyor fakat internet ışığım yanmıyor
  • Alın size türknet. Ben hata ettim siz etmeyin.

https://store.donanimhaber.com/99/6c/c4/996cc4839e0505aa165feb135df4e6fb.png
     TurkNet Adsl'den Vdsl'e Ücretsiz Geçiş / 32-100 Mbps'e kadar Tüm hızlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Joe_Feyzullah

doominsert hocam hattınızı kontrol ettiğimde vdsl i destekliyor.işlemlerinizi iletiyorum size tekrar dönüş sağlanacak demiştiniz.
    10 gündür ne geri dönüş oldu ne de sizden cevap?

evet hocam, bir yoğunluk var. mesajlardan tekrar kontrol ediyorum şimdi, aksiyon alınmış mı?
  • dangerlord63 D kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun daha birşey bitmedi ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar sizi. düzeltseler bile 72mbit down 4mbit upload yada neyse hattınızın desteklediği paketin gerçek hızını vermeyecekler. sizde olsun be düzeldi ya diyecek konuyu kapatacaksınız belki.

incelemenizi tavsiye ederimhttps://forum.donanimhaber.com/m_119235770//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 25 Ağustos 2016; 22:25:13 >
  • doominsert kullanıcısına yanıt
    yavaş da olsa alınıyor gibi T11 kutu artı bakır var dairelere fiber falan yok fiber burada sadece birkaç sitede var ben onlardan değilim deyince anladılar durumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: PowerPC

geçmiş olsun daha birşey bitmedi ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar sizi. düzeltseler bile 72mbit down 4mbit upload yada neyse hattınızın desteklediği paketin gerçek hızını vermeyecekler. sizde olsun be düzeldi ya diyecek konuyu kapatacaksınız belki.

incelemenizi tavsiye ederimhttps://forum.donanimhaber.com/m_119235770//tm.htm

İptal başvurusunu yaptım hocam turk telekoma geçiyorum böyle rezillik yok. Konuyu inceledim haklısınız.. böyle firmaları kapatacaksın kapattıracaksın
  • doominsert kullanıcısına yanıt
    Hocam türknete başvuru yapsak sıfır abonelik başvurusu yalın olarak hizmet verilebiliyor mu ? İllaki ev numarası tahsisine gerek var mı?
  • dangerlord63 D kullanıcısına yanıt
    teşekkür ediyorum geçmiş olsun haklıya haklısınız deme erdemini gösterebiliyorsunuz. iptal talebinizin takibini yapın lütfen ıslak imzalı form dilekçe neyse bir tanede sizde dursun kopyası tarihli.
  • tezekos kullanıcısına yanıt
    fiyat farkı yok ki numaralı numarasız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joe_Feyzullah

fiyat farkı yok ki numaralı numarasız

Numara tahsis edilmesini istemiyorum ben hocam böyle bir seçenek mevcut mu?
  • tezekos kullanıcısına yanıt
    mevcut değil sana yeni hat açıyorlar kullanmaya başlıyorsun bir bakmışın eski iss den 1 aylık fatura çıkmış. transfer yapmadıkları için internetini, birde sana bunu haber vermedikleri için soğuk su içiyorsun.
    yani turknete geçersen hata edip yalından eski iss ne iptal dilekçesi göndermen lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PowerPC

mevcut değil sana yeni hat açıyorlar kullanmaya başlıyorsun bir bakmışın eski iss den 1 aylık fatura çıkmış. transfer yapmadıkları için internetini, birde sana bunu haber vermedikleri için soğuk su içiyorsun.
    yani turknete geçersen hata edip yalından eski iss ne iptal dilekçesi göndermen lazım.
    quote:

Orijinalden alynty: PowerPC

mevcut de?il sana yeni hat açyyorlar kullanmaya ba?lyyorsun bir bakmy?yn eski iss den 1 aylyk fatura çykmy?. transfer yapmadyklary için internetini, birde sana bunu haber vermedikleri için so?uk su içiyorsun.
    yani turknete geçersen hata edip yalyndan eski iss ne iptal dilekçesi göndermen lazym.

Bana uymaz o zaman ben yalın hat kullanıyorum ev telefonu istemiyorum.11 ay sözleşmem var SOL da daha 250 TL cayma bedeli çıkar çıkmaya kalkarsam bana uymaz bu türknet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tezekos -- 26 Ağustos 2016; 20:44:58 >

• Hala hızım 3 mbps, modem değiştirdim yinede değişen birşey olmadı (teknik ekip tüm kontrolleri yapmış tek sorun modemde olabilirmiş), neler olduğunu sıralıyorum yorum sizden.
    - 7 gün önce online işlemlerden 16 mbps 150 gb AKK paketini, 35 mbps 150 gb AKK (vdsl2) yükseltme talebini ilettim. (Akşam saat 20:30) (O anki hızın 12.7 mbps Adsl2+)
    - Aynı günün sabahı saat 10:00 suları Vdsl2+ hattı geldi, Hızım 28.53 mbps oldu hemen test yaptım

http://www.speedtest.net/my-result/5570497264
    Herşey normal gidiyor derken yarım saat sonra fazla değil yani, gizli ve gizemli bir güç birden hattıma müdahale etti ve internetim artık yok.
    - kşam saat 18:00 sularında internetim geldi ama adsl2+ hat geri gelmiş ceee yapıyor.
    - Yetmezmiş gibi hızımda 3mbps olmuş (akk kotam dolmaduğı halde) buda bööö yapıyor.
    - Son 4 gün içinde bununla ilgili arıza kayıtları açıldı, teknik eleman aradı hiç bir sorun yok biz burdan vdsl2 görüyoruz, hızınızda 35 mbps ama değil nasıl görüyorsunuz? hat değerlerim burda hız testide yapalım hadi yapalım..
    - Sabah teknik eleman arar beyfendi ben halletim vdsl2 hattınız ve hız sorununuz düzeldi, hemen bakıyorum yok değişen birşey, herhalde yeni düzeltti 1 kaç saate düzelir diye bekle bekle bekle ve 2 gün daha geçer biraz önce aradım, bu sefer ben burda görüyorum teknik ekip her iki taraftanda ölçümlerini yapmış hatta ankastrenizde bile soruna rastlanmamış, geriye kalan tek şey başka bir modemle denemek -_- diyince tabi hemen denerim sonrada sizi aramam, yeter uğraşamam yeter dedim kendi kendime..
    - Hoopp başka modemi taktım, farklı marka ve model ve değişen hiç birşey yok, download: 2215 Kbps..

Yorum sizin..

• siyahruj kullanıcısına yanıt
    Allah sabır versin.
  • zaltun kullanıcısına yanıt
    Amin..
  • Buyrun Turk Telekom sonuç:http://www.speedtest.net/my-result/5585893182

Sahtekar TurkNet iç tesisatta sorun var diyordu aynı tesisat ile turk telekom sorunsuz çalışıyor.. Sonunda 1 Mbitten kurtuldum.
    TurkNet:https://store.donanimhaber.com/6a/6c/11/6a6c115aa9ce7fb73ea0412b8020bb90.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerlord63 -- 28 Ağustos 2016; 10:37:21 >

• siyahruj kullanıcısına yanıt
    Allah sabır versin gerçekten paket hızları yalan Türknet mbiteeee kadar olayında çığır açtı. Artık hattınızın desteklediği paket hızını değil Türknetin keyfine kadar hızı kullanabiliyorsunuz. Hem AKN hem Hız Kesintisi çifte kesinti.

slm bendede upload sınırlaması var. aşağıdaki konuyu takip edersen sevinirim.

https://forum.donanimhaber.com/m_120048652//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 2 Eylül 2016; 0:04:45 >

• Abonelik evrakların da Kişisel verilerin işlenmesini kabul etmiyorum kısmını işaretlesem sıkıntı çıkar mı ?

• Blue_Low kullanıcısına yanıt
    ben abonelik formunda kabul etmiyorumu seçtim.problem olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.