Şimdi Ara

TÜRKNET BELİRLİ SAATLERDE HIZ DÜŞMESİ VE PİNG FIRLAMASI. İNTERNET SÜRÜNÜYOR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen hafta 3-4 gün boyunca akşamları yaşadığım sorundu gece saat 1-2 gibi düzeliyor ertesi gün öğleden sonra akşam üstü gibi tekrar başlıyordu bunca zamandır bir sorun yaşamamıştım fakat sorun yaşayınca asla ve asla TürkNet'e ulaşamıyorsunuz. Destek kaydına 3 gün sonra cevap verdiler onda da internet arızasıyla iligili bir şey olmadığını konuyu performans sorunu olarak güncelleyip ilgili birime aktaracaklarını söylediler yani 3 gün boyunca hiçbir şekilde ulaşamadık ve gelen cevap buydu. 4. gün akşam saatlerinde düzeldi ve ertesi gün destek kaydını sorun yok arıza giderildi diyerek kapattılar. 3 günün ardından tekrar dün akşam aynı sorun yaşanmaya başladı destek kaydına tabi ki cevap veren yok gece saat 1 gibi düzeldi ve şu an tekrar yavaş yavaş dibe doğru gitmekte. Statik ip ile kullanıyorum interneti. Merak ediyorum acaba ne zaman bir sorun olduğu itiraf edilecek veya ne zaman bir çalışma yapılacak.

Destek kaydı: 32482478

TEST SAATLERİNE DİKKAT

Edit 1: Sorunun üzerinden 24 saatten fazla zaman geçmesine rağmen ne destek kaydından ne buradan hiçbir şekilde kimse ulaşmadı ve sorun da herhangi bir düzelme yok internet hala sürünüyor.

Edit 2: Saat 01.00 itibariyle durum aşağıda

Edit 3: 15 civarında tekrar internet sürünmeye başladı ne forumda ne destek kaydında hiçbir şekilde TürkNet ilgilenmiyor görmezden gelmeye devam ediyor.

Edit 4: Dibi erken gördük bugün teşekkürler TürkNet.

Edit 5: Millenicom'a geçiş için müracat ettim.

Edit 6: Millenicom 85 alabilirsiniz 100 alamazsınız dediği için geçiş iptal edildi.

Edit 7: 2 gündür sorun yok Türknet'ten gelen cevap şöyle "İl trafik toplama noktasındaki sorundan dolayı kapasite arttırım işlemlerini tamamladık, şuanda trafik geçişlerinde ve kullanımlarınızda sorun bulunmamaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. İyi günler dilerim."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuroxy -- 29 Nisan 2020; 1:8:28 >

• Teşekkürler bugün de dibi gördük şu an itibariyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuroxy -- 23 Nisan 2020; 18:48:10 >

• Bende de aynı durum var hocam.. Genel bir sorun mu var acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheNightMare. T kullanıcısına yanıt
    BTK üzerinden de şikayet oluşturdum çünkü destek kayıtlarına kimse bakmıyor o 24 saat falan ne yazık ki gerçekleri yansıtmıyor.
  • bende de hala aynı şekilde. böyle giderse kapatıcam turknet aboneliğimi ...
  • Belirli sunuculara ping atıyorum düzenli olarak ve saat 21.00 civarında 5 dakikalığına normale döndü tam da istiklal marşı söylendiği zaman galiba gerçekten Türknet yoğunluğu kaldıramıyor.
  • 2 saattir internetim gitti gelmedi.1252692 müşteri numaram bu nasıl bir saçmalık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/137397587

1 yıl 1 ay olmuş hala 95.70.195.5 ip adresli hop'u yenilememişler. Yani daha bu iss'den ne beklenir ki.
  • Sürünmeye devam olmaz olsun böyle hizmet be bütün akşam bela okumakla geçti.

• Ve saat 1 i geçti.

• Pingler yükselmeye başladı hız şimdiden düştü henüz TürkNet hiçbir şekilde ulaşmadı ve düzeltme yapmadı. Tebrik etmek lazım. İnterneti sadece insanlar uyurken düzgün kullanabiliyoruz gece 1 e 2 ye kadar internet düzelsin diye bekliyoruz öğlen yine gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuroxy -- 24 Nisan 2020; 15:14:11 >
  • Daha saat 4 bile olmadı internetiniz o kadar rezil hale geldi ki videolar 240 p de açılıyor.
  • Bu durum genellikle bende saat 8'den sonra başlıyor. Hızım 80Mbit ama 17-18Mbite düşüyor. Bir iki saat bu şekilde devam ettikten sonra saat 10-11 gibi internet gidiyor ve 30 dakika gelmiyor. Bu kesilme o saatlerde bir kaç kez oluyor.
  • Bu durumla ilgili bi bilgi verme ya da herhangi bi platformdan yanıt verme gibi bir niyetiniz var mı acaba ?
  • Aynı durum tt de var .Gece normal ken gündüz intenrnet kullanılmıyor bile.Ama hız testlerinde hiç bir sorun gözükmemesi sinirime dokunuyor.Müşteri hizmetlerini aradığımda ise sesli yanıt sıstemı internet hızınızda sorun yok diyip kapatıyor napıcagımı bılmıyorum açıkcası
  • Teşekkürler TürkNet görmezden geldiğiniz için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuroxy -- 29 Nisan 2020; 1:8:51 >
  • Millenicom'a başvurdum umarım geçiş hızlı olur çünkü bugünkü 3 gün sonra destek kaydına cevap yazan zeki müşteri hizmetlerindeki arkadaş sorun olmadığını hızımı sıkıntısız bir şekilde aldığımı belirtmiş sağolsun canım ne kadar da bilgili bir de sürekli hız testi atmama rağmen hız testi istemiş sorun yaşamaya devam ediyorsanız diyerek. Gerçekten merak ediyorum bu insanlara neden maaş veriyorlar belki de müşterileri oyalayın diyorlardır o da olabilir. Bu arada soruna gelirsek dün düzeldi gibiydi bugün yine leş yani TürkNet'in hiçbir cacık yaptığı yok.
  • Merhaba, teknik uzmanlarımız sorunun network birimi tarafından kontrol edilmesi için bir üst birime iletmiştir. Teknik uzmanlarımız kontrol sonrasında sizinle iletişime geçerek bilgi verecektir.
  • Nuroxy kullanıcısına yanıt
    Hocam milleni hakkında da bugünlerde performans şikayetleri var dikkat edin. Belki başka bir alternatif denemek faydalı olabilir.
  • TheNightMare. T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, teknik destek uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için test sonuçları ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.