Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber Aktivasyon Süreci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5 ay önce mahalleme ve apartman içime kutu çekildi, 4 hafta önce de mahalle girişlerine siyah kutulardan takıldı, 2 hafta içerisinde aktivasyon süreciniz tamamlanır dediler ancak 4 haftadır aktivasyon sürecinin tamamlandığı yok. Bu kadar uzamasının sebebi nedir lütfen konu hakkında yardımlarınızı bekliyoruz. Konunun aciliyetini müşteri temsilcileri bildirmişti ancak hala aksiyon alınmadığını görüyoruz.

• Merhaba, konu linki ile birlikte PM üzerinden müşteri numaranızı yazabilir misiniz?
  • Merhaba, ilettim müşteri numaramı

• sarikaya97 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, kontrol edeceğim.
  • Merhaba tekrardan, 2 haftaya aktivasyon süreciniz tamamlanır denen yere 4 haftadır internet gelmediğini yazmıştım, müşteri hizmetleriniz şimdi bana 20-22 haftaya süreç tamamlanır diyor. Bu süre umarım bir yazım hatasından kaynaklanıyordur. 2 hafta dediğiniz yerin süresi nasıl oluyor da 20-22 haftaya çıkmış olabiliyor. Umarım ya dalga geçiyorsunuzdur ya da el sürçmesidir bu süre.

• sarikaya97 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna bağlı olarak ne yazık ki değişkenlik gösterebiliyor. Ekiplerimizin verdikleri bilgiler doğrultusunda çalışmalar başlamıştır 🙏
  • değişkenlik gösterilen süre 2 haftadan 4 haftaya çıkması değil yalnız, 2 haftadan 20 haftaya çıkması. Böyle bir sapma oranıyla çalıştığınızı düşünmek istemiyorum. 4 yıldan uzun süre TurkNet kullanıcısıyım ancak bu GigaFiber konusundaki çalışma şekliniz ve yaklaşımınız açıkçası beni TurkNet ile devam etme konusunda düşündürmeye başladı. Tanıdıklarımdan referansımı kullanarak/kullanmayarak en az 10 haneyi TurkNet üyesi yaptım, tanıdıklarım da aynı şekilde iş arkadaşını, akrabasını TurkNet üyesi yaptı, dolaylı yoldan belki de size 50 haneye yakın kullanıcı kazandırdım. 5 ay sonra GigaFiber gelecekse bu kablo çekimini neden şimdiden yaptınız? 2 hafta deyip sonrasında 20 haftaya çıktı değişkenlik gösteriyor gibi klasik bahanelerin arkasına saklanmanız TurkNet için ne derece etik ve doğru? Fernomenlerden biri sosyal medyadan hakkınızda tek kötü şey yazsa 1 gün içinde çözüyorsunuz. Sıradan vatandaş olunca 20 haftaya öteye atmaktan çekinmiyorsunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TurkNet Gigafiber Sorunu!
    6 ay önce açıldı
    TT fiber aktivasyon süreci
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.