1.5 ay önce mahalleme ve apartman içime kutu çekildi, 4 hafta önce de mahalle girişlerine siyah kutulardan takıldı, 2 hafta içerisinde aktivasyon süreciniz tamamlanır dediler ancak 4 haftadır aktivasyon sürecinin tamamlandığı yok. Bu kadar uzamasının sebebi nedir lütfen konu hakkında yardımlarınızı bekliyoruz. Konunun aciliyetini müşteri temsilcileri bildirmişti ancak hala aksiyon alınmadığını görüyoruz. |
TurkNet GigaFiber Aktivasyon Süreci
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba, konu linki ile birlikte PM üzerinden müşteri numaranızı yazabilir misiniz? -
Merhaba, ilettim müşteri numaramı
-
Teşekkürler, kontrol edeceğim. -
Merhaba tekrardan, 2 haftaya aktivasyon süreciniz tamamlanır denen yere 4 haftadır internet gelmediğini yazmıştım, müşteri hizmetleriniz şimdi bana 20-22 haftaya süreç tamamlanır diyor. Bu süre umarım bir yazım hatasından kaynaklanıyordur. 2 hafta dediğiniz yerin süresi nasıl oluyor da 20-22 haftaya çıkmış olabiliyor. Umarım ya dalga geçiyorsunuzdur ya da el sürçmesidir bu süre.
-
Merhaba, bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna bağlı olarak ne yazık ki değişkenlik gösterebiliyor. Ekiplerimizin verdikleri bilgiler doğrultusunda çalışmalar başlamıştır 🙏 -
değişkenlik gösterilen süre 2 haftadan 4 haftaya çıkması değil yalnız, 2 haftadan 20 haftaya çıkması. Böyle bir sapma oranıyla çalıştığınızı düşünmek istemiyorum. 4 yıldan uzun süre TurkNet kullanıcısıyım ancak bu GigaFiber konusundaki çalışma şekliniz ve yaklaşımınız açıkçası beni TurkNet ile devam etme konusunda düşündürmeye başladı. Tanıdıklarımdan referansımı kullanarak/kullanmayarak en az 10 haneyi TurkNet üyesi yaptım, tanıdıklarım da aynı şekilde iş arkadaşını, akrabasını TurkNet üyesi yaptı, dolaylı yoldan belki de size 50 haneye yakın kullanıcı kazandırdım. 5 ay sonra GigaFiber gelecekse bu kablo çekimini neden şimdiden yaptınız? 2 hafta deyip sonrasında 20 haftaya çıktı değişkenlik gösteriyor gibi klasik bahanelerin arkasına saklanmanız TurkNet için ne derece etik ve doğru? Fernomenlerden biri sosyal medyadan hakkınızda tek kötü şey yazsa 1 gün içinde çözüyorsunuz. Sıradan vatandaş olunca 20 haftaya öteye atmaktan çekinmiyorsunuz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X