< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Turknet hacklendi iddiası

-
-
https://x.com/DarkWebInformer/status/1899971824697663729
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iddialar doğru sanırım, zira bugün türknetten memnuniyet anketi geldi hemen ardından..
-
-
Bence tırt bir olay, finansal bilgiler parolalar ele geçirilememiş. TC kimlik falan zaten herkesin elinde. endişeye mahal yok :D yıllardır türkneti kullanıyorum, hiç buna benzer bir olay yaşamadım. türknet te açıklama yaptı zaten, adamlar her olayda şefaf
-
Bir kısım müşteri; hangi kısım müşterileri kapsıyor?
Kısımda ki müşterilere bilgi mesajı atsanız.
Ben hangi kısımdayım, 2 mi 3 mü?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2.5
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2.5= (2*1)+0.5
Bunda da 1 var, hem de 2 tane.
Ben hangisindeyim?
Yaşanan saldırı, müşterilerimizin finansal bilgilerini ve TurkNet kullanıcı parolalarını kapsamamakta olup, bu bilgiler uçtan uca güvendedir.
2 uç varda ; 1 ucu başkası dudmuş galiba. Dudan kim, dudturan kim. Dutulan biz mi oluyoruz?
-
Tilifonla arıyorsunuz; kalite sitandartları gereği kayıt altına alınıyorda kaldık. Küt kapandı. Ayıp be; arayıp yüzümüze kapatıyorsunuz. Dost göze, düşman yüzüne tilifonu kapatır derlerdi doğruymuş.
Yoksa arayan; sizin numarayıda mı kekledi. Ben kek sevmem; pasta severim.
-
Paneller güncel adres, güncel telefon vs verilerini burdaki tcler ile eşleştiriyolar işte. Küçümsüyorsunuz ama insanlar için ciddi güvenlik sorunu bu iş.
-
Güvende olmayan bilgiler hangileriymiş acaba? Finansal bilgiler okey. Demek ki adres, iletişim, isim, kimlik no vs. Kişisel veriler vs. Vay canına..
Kendini güvende hissetmeyen; finansal bilgilere sahip olmamızı sağlayan bilgiler olabilir gibi.
-
-
Ucuza yazılımcı çalıştırmaya devam ederseniz elinizden Türkneti bile alırlar sayın Mehmet İzzi Çelebiler ve sayın Caner Bingöl
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X