Şimdi Ara

Türknet hk...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Türknet aradı 3000dk 16mbps internet ayda 50 lira diyorlar. Şuan ttnet kullanıyorum 6mbps hızım var sizce Türknet'e geçmeli miyim? İnternet faturası ve ev telefonu yaklaşık 70-75 lirası arası oluyor böyle ikisi birlikte 50 lira. Türknet'e güvenemiyorum ama şuan ttnetten memnunum.

• bildiğim kadarıyla telefon ağından internete bağlana tüm kullanıcılar türktelekomdan geçiyor fiber gibi özel hat yoksa
    yada fuydunet gibi çanaktan almıyorsa yani hanigisi hesapıyla ona geç ayrıca şimdi tnet i ara pazarlık yap şöyle bir teklif var ben sizin uzun zamandır müşterinizim de indirim iste çünkü öbür türlü tekrar taahüt başlatacaksın birsürü uğraş
  • quote:

Orijinalden alıntı: internetmagduru

bildiğim kadarıyla telefon ağından internete bağlana tüm kullanıcılar türktelekomdan geçiyor fiber gibi özel hat yoksa
    yada fuydunet gibi çanaktan almıyorsa yani hanigisi hesapıyla ona geç ayrıca şimdi tnet i ara pazarlık yap şöyle bir teklif var ben sizin uzun zamandır müşterinizim de indirim iste çünkü öbür türlü tekrar taahüt başlatacaksın birsürü uğraş

kesilmeler falan olur mu diye düşünüyorum. superonline'da kopmalar oluyordu çünkü. Ttnet'e geçtim o kopmalar düzeldi. Ekim 10 da bitiyor acaba biraz daha beklemeliyim mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert103

quote:

Orijinalden alıntı: internetmagduru

bildiğim kadarıyla telefon ağından internete bağlana tüm kullanıcılar türktelekomdan geçiyor fiber gibi özel hat yoksa

kesilmeler falan olur mu diye düşünüyorum. superonline'da kopmalar oluyordu çünkü. Ttnet'e geçtim o kopmalar düzeldi. Ekim 10 da bitiyor acaba biraz daha beklemeliyim mi?

dürknette karar verdiğsen tam olarak bunda terettüt etme diyemem fakat bizim iş yerinde kullanılmaktayız hatırladığım bir sorun olmadı çevrendeki hayır sever kullanıcılarda tavsiyede bulunmalı telefon kullanmayacaksan fuydunetin tariflerinede göz at çünkü elektrik faturasından daha çok gelen bir fatura istemem ben kendim bunu her mesajımda belirtmeye çalışıyorum bu parayı her ay sabit veriyoruz pc tablet telefon bunlara bir kere para veriyoruz fakat internete her ay bayılıyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline Fiber HK.
    3 yıl önce açıldı
    Superonline iptv hk.
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.