Şimdi Ara

TURKNET İPTALDE BAŞIMA GELENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İptal işlemi yapınca fark ettim ki mesela Eylül faturası ay başında çıkarılıyor ve 21 eylül son ödeme tarihidir. Yani hizmeti vermeden parası alınıyor... Ve ben 11 eylülde hizmet iptali istedim Eylül faturasını da kapatılma tarihine göre düzenleyin de ödeyeyim, HAYIR sen faturayı tam öde biz iptal sonrası iade edeceğiz diyorlar, daha son ödeme gelmemiş kapatmaya göre fat yapın diyorum prosedür böyle diyorlar... Herkes Müşteriyi nasıl kandırırım davasında, adam hizmet bedelini peşin alıyor ama ilk ay parası hizmet sonrası geldiğinden sonraki faturalarda hizmet sonrası geliyor sanıyorsunuz... Hizmet kapatılınca tekrar istekte bulunacağım bakalım ne olacak...

• Herkes milleti sömürmeye çalışıyor, hepsi aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben iptal için ilk aradığım da iptal sonrası ücretlerimi de istediğimi söylemiştim müşteri temsilcisi kayda eklediğini belirtti 1 hafta geçti ne iade var nede arıyan bende 1 hafta sonra aradım iade istediğimi belirttim 2-3 gün sonra aide için aradılar prosedür iptal sonrası kullanmadığınız zamanın iadesi yapılır şeklin de iptal işleminiz gerçekleştirdikten hemen sonra iade için türknetin peşine düşün gün başına düşen ücret ile kullanmadığınız zaman hesaplanır ona göre ücret iadesi yapılır
  • Hocam iptal dilekçesini nasıl ulaştırdın?

• TurkNet iyi hoş ama bu ön ödemeli sistem ABD'deki sistem. Bizde pek tutmaz maalesef. İnsanlar haklı olarak şikayet ediyorlar. Ülkemizdeki standart fatura ödeme sistemine geçilmeli bencede.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi ayni malesef.

• Merhaba, TurkNet olarak ön ödemeli sistemi kullandığımız için kullanım yapmasanız bile faturanıza kesim tarihinizde bir bedel çıkıyor. Hizmetinizin iptalini gerçekleştirdiğiniz zaman bize istediğiniz kanal üzerinden ulaşırsanız, hizmet iptalinden önceki kullanımlarınız hesap edilerek kullanmadığınız tutar kadarını düşerek tarafınıza iade edilmesi adına gerekli çalışmalar yapılır.
  • yasin613 Y kullanıcısına yanıt
    dilekçe yazip fakslıyorsunuz türknete 1 hafta içerisinde iptal oluyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.