Şimdi Ara

Turknet pismanliktir + turknet sorunu çözdü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 19.11.2017 de performans hız sorunu yaşıyorum diye kayıt bıraktım , bugün eve gelip sorunu yaptıklarını bildirdiler. Şuan evdeyim internet hızını seedtest ile test ettim sonuclar.

Download : 0.57
    Upload :. 0.04

Sözleşmede 16 megabit hız yazıyor okumalarını tavsiye ederim. Bana 16 verme 10 ver yine işimi görür. Şu forumda ilk türk net kullanan abonelerdenim ama severek kullanıp herkese tavsiye ettiğim ve turknetin sahibi Mehmet Çelebiler beyin Şu forumda konuşmasını taahhütlerini , projelerini vizyon ve misyonunu dinleyince daha da sevinip , iyiki geçtim dedim. Ama şuan gerçekten karalamak için demiyorum , çok rezilsiniz .çağrı merkezine bile arıza kaydı birakamiyoruz neden 10.000 abone varsa %70 paso telefon ediyor. Hatta ordan bir reset atıp anlık sorunu çözüyorsunuz. Birşey deniyoruz dediniz herşeyi mahvettiniz, TTNet ten kaçıp 2015 te bu iss ye geçtim ama şuan bundan da soğudum. Daha alt komşu 100 megabit internete baglamiyor ve kopma var diye iptal ettirdi . Umarım bu yazıyı Mehmet Çelebi bey okur .bizleri ne hale düşürdüğünü görür .
    Böyle hizmet verilmez yoğunluğa göre band genişliği dagitiyorsunuz. İnanın TTNet pahalıydı ama adamlar son bite kadar hızı veriyordu. Yiğidi öldürün ama hakkını yemeyin. Hangi iss.ye gececez oda belli değil .

Edit 2 (02.12.2017)
    Turknet sorunumu çözdü. Geçte olsa. Ve kullanamadigim günleri faturaya yansitmayacagini soyledi bugün (02.12.2017) aradılar. Sorun için özür vs. + Kullanmadığım günleri faturaya yansitmayacagini söylediler. Hoşuma gitti. Ve memnun oldum.
    Başlığı da duzenliyorum bu vesile ile.
    Hadi iyisin turkne t .

Ama şunu belirteyim. Cagri merkezine ulaşamama sorunu çöp resmen. Böyle olmaz.

Konuda bana yardımcı olanlara teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sidar2000 -- 2 Aralık 2017; 18:7:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O hız ne öyle ya yuh. Modem arayüzünden hat değerlerinizi atar mınız baya merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nomadahmet

O hız ne öyle ya yuh. Modem arayüzünden hat değerlerinizi atar mınız baya merak ettim.

Hocam modem arayüzune giremiyorum. Şifreyi hatırlamıyorum. Ama verdiğim değerler speedteste aittir

• Görebilseydik iyi olurdu. Bu hız değerleri normal değil çünkü. Ne tarz bir sorun var onu öğrenip bir çözüm önerisi sunabilirdik.

Modemi resetleyebilirseniz iyi olur. Şifrede resetlenir bu sayede. Ardından Türknet'in modem kurulumu için verdiği kullanıcı adı ve şifreyle tekrar kurulum yaparsınız 2 dakikada.
  • en son modeme 2 sene önce giriş yaptım.

Ayarlar sabit . Birseyi kisitlamadim yada açmadım.

Bu sorun turknet kaynakli bence

• quote:

Orijinalden alıntı: sidar2000

en son modeme 2 sene önce giriş yaptım.

Ayarlar sabit . Birseyi kisitlamadim yada açmadım.

Bu sorun turknet kaynakli bence

Bir şey kısıtlamaktan veya ayarlardan bahsetmiyorum hocam. Hat değerlerinden bahsediyorum. Hatta zayıflama veya kısıtlama var mı bunları öğrenmek için.

Kısıtlama vs. varsa sorunun Türknet kaynaklı olduğunu anlarız. Hat zayıflaması vs. varsa sorunun sizde olduğunu anlarız. Hattınızın maksimum alabileceği hızı vs. her şeyi görmüş olurduk. Yoksa hiç bir ek bilgi vermeden buradan çözüm aramanız zor.

2 senedir Türknet kullanıyorum demişsiniz. 2 sene hiç bir sıkıntı yoksa ve hız birden 0.50 civarına düşüyorsa Türknet kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Hani ne olabilir de 0.50 ye düşürürler hızınızı manyak mı bu adamlar

Bu arada hızınız hep mi böyle yoksa günün belli saatlerinde mi böyle oluyor?

• Modemi resetle.Sana verilen kullanıcı adı ve şifreyle tekrar kur.Bunun yüzünden de olabilir.Modemi resetleyince modem arayüz şifresi de fabrika ayarlarına döner.Zaten hızlı kurulumla çok basit kurulum yaparsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TurkNet Gigafiber Sorunu!
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler modemle vs ilgisi yok.

Telefon hattida direk ana kutudan ekstra dan kaplo çekip eve aldım. Arada bağlantı vs yok.

Şuan : 1.29 bizim var. Müşteri hizmetleri ni aradim, konusabilecegim insan yok. Sesli mesaj yapmışlar .

Yahu arkadaş karşıma çıkan. İlk insana bugüne kadar yaomadigimi yapacam ve bagiracam. Yazıklar olsun!

Mehmet Çelebi bugün mail atmış , kardeşim hizmetiniz boyleyse birakin yapmayın bu işi . Muhatap bulamıyoruz ya. Avea nin çekim gücü gibi internetiniz var.

Avea da sizin gibi yaptı , sonunda ttcom ile birleşmek zorunda kaldı !

• Hocam modemle ilgili bir şey var demiyoruz zaten. Ne modemin hat değerlerini atıyorsunuz, ne speedtest atıyorsunuz hiç bir kanıt veya ek bilgi vermiyorsunuz buradan ne gibi bir yardım bekliyorsunuz anlamadım. Nasıl yardımcı olsun insanlar bu şekilde?

Sorunu karşıda aramak en kolayıdır. Belki sizden kaynaklı bir problem var ama haberiniz yok biz onu öğrenmeye çalışıyoruz.

Modemi resetleyip sıfırdan kurulum yapsanız ve hat değerlerini atsanız yine bir şekilde yardımcı olmaya, sorunun nerede olduğunu anlamaya çalışırız.
  • Modeme reset attım.

Artık hiç internet yok.

Yazıklar olsun

• An itibariyle bir sinirle kalktım turknet genel müdürlüğüne geldim . Kapalı olduğunu biliyorum ama yine geldim.

Böyle hizmet olmaz

• quote:

Modeme reset attım.

Artık hiç internet yok.

Yazıklar olsun

Hat değerleriniz çok iyi 17-18 rahatlıkla alırsınız ama tuhaf şekilde 2 mbite sabitlenmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Kardeşim modeme format attım.

Şuan hiç internet yok şuan. O baktığın resim de hiçbir sayfaya girmiyor. Adsl ve modemin tüm ışıkları açık.

Ama sayfa açılmıyor :'(

• Help me

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sidar2000 -- 25 Kasım 2017; 18:53:36 >
  • onkine işlemlerden destek kaydi acin ve hattimdaki hiz sinirinin kaldirilmasini istiyorum yazin

• sidar2000 kullanıcısına yanıt
    modeme reset atıp. modemin altındaki kullanıcı adı ve şifreyi girerek deneyebiilirisn
  • Modem şifresini yanlis girdiğim için internetim yoktu.

Suan var ve 2 megabit halen . Hatta sınırlama var heralde.

• quote:

Modem şifresini yanlis girdiğim için internetim yoktu.

Suan var ve 2 megabit halen . Hatta sınırlama var heralde.

Geç gördüm kusura bakmayın. Hat değerlerinize göre 16mbps rahat alabilirsiniz.

Garip bir şekilde 2mbps ile sınırlandırılmış. Bu değerleri baştan atsaydınız çoktan çözülmüştü sorun hocam :)

Online işlemlere girip destek kaydı oluşturun. Telefondan arayarak oluşturmayın. Detayını yazın hattıma uygulanan hız sınırının kaldırılmasını istiyorum diyin. 1-2 güne çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomadio -- 26 Kasım 2017; 21:41:30 >
  • sidar2000 kullanıcısına yanıt
    modem sıfırlayınca yenıden kurulum yap gelır ama hızın 2 sabıtlenmıs
  • Arıza bildiriminde bulundum 1 haftadır cevap yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.